تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 180 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

طی یک عملیاتی سیوهای من پریدند
    حالا خوبه از اواسط بکاپ ازسیوهام داشتم
    عرفان اون برنامه بنچمارک آدرنالین که دادی بهم اونو نصب کردم
    و یه بار اجرا کردم
    بعدش اومدم بازی دیدم از یه مرحله دیگه اورده بازیو
    در واقع از سیو اصلی خودم بازی اجرا نشد
    بعد اون برنامه را پاک کردم که دیدم بازیم خراب شده
    و کلا تصویر بازی بهم خورده بود (فیلم هم گرفتم)
    خلاصه داشتم رو سیوها را کار میردم که با باگ ویندوز سون سیوهام پریدند
    باگ سون هم اینطوری بود
    ابتدا سوها را کات کردم به یک مسیری از هارد
    قبل از این که کات کنم در همان مسیر سیوها را قبلا کپی کرده بودم
    بنابرین قبلش اونا را پاک کردم
    و وقتی کات را زدم با نهایت تعجب اینم پاک شد
    و اینطوری شد سیوهام پرید و باید از اواسط شروع کنم باز

والا نمیدونم مشکل از کجاست...
    این بنچمارک درسته که نرم افزار رسمی نیست و برای خود کرایتک نیست ولی معتبره و حتی سایت Xbitlabs برای تست کارت گرافیک ها ازش استفاده میکنه...
    یک تاپیک هم داره در Overclock.net که کاربرا اونجا بنچمارک سیستمشون رو میزارن(البته یادمه برخی به مشکل هایی خورده بودن که حل شده بود...)

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والللللا
    من خودم کنسول دارم و خیلی هم عاشقشم. باهاش red dead و GeOW و Vanquish و Halo بازی کردم. ولی وقتی پای PC میاد وسط خیلی نامردیه که کنسول میاد و حق PC رو میخوره چون این جوری سودش برای سازنده هاش بیشتره
    مایکروسافت خیلی پدرسوختست. از یه طرف میاد سود بازی های ویندوز رو کم می کنه در عوض می اندازه روی x-box
    سونی هم که جای خودش رو داره
    اتفاقا همین pc بدترین خسارت رو به شرکت crytek وارد کرده چون توی شماره یک crysis بازی لیک شد و ضرر بسیاری رو به کمپانی وارد کرد این هم از crysis 2 که این هم لیک شد برای pc !
    این رو هم بگم که اگر شماره بعدی crysis برای pc ساخته نشد خیلی تعجب نکنید چون نه تنها crytek بلکه خیلی از شرکتها از ما pc بازها و هکرها لطمه دیدن نمونش همین rock star که بازیهاش رو دیگه برای pc تولید نمیکنه !
    این ما بین کنسول حق pc رو نخورده بلکه pc هست که به حق خودش راضی نبوده و همیشه یا -- توی کارش بوده یا crack و یا ترینر !
    وقتی ما pc بازها توی آنلاین crysis 2 ترینر میزنیم دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه !
    Last edited by jimrako; 08-05-2011 at 20:43.

3. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یکی میشه واسم توضیح بده دلیل این چیه که میگن کنسول از pc بهتره و اینکه شرکتا بازیاشونو در آینده بیشتر برای کنسول میسازن و pc رو ساپورت نمیکنن ؟ چون دیدم بحث سر همینه گفتم اینجا بپرسم.
    یکی جواب بده لطفا مثلا کرایسیس 2 برای پی سی یا کنسول چه فرقی داره با هم ؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کی گفته؟ پی سی حالا حالا ها اینده داره .کنسول همیشه جاشو عوض می کنه ب ه پی سی برسه!
    هر کی میگه قدرتی که برابر کنسول بشه پول زیادی می خواد برای کامپیوتر.قیمت یک تلویزیون خوب رو نمیدونه که بدون اون کنسول هیچه!
    بگذریم!
    بچه ها اینجا گفته زیر 73 سال بازی نکنن!(
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    اگه لذت کینکت رو می خوای صد برابر کنی .برو یک wavi برای کامپیوترت بگیر از کینکنت 100 برابر بهتره.
    کسی فریم بالای 30 گرفته از این بازی رو درجه اخر با لپ تاپ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یکی میشه واسم توضیح بده دلیل این چیه که میگن کنسول از pc بهتره و اینکه شرکتا بازیاشونو در آینده بیشتر برای کنسول میسازن و pc رو ساپورت نمیکنن ؟ چون دیدم بحث سر همینه گفتم اینجا بپرسم.
    یکی جواب بده لطفا مثلا کرایسیس 2 برای پی سی یا کنسول چه فرقی داره با هم ؟
    این که کنسول از PC بهتره یا PC از کنسول بهتره بحثی هست که چندین ساله وجود داره این به کنار...
    ولی این که شرکتها بازیهاشون رو برای کنسول میسازد و پی سی ساپورت نمیکنه...!!!
    نه ببین الان برای مثال تو همین سال جدید میلادی چقدر بازی اومده که هم برای کنسول ها هستش و هم PC بازها بازی میکنن خیلی واقعا حتی تا اخر سال هم زیاد داریم بازی های مولتی ..
    اما در این بین چند بازهایی هستند که دیگه بستگی به کمپانی سازنده داره...وقتی مثلا سونی کنسولی میسازه خب بطبع برای این که سود بکنه ضرر نکنه چی کار باید بکنه راهش اینه که یک بازی خوب با تفاوت های زیاد برای این کنسول اون هم به طور انحصاری درست کنه که هم از بازی سود ببره هم از کنسولش و فروشش دیگه این رویه ای هستش که خیلی وقته برا شرکت ها هستش ....اما خب چون در این بین PC بیشتر از همه ه-ک میشه و ضرر ایجاد میکنه باعث برخی تصمیمات میشه که این حرف هم واقعا بی منطق هستش چون انقدر بازی برای PC تو همین سال اومده که جای خالی رو پر میکنه و تعداد کم بازی های کنسولی انگشت شمار هستند که بطبع این تعدا هم باید انقدر عالی و درجه یک باشه که یک مشتری مجبور بشه بابتش بره و کنسول بخره و برای شرکتش سود اوری کنه...
    بحث دیگه ای هم نیست و نمیمونه...یرلی هم میتونست بازی رو انحصار PC نگه داره ...هیچ ربطی هم به قدرت ضعیف یا قوی بودن نداره ولی خب نظریه مسئولین این شده که طیف وسیعی از گیمرهارو از این بازی بهرهمند شوند
    چون واقعا قابل ذکر هستش که نباید از دید کشور خودمون نگاه کنیم تفاوت بسیار زیاد هستش بین گیمرهای داخلی و خارجی..

7. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آره برای pc هم بازیهای زیادی اومده ولی باور کنید تعداد بازی مهم نیست آیا واقعا میشه از این که بازیهای la noire و red dead redemption برای pc نیومده چشم پوشی کرد ؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحثش اینجا نیست ولی یه سری بازی هایی رو هم PC داره که تا عمر داره کنسول نمیتونه مثل پی سی برا خودش بزنه
    نمونه اش Starcraft که فعلا فقط برای پی سی و مک

(در ضمن وظیفه کنسول اجرای بازیه و کسی که کنسول می گیره توقع بازی کردن دارن ولی پی سی فقط برای بازی کردن نیست
    فکر می کنم این یکی از دلایلی باشه که تقریبا تمامی بازی ها برای کنسول میان ولی برای PC اینطور نیست و خیلی بازی ها براش نمیاد....
    اگر می تونستن بازی های Strategy رو هم برای کنسول می ساختن حالا فعلا که تو فکرش هستن)

10. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

والا نمیدونم مشکل از کجاست...
    این بنچمارک درسته که نرم افزار رسمی نیست و برای خود کرایتک نیست ولی معتبره و حتی سایت Xbitlabs برای تست کارت گرافیک ها ازش استفاده میکنه...
    یک تاپیک هم داره در Overclock.net که کاربرا اونجا بنچمارک سیستمشون رو میزارن(البته یادمه برخی به مشکل هایی خورده بودن که حل شده بود...)
    حالا بیخیال
    من بازی را یکبار ریپیر کردم درست شد
    دوباره از سیو قبلیم بازی کردم و رسیدم همینجا و ادامه میدم

آره برای pc هم بازیهای زیادی اومده ولی باور کنید تعداد بازی مهم نیست آیا واقعا میشه از این که بازیهای la noire و red dead redemption برای pc نیومده چشم پوشی کرد ؟
    خب خیلی گیمها هم هستند که تو کنسولها خبری ازشون نیست
    بعدشم هر کنسولی لذت خودشو داره و پی سی هم لذت خودشو
    در بازیهای آنلاین و اکشن اول شخص پی سی بهترینه
    مثلا کانتر و یا رد آلرت اینا
    بازی کردن اینها با موس حال میده نه چیز دیگه
    Last edited by golmohammadi; 09-05-2011 at 21:59.

12. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اون پچی که قرار بود بیاد تا بازی روی دایرکت ایکس 11 کار کنه چی شد ؟ نیومده هنوز ؟
    پچ 1.4 چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟!

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

حالا بیخیال
    من بازی را یکبار ریپیر کردم درست شد
    دوباره از سیو قبلیم بازی کردم و ---- همینجا و ادامه میدم
    عزیز مشکل برای من هم پیش اومد... یک فایل به اسم autoexec.cfg در فولدر گیم تشکیل میشه که باید پاکش کنی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •