دستت طلا داداش
حالا این برنامه رو به من معرفی میکنی ؟
دستت طلا داداش
حالا این برنامه رو به من معرفی میکنی ؟
ایول. چه برنامه توپی. خیلی وقت بود دنبال چنین چیزی میگشتم. بیزحمت لینک دانلودشو بده.
.دوربینش زیاد قوی نیست
صدای بلندگوش به اندازه 5800 قوی نیست ولی کیفیتش بالاتره
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
فکر کردی خر میشیم با این حرف ها تو این مملکت همه این رو میگن نام ببر
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
من 1 ماه هست بدلایلی و مشکلات با بعضی دوستان تاپیک رو ترک کردم اما میبینم بعضی ها اطلاعات نادرست میدن و دارن همه کاره ناپیک میشن و وظیفه خود دونستم توی صحنه بیای و ابراز وجود کنم از امروز پاسخگوی تمامی سوالات دوستان هستم![]()
با سلام و آرزوی بهترین ها برای شما و تبریک ولادت حضرت مهدی عج
و پیشاپیش گوشی جدید مبارک
ابتدا باید بگم قصدتون از خرید گوشی چی هست واسه صدای گوشی هست که اگر اینطوره x6 و اگر کیفیت عکس هست vivaz
x6
کیفیت صدای بالا و تاچ خازنی بودن که با انگشت کار میکنه تنها و با قلم یا نخان جواب نمیده و اگه صبر کنی قلم گوشی هم وارد بازار میشه ولی در حال حاضز تنها با انگشت کار میکنه
از نظر سرعت عملکرد vivaz سرتره و لی این رو در نظر بگیر صداش ضعیف هست
به طور کلی گوشی بی عیب وجود نداره و این ترفند شرکت هست
شما چرا x6 بگیری بهتره به این دلیل که صدای بلندتری داره و تاچش خازنی هست و سیستم عاملش سیمبین نوکیاست و برنامه های زیادی رو ساپورت میکنه و ویواز هم سیمبیان هست ولی مانند نوکیا برنامه ساپورت نمیکنه و دوربین ویواز سرتره ولی فلشش ضعیف هست ولی x6 دوربینش فلش قوی داره برای عکاسی در شب
از نظر پشتیبانی هم نوکیا بهتره برای آبدیت گوشی بخش فارسی سایت نوکیا خیلی کمک کننده هست
اگه سرعت عملکرد و دوربین مهم هست vivaz
و اگه تاچ خازنی و صدای با کیفیت و بلند مهم هست و پشتیبانی قوی x6
![]()
سلام. بي زحمت به اين سوال بنده حقير پاسخ دهيد:
سپاسگزارم.دوستان شما که X6 داريد ممکنه لطف کنيد بمن بگيد آيا موقع خوندن PDF با مشکل کمي سرعت مواجه هستيد يا نه.![]()
با سلام منظورت چی هست کندی چی بستگی به حجم فایل PDF داره ولی نه زیاد افت سرعت نداره چند گیگ از رم گوشیت پر شده ؟![]()
آخرین ورژن فریم ویرش 21.0.004 هستش نیاز به آپد یت دایرد. این آپدیت هم حدود یه ماه و کمتره که اومده. توصیه می کنم حتما آپ دیت کن
چرا نشه! شما میتونید از منوی options گزینه mark/Unmark رو انتخاب کنید و روی هر فایلی که میخواد تیک بزنیدبهمین سادگی بهمین خوشمزگی
البته منظور دوستمون یه چیز دیگه ای بود که بهشون توضیح دادم که چه جوری مارک یا آن مارک کنه ولی توفیق اجباری شد که این برنامه رو هم دانلود کنیم
لینشکو بی زحمت بگذارید ممنون
دوست عزیز سی پی یوی این گوشی ARM 434 مگا هرتزی هستش که یکم کند به نظر میرسه! البته باید بگم رو ان8 هم یه سی پی یوی زیاد قوی ای بکار نرفته اکثر 1 گیگ رو گوشی بتازگی ها استفاده کردند. ولی این ضعیف بودن سی پی یو اکثرا در گالری خودشو نشون میده اونم عکسهای حجیم که اونم فقط یه تاخیر 2 ثانیه ای برای لود عکس میده وگرنه دیگه مشکل خاصی ایجاد نمی کنه. خوندن فایل پی دی اف و EBOOK ها در سی پی یوهای پایین تر هم اصلا افتی نداره چه برسه به این گوشی! پس جای نگرانی نیست. اتفاقا بزرگ بودن صفحه این گوشی جون میده واسه کتاب خوندن و جی پی اس و گشت اینترنتی.. خیالت راحت. اگه میتونی صبر کنی حتما منتظر ان 8 باش البته اگه اهل موسیقی گوش دادن از بلندگوی گوشی هستی ان8 رو بیخیال شو
نکته:
موقع نصب تم- عکس پیش زمینه - آهنگ برای زنگ موبایل (رینگ تون) حتما از فون مموری گوشی استفاده کنید!
سلام!
علتش به خاطر چی هست؟بیشتر توضیح بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)