آؤه وقتی که آزادشون میکنی خرابه.
من نمیدونم ولی آؤمین میدونه از آرمین بپرسی بهت میگه چجوری بیاریشون.
آؤه وقتی که آزادشون میکنی خرابه.
من نمیدونم ولی آؤمین میدونه از آرمین بپرسی بهت میگه چجوری بیاریشون.
بله من قبلا نحوه ریلینک فیس رو توضیح دادم
championship-patch-v051-by-amir-and reza
Work in the version 1.30 Konami - Also File PES2010_EDIT For other versions - Fifa World Cup 2010 & Euro 2008 Songs For Menu
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 02:35.
فیس علی كریمی
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یکی یه فایل بهم بده که این اسمها رو درست کنه . من smpatch رو دانلود کردم ولی فایل ادیتش اسم بوندسلیگا و چهرها و اسم تیمها ساخته نشده رو و کلآ اسم بازیکنا کوچیک نوشته نمیدونم از وقتی پچ جدید کونامی رو دانلود کردم اینجوری شد !!!!
پک کامل چمن کونامی
پسوورد : pesmehrکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
من با ریلینک کردن مشکلی ندارم آرمین جان با اون توضیح کاملی که شما دادید الان راحت فیس ها رو درست می کنم.
اون دوستمون گفتن از شما بپرسم که فیس ریوالدو و رونالدوی برزیلی ریلینک شده از طرف کونامی هست یا نه؟
که الان نگاه کردم ریوالدو ریلینک شده ولی رونالدو نه ولی کلا قیافه هیچکدومشون درست نیست.
Last edited by hadi_vazi; 24-12-2009 at 14:42.
فونت
new-font-by-watchesss
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
adboard-selector-by-hicksville
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 02:34.
pro-evolution-soccer-2010-patch-1-03-by-konami-bins
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 02:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)