از همه چیز که بگذریم بسته بندی N61 واقعا خیلی توپه .
من که خیلی با بسته بندیش حال کردم .
راستی دوستان نگفتند تاریخ ساخت رو کجای جعبه سری F سونی می نویسه ؟
موفق باشید .
از همه چیز که بگذریم بسته بندی N61 واقعا خیلی توپه .
من که خیلی با بسته بندیش حال کردم .
راستی دوستان نگفتند تاریخ ساخت رو کجای جعبه سری F سونی می نویسه ؟
موفق باشید .
ميشه لپتاپ ها رو بدون ويندوز اورجينال گرفت كه كلي پول بيخود نديم؟
خیر نمیشه ! مدل ها از قبل کاستومایز شده و همراه با ویندوز وارد بازار میشند ، به جز برخی مدل های ارزان قیمت که برای کاهش قیمت بدون سیستم عامل یا همراه با سیستم عامل لینوکس هستند
سلام دوستان من ا لان دو ماه که دارم این تاپیک رو دنبال می کنم ولی هنوز سردرگمم.بودجه من 1650000تومان هست البته به زورتابه حال هر سوالی که پرسیدم دوستان به راحتی ازش گذشتن یا خیلی سخته یا....
اینجانب دانشجوی رشته ی مهندسی مکانیک گرایش مکانیک در حرارت وسیالات هستم.بنابر این نرم افزار هایی که استفاده میکنم به ترتیب اهمیت شامل
1-فلوئنتfluent
2-کتیا catia
3-سالید solidworks
نرم افزار اول که یک نرم افزار ( CFD(computational fluid dynamicمحاسباتی است که به شدت از رم وcpuاستفاده میکنه در واقع تا جایی که اینها با هم مچ باشند وهمدیگر رو ساپورت کنند.باید بگم بعضی از دوستانم برای برخی شبیه سازی های سیالاتی در بعضی مدل های سه بعدی لپ تاپ هاشون رو تا 2الی 3روز درحالت ران گذاشته اند(عمق فاجعه)کتیاو سالید هم دو نرم افزار گرافیکی هستند که برای مدل سازی قطعاتند شبیه اتو کد.
_علاقه زیادی به بازی ندارم و فکر می کنم یه512 هم کارم وراه بندازه که اگه حال کردم لا اقل یه shiftبتونم بازی کنم.
_در ضمن درس، زبان هم می خونم و برای تقویت زبان فیلم ومستند هم می بینم تمام مستند هام فول اچ دی هستند که متاسفانه به علت داشتن دسکتاپ ضعیف عملا قادر به نگاه کردن هیچکدومشون نیستم .
_سوای این قضیه کیفیت تصویر ،وضوح رنگ ها،تعداد وشفافیت رنگها(نه صرفا full hdبودن)،وضوح صداوالبته وضوح صداوکیفیت اون از هدفون منظورم هست نه از خود لپ تاپ(چون با هدفون فیلم نگاه می کنم)برایم به شدت اهمیت دارد(مثلا planet earth رو بشه باهاش نگاه کرد ودر واقع یه جوری توی لپ تاپ غرق شد)
اهمیت این قضیه برایم به اندازه ی همان نرم افزار اول است.
_وزن و باتری اصلا برایم مهم نیست
_زیبایی لپ تاپ برایم مهم است و فقط سونی
حالا سوالات من
1-به نظر شما f115fm برای من مناسب است؟آیا کیفت تصویر آن مرا ارضا می کند؟
2_اگر سری cw باشد به نظر شما تاثیر رم های ضعیف تر آن چقدر بر روی زمان محاسبات اثر می گذارد؟
3_کیفیت تصویرآن در مقابل f115چگونه است؟
4_همانطور که میدانید فرق بین مدل f115وf116 رم 4گیگ 116است به نظر شما این دو گیگ کمتر چقدر در سرعت حل مسائل سیالاتی که محاسباتی هستند تاثیر گذار است؟
4_آیا اثر فول اچ دی بودن آنچنان است که باید قید مدل ggx/bرا که 8مگ کش دارد بزنم یا آنکه تفاوت کیفیت تصویرمحسوس نیست؟f11ggx/b1600*900
5_اینجا در مشهد غیر از ایران رهجو دیگر گارانتی ها مربوط به خود مشهد می شوندمثلا اسکات که یک ماه گارانتی تعویض و یک سال قطعات دارد
مثلا برای f115 امروز پرسیدم 1590000+60000گارانتی اسکات
یا بعضی جا ها 100000گارانتی خبری هم از امرتات نیست
5_به نظر شما به این گارانتی ها میشه اکتفا کرد یا نه؟
6_به نظر شما از لپ تاپ های سونی کدامیک مناسب من است ؟چرا؟
از این که سرتون و درد آوردم شرمنده .ولی ای کاش همه ی شما که خبره ی این کارید به این سوالات جواب بدید تا
از همشون یه جمع بندی دستم بیاد.از همتون متشکرم که این pmطولانی رو خوندید
یا علی
Last edited by kizershoze; 09-06-2010 at 22:31.
_علاقه زیادی به بازی ندارم و فکر می کنم یه512 هم کارم وراه بندازه که اگه حال کردم لا اقل یه shiftبتونم بازی کنم.
سعی کن گرافیک لبتابت حتما 330 باشه ، اگه 310 انتخاب کنی در آینده پشیمون می شی
_در ضمن درس، زبان هم می خونم و برای تقویت زبان فیلم ومستند هم می بینم تمام مستند هام فول اچ دی هستند که متاسفانه به علت داشتن دسکتاپ ضعیف عملا قادر به نگاه کردن هیچکدومشون نیستم .
_سوای این قضیه کیفیت تصویر ،وضوح رنگ ها،تعداد وشفافیت رنگها(نه صرفا full hdبودن)،وضوح صداوالبته وضوح صداوکیفیت اون از هدفون منظورم هست نه از خود لپ تاپ(چون با هدفون فیلم نگاه می کنم)برایم به شدت اهمیت دارد(مثلا planet earth رو بشه باهاش نگاه کرد ودر واقع یه جوری توی لپ تاپ غرق شد)
اهمیت این قضیه برایم به اندازه ی همان نرم افزار اول است.
پس حتما دیگه باید گرافیکش 330 باشه ، چون مدل هایی که گرافیکشون 330 فول اچ دی هستند.
_وزن و باتری اصلا برایم مهم نیست
اگه مهم بود باید قید سری f سونی رو می زدی
_زیبایی لپ تاپ برایم مهم است و فقط سونی
حالا سوالات من
1-به نظر شما f115fm برای من مناسب است؟آیا کیفت تصویر آن مرا ارضا می کند؟
100 % کیفیت f115 راضی کننده است و شاید یکم بیشتر
2_اگر سری cw باشد به نظر شما تاثیر رم های ضعیف تر آن چقدر بر روی زمان محاسبات اثر می گذارد؟
قابل چشم پوشی نیست ، f115 با باس 1333 و رم 6 گیگ و CPU 4 هسته ای و 8 تردی تنها گزینه مناسب برای شما هست ، البته cpu 820 تقریبا 10 % کاراییش از 720 بیشتره ولی محدودیت بودجه و در مدل F11GGX گرافیک ضعیف 310 باز شما رو به f115 می رسونه.
3_کیفیت تصویرآن در مقابل f115چگونه است؟
من یه دونه cw21f اگه درست گفته باشم برای یک نفر خریدم تفاوتی احساس نکردم (شاید زیاد توجه نکردم) با توجه به فول اچی دی بودن قاعدتا باید f115 کیفیت بهتری داشته باشه
4_همانطور که میدانید فرق بین مدل f115وf116 رم 4گیگ 116است به نظر شما این دو گیگ کمتر چقدر در سرعت حل مسائل سیالاتی که محاسباتی هستند تاثیر گذار است؟
با توجه به نیازتون هرچی رم بیشتر باشه بهتره ولی 4 گیگ هم رم مناسبی حساب میشه
4_آیا اثر فول اچ دی بودن آنچنان است که باید قید مدل ggx/bرا که 8مگ کش دارد بزنم یا آنکه تفاوت کیفیت تصویرمحسوس نیست؟f11ggx/b1600*900
توضیح دادم
5_اینجا در مشهد غیر از ایران رهجو دیگر گارانتی ها مربوط به خود مشهد می شوندمثلا اسکات که یک ماه گارانتی تعویض و یک سال قطعات دارد
مثلا برای f115 امروز پرسیدم 1590000+60000گارانتی اسکات
یا بعضی جا ها 100000گارانتی خبری هم از امرتات نیست
5_به نظر شما به این گارانتی ها میشه اکتفا کرد یا نه؟
روی امرتات و کله گنده های این کار هم نمیشه حساب کرد چه برسه به بقیه.
6_به نظر شما از لپ تاپ های سونی کدامیک مناسب من است ؟چرا؟
f115 f116
VPC‐F11EGX/B , VPC‐F11FGX/B که در حال حاضر در بازار ایران وجود ندارند.
از این که سرتون و درد آوردم شرمنده .ولی ای کاش همه ی شما که خبره ی این کارید به این سوالات جواب بدید تا
از همشون یه جمع بندی دستم بیاد.از همتون متشکرم که این pmطولانی رو خوندید
یا علی
نتیجه گیری : هم خودتون با توجه به حرفها و نظراتتون و هم من به این نتیجه رسیدیم که f115 گزینه مناسبیه ، پس از گرفتن چند نظر دیگه تردید رو کنار بگذارید و این مدل رو تهیه کنید.
در مورد نرم افزارهای شبیه ساز شما ( اگه انقدر سنگین هستند! ) همینو میتونم بگم که نه f115fm به درد شما می خوره نه گرافیک 330m و نه حتی بهترین گرافیگ کارد گیم بازها !!!
شما باید برین سراغ گرافیک کارت QUADRO محصول nvidia که دقیقا واسه مصارف صنعتی (workstation) و مدل سازی های 2D and 3D طراحی شدن ، شما حتی اگه به قسمت ساپورت سایت autocad مراجعه کنین میبینین که توصیه این شرکت quadro هست و همینطور راجع به solidworks چه در مکانیک جامدات و چه در مدل سازی های CAD .
فعلا تنها لپ تاپ تخصصی موجود سری Dell Precision میباشد که صرفا واسه محیط های مهندسی و طراحی صنعتی ساخته شدن مثل m2400 و m4500
یه نگاهی به اینجا بندازین و تفاوت کانفیگ هارو عملا ببینینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک سایت فروش در زیگورات که مسما باید با قیمت یه همچن لپ تاپ تخصصیی کنار بیاینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینم یه recommend خیلی کلی autocad 11 که رو گرافیک کلاس worksation تاکید شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینم بهترین منبع تست گرافیک برای solidworks که اگه دقت کنین همگی در کلاس quadro می باشندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوالی بود در خدمت هستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by badkonaky; 10-06-2010 at 01:52.
سلام دوستان در نهایت من صاحب f11nfx شدم واقعا همون لپ تاپی بود که می خواستم سرعت وضوحه تصویر و خلاصه همه چیز محشره
من هم موافقم که Quadro از همه برای کار های گرافیکی بهتره چون خودم تا حالا به 10 نفر هم پیشنهاد کردم .
اما نرم افزار هایی که ایشون گفتن نه واسه گرافیک هست و نه سه بعدی در حد حرفه ای و نه انیمیشن سازی و شما فقط پروسس قوی لازم داری .
مخصوصا واسه کتیا که واقعا پروسس زیادی میگیره .
F115 می تونه جواب کار شما رو با این بودجه بده ولی توی این که بشه تا 2 یا 3 روز روشنش گذاشت مطمئن نیستم .
اگر که حمل و نقل خیلی واستون مهم نیست و فرقی نمی کنه نوت بوک باشه یا دسکتاپ میشه با همین بودجه یکی از بهترین سیستم های موجود رو اسمبل کرد .
سراغ پرسشن هم به نظرم نرید که قیمت های بالایی دارند و فقط پول حروم کردنه و کانفیگ های بالایی دارند ولی قطعات اصلا مچ نیستند .
موفق باشید .
همونطور که دوستان هم اشاره کردند نرم افزارهای مورد نظر شما کاملآ محاسباتی هستند پس شما اولویت اولتون CPU و بعد از ان هم مقدار و سرعت رم است.د رضمن با توجه به نیمچه علاقه ای هم که به گیم دارید از کارت گرافیک نباید قافل بشید.حال با توجه به مهم نبودن وزن و باطری و سونی بودن لپتاپ شما گزینه های سری F و CW رو پیشرو داری.اما سری CW به چند دلیل مناسب نیاز شما نیست.اولآ 14 اینچ بودن صفحه نمایش که اصلآ مناسب فیلم و بازی نیست.دومآ ضعیف بودن CPU و RAM که نیاز نرم افزاری شما رو براورده نمیکنه.پس فقط سری F.در کلیه مدلهای این سری از CPU Core i7 استفاده شده که برای کار شما کاملآ مناسبه.پس شما باید دنبال مدلی باشی که دارای رم بهتر و در درجه دوم کارت گرافیک بهتر است.از لحاظ صفحه نمایش مطمئن باشید که کلیه مدلهای این سری کیفیتی فرای نیاز شما ارائه مکنن.پس شما فقط رم بهتر و گرافیک بهتر.در کلیه مدلهای این سری از دو مدل کارت گرافیک استفاده شده(GT 310m و GT 330m )که هر دو این کارتها جوابگوی نیاز شما خواهد بود.پس فقط میمونه گزینه رم که در مدلهای موجود در بازار ایران در حال حاظر F115 بیشترین و سریع ترین رم رو داراست و قیمتش هم در رنج بوجه شماست در مورد F11ggx کمتر بودن میزان رم و ضعیف تر بودن صفحه نمایش به بالاتر بودن CPU نمی ارزه چون اختلاف CPU ها کاملآ نا محسوسه.مطمئن ترین گارانتی سونی رو هم ایران رهجو داره پس گارانتیهای دیگه کلآ به کنار. با این توضیحات فکر میکنم که پاسخ همه سوالاتت رو گرفته باشی.![]()
دوستان از اینکه اینقدر توجه کردید واقعا متشکرم
از مجموع صحبتهاتون به این نتیجه رسیدم که یا یه f115fmیا f116فقط به خاطر ایران رهجو بودنش که درمورد اون هم بعدا تصمیم می گیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)