تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 323 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه milanista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چرا نشه . همه چی یه راهی داره به جز مرگ
    برنامه the pencil رو دان کن بعد بنص تو گوشیت.
    داخل برنامه یه دکمه رو به عنوان همون مداد انتخاب کن. من خودم دکمه تماس(سبز)رو انتخاب کردم.
    بعد به راحتی هر جا دلت خولست مارک کن.
    دستت طلا داداش
    حالا این برنامه رو به من معرفی میکنی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه N.I.M.A _ P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ایول. چه برنامه توپی. خیلی وقت بود دنبال چنین چیزی میگشتم. بیزحمت لینک دانلودشو بده.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

1. داداش من این گوشی با این سخت افزار داره 32 گیگ رم رو ساپورت میکنه. پایین اومدی سرعت با پر شدن گالری تو همه گوشی ها هستش حتی تو کامیپتر ولی باید بگمهنگ نداره این گوشی و سرعتش تو گالری از اول کمه. این یه ابهامی بیش نیس. سی پی یوی ویواز قوی تر از این گوشیه. بای دحق بدی سرعتش بالاتر هم باشه
    2.در مورد دوربین باید بگم که ویواز واسه دوربین فیلمبرداریش بهینه شده. تاچشم مقاومتیه ودر مقایل تاچ ایکس 6 حرفی برای گفتن نداره. دوربین ایکس 6 بنا به گشادگی دهانه لنز و سنسورش بالاتر از 5800 هستش ولی با ویواز تست نزدم از لحاظ مشخصاتش! اسمارت فون و دوربین دو مقوله جدا از همه! این ان 8 هستش که دوربین خوبی داره
    3.خیلی خوب نرم افزار میخوره ولی بعضی نرم افزارهای 5800 با ایکس 6 سازگاریت نداره
    این مسائل زیاد صحبت شده لطف کنی چند صفحه قبل رو بگردی موارد زیادی دستگیرت میشه ولی با این حال میگم
    1.ایکس 6 قاب پشتش یکم لقه و کلا گوشی یکدستی نیست
    2.دوربینش زیاد قوی نیست
    3.اگه اهل تعویض دم به دقیق هسیمکارتی باید بگم موقع تعویض سیمکارت یا درآوردن باتری بدیلل نداشتن باتری سی موس ساعت و تاریخ گوشی می پره
    4.قسمت زوم کردنش تو فیلمبرداری ضایعه و ریز ریز زوم نمی کنه
    5.قسمت بالا پایین گوشی از پلاستیک شفافه و زود خش میوفته روش و لکه بر میداره ولی چنان محسوس نیست
    6.صدای بلندگوش به اندازه 5800 قوی نیست ولی کیفیتش بالاتره
    7.صدای مخاطب یه جوریه ولی باعث میشه گوش آدمو اذیت نکنه و صدا واضح به گوش میرسه
    8.گالریش یه ذره کنده که بنا به سی پی یوش طبیعیه

اگه بازم یادم بیوفته میگم

از مزایا
    جی پی اس این گوشی از بهترین نباشه یکی از بهترین هاست حرف نداره
    تاچش بهترین تو نوکیاست چون اولین تاچ خازنیه
    گوشی کوچیک و خوشدسته و تنوع رنگ داره
    صدای بلندگوش یه جوری استریو هستش که حال عجیبی به آدم میده
    هدفونش فوق العادس اولین باریه که از نوکی یه همچی هدفونی دیدم خیلی باحاله
    باتریش دوام خوبی داره

غیره و غیره و غیره
    .دوربینش زیاد قوی نیست
    صدای بلندگوش به اندازه 5800 قوی نیست ولی کیفیتش بالاتره

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

حدود 28 نفر (البته تا الان) پیام خصوصی دادن گفتن اگه نیای ما هم میریم!
    فکر کردی خر میشیم با این حرف ها تو این مملکت همه این رو میگن نام ببر

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

من 1 ماه هست بدلایلی و مشکلات با بعضی دوستان تاپیک رو ترک کردم اما میبینم بعضی ها اطلاعات نادرست میدن و دارن همه کاره ناپیک میشن و وظیفه خود دونستم توی صحنه بیای و ابراز وجود کنم از امروز پاسخگوی تمامی سوالات دوستان هستم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام به ايكس شيشي ها،ميخوام بين ايكس 6 و ويواز يكيو بخرم ولي بيشتر ايكس چشمو گرفته.
    1-ميگن ايكس 6سرعتش به ويواز نميرسه و مموريش وقتي پر بشه سرعتش پايين مياد.
    2-ويواز درسته دوربينش بالاتر ولي ميگن زياد با ايكس 6 فرقي نداره تازه ميگن عكسهاي ايكس 6 شفاف تره!
    3-نرم افزار خور ايكس 6 چطوره؟
    اگه x6 ايرادهاي ديگه اي داره لطفا بگين .
    خلاصه ميتونيد منو قانع كنيد به جاي ويواز ،x6 بخرم.
    با تشكر فراوان
    با سلام و آرزوی بهترین ها برای شما و تبریک ولادت حضرت مهدی عج
    و پیشاپیش گوشی جدید مبارک
    ابتدا باید بگم قصدتون از خرید گوشی چی هست واسه صدای گوشی هست که اگر اینطوره x6 و اگر کیفیت عکس هست vivaz
    x6
    کیفیت صدای بالا و تاچ خازنی بودن که با انگشت کار میکنه تنها و با قلم یا نخان جواب نمیده و اگه صبر کنی قلم گوشی هم وارد بازار میشه ولی در حال حاضز تنها با انگشت کار میکنه
    از نظر سرعت عملکرد vivaz سرتره و لی این رو در نظر بگیر صداش ضعیف هست
    به طور کلی گوشی بی عیب وجود نداره و این ترفند شرکت هست
    شما چرا x6 بگیری بهتره به این دلیل که صدای بلندتری داره و تاچش خازنی هست و سیستم عاملش سیمبین نوکیاست و برنامه های زیادی رو ساپورت میکنه و ویواز هم سیمبیان هست ولی مانند نوکیا برنامه ساپورت نمیکنه و دوربین ویواز سرتره ولی فلشش ضعیف هست ولی x6 دوربینش فلش قوی داره برای عکاسی در شب
    از نظر پشتیبانی هم نوکیا بهتره برای آبدیت گوشی بخش فارسی سایت نوکیا خیلی کمک کننده هست
    اگه سرعت عملکرد و دوربین مهم هست vivaz
    و اگه تاچ خازنی و صدای با کیفیت و بلند مهم هست و پشتیبانی قوی x6

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام. بي زحمت به اين سوال بنده حقير پاسخ دهيد:

دوستان شما که X6 داريد ممکنه لطف کنيد بمن بگيد آيا موقع خوندن PDF با مشکل کمي سرعت مواجه هستيد يا نه.
    سپاسگزارم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

سلام. بي زحمت به اين سوال بنده حقير پاسخ دهيد:

سپاسگزارم.
    با سلام منظورت چی هست کندی چی بستگی به حجم فایل PDF داره ولی نه زیاد افت سرعت نداره چند گیگ از رم گوشیت پر شده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان من یه x6 امروز خریدم
    آخرین ورژن فریمور چند هست؟
    ماله من 20 نیاز به آپدیت دارم؟
    -- میشه این گوشی یا نه؟
    آخرین ورژن فریم ویرش 21.0.004 هستش نیاز به آپد یت دایرد. این آپدیت هم حدود یه ماه و کمتره که اومده. توصیه می کنم حتما آپ دیت کن

من یه مشکلی با این گوشی دارم
    مثلا وقتی میخوام چند تا آهنگ رو سریع مارک کنم ، هی راهی نداره
    مثلا تو n73 اون مداده رو میگرفتیم و موس رو حرکت میدادیم ، تو این روش همه ی آهنگ ها مارک میشد
    نمیشه اینو کاریش کرد ؟
    چرا نشه! شما میتونید از منوی options گزینه mark/Unmark رو انتخاب کنید و روی هر فایلی که میخواد تیک بزنید بهمین سادگی بهمین خوشمزگی

چرا نشه . همه چی یه راهی داره به جز مرگ
    برنامه the pencil رو دان کن بعد بنص تو گوشیت.
    داخل برنامه یه دکمه رو به عنوان همون مداد انتخاب کن. من خودم دکمه تماس(سبز)رو انتخاب کردم.
    بعد به راحتی هر جا دلت خولست مارک کن.
    البته منظور دوستمون یه چیز دیگه ای بود که بهشون توضیح دادم که چه جوری مارک یا آن مارک کنه ولی توفیق اجباری شد که این برنامه رو هم دانلود کنیم
    لینشکو بی زحمت بگذارید ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان شما که X6 داريد ممکنه لطف کنيد بمن بگيد آيا موقع خوندن PDF با مشکل کمي سرعت مواجه هستيد يا نه.

بسيار سپاسگزارم.
    دوست عزیز سی پی یوی این گوشی ARM 434 مگا هرتزی هستش که یکم کند به نظر میرسه! البته باید بگم رو ان8 هم یه سی پی یوی زیاد قوی ای بکار نرفته اکثر 1 گیگ رو گوشی بتازگی ها استفاده کردند. ولی این ضعیف بودن سی پی یو اکثرا در گالری خودشو نشون میده اونم عکسهای حجیم که اونم فقط یه تاخیر 2 ثانیه ای برای لود عکس میده وگرنه دیگه مشکل خاصی ایجاد نمی کنه. خوندن فایل پی دی اف و EBOOK ها در سی پی یوهای پایین تر هم اصلا افتی نداره چه برسه به این گوشی! پس جای نگرانی نیست. اتفاقا بزرگ بودن صفحه این گوشی جون میده واسه کتاب خوندن و جی پی اس و گشت اینترنتی.. خیالت راحت. اگه میتونی صبر کنی حتما منتظر ان 8 باش البته اگه اهل موسیقی گوش دادن از بلندگوی گوشی هستی ان8 رو بیخیال شو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نکته:
    موقع نصب تم- عکس پیش زمینه - آهنگ برای زنگ موبایل (رینگ تون) حتما از فون مموری گوشی استفاده کنید!

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

نکته:
    موقع نصب تم- عکس پیش زمینه - آهنگ برای زنگ موبایل (رینگ تون) حتما از فون مموری گوشی استفاده کنید!
    سلام!

علتش به خاطر چی هست؟بیشتر توضیح بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •