دوستان عزيز يكي از آشناها ميخواد از اهواز / منطقه گلستان Adsl بگيره. چه شركتي براي خونگي 128 پيشنهاد ميدين؟
هم كيفيتش خوب باشه / هم سرعت / هم پاسخگويي / هم قيمت
دوستان عزيز يكي از آشناها ميخواد از اهواز / منطقه گلستان Adsl بگيره. چه شركتي براي خونگي 128 پيشنهاد ميدين؟
هم كيفيتش خوب باشه / هم سرعت / هم پاسخگويي / هم قيمت
نیما برنامه nd32 smart security4اخرین اپدیت که امروز انجام دادم نیما برنامه دیگه ای هم می خواهد یا کافیه وایا در ان باید تنضیماتی عمال کرد ممنون از پاسخ که به سوال های من و دیگر دوستان می دهی
خواهش می کنم دوست عزیز.
همون ناد 32 عالیه برای محکم کاری فایروال ویندوز رو روشن کن.
منتظر هستم./
شرکتی هست که سرویس بالای 128 به کاربر خانگی بده؟
من نیماد رو رفتم پرسیدم، گفتن باید یا جزو جامعه علمی باشی(استاد، دانشجو،...) یا شرکت باشی
منم تازه ترم پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدم :|
سلام ببین اگر adsl بگیری همه همینو میگن ولی بضی هم سرویس میدن اما اگر وایرلس بگیری هرچقدر پول بدی همون قدر هم سرعت بهت میدن حتی اگر یک مگ نامحدود بخواهی .....
من هم گلستانم نیماد بد نیست عشقیه ولی فعلا خوبه صبانت (فارا) هم خوبه.
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
آقا نیما من 2 م نیوفتاد فرق وایرلس با adsl از لحاظ امنیتی چیه که ISP میتونه فضولی کنه؟
دوست عزیز کسانی که وایرلس استفاده می کنند با رادیویی که دارند (کلاینت) وصل میشن به یک اکسس پوینت که روی دکل نصب هستش اکسس پوینت هم وصل هستش به مرکز ISP که نت میده
همیشه این 3تا باید در ارتباط باشند تا شما سرویس بگیرید. (کلاینت+ AP +ای اس پی)
مرکز ISP بوسیله ی اکسس پوینتی که کلاینت ها بهش وصل هستن میتونه وارد سیستم کلاینت ها بشه. براحتی میتونه رادیوی شما رو ریموت کنه و وتنظیمات رادیو ی شما و بعضی از مواقع سیستم شما در اختیار بگیره.
واسه جلوگیری از کار باید 2 کار انجام داد.
1 .نصب فایراول قوی (ناد32 یا کسپراسکای)
2. تیک Remote Assistance بردارید.
به قسمت کنترل پنل برید و روی آیکون SYSTEM کلیک کنید سر برگ Remote.
(بصورت دیفالت همیشه این گزینه فعال هستش )
خبر جدید برای کسانی که دنبال ADSL مخابرات هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم پینگ بالایی دارند (بدرد کسانی که آنلاین بازی می کنند نمی خوره) بیشتر از 128 به خونه ها هم نمیدن .
شیر هم 1به 6 و یا 1 به 10 هستش.
Last edited by nima_ir; 10-02-2010 at 14:58.
نكته جالب اينه كه با اين قيمتايي كه مخابرات داده با اون 20 درصدي كه اجازه داده شركتهاي PAP گرونتر بگيرن اينترنت 512 نامحدود در مياد حدود 25 تومن كه با يه مقايسه ميشه فهميد تو اين مملكت دزدي چقدر راحته
البته من نمیدونم تو این خرتوخر دارن چه غلطی میکنن
ولی فکر میکنم باید کم کم شاهد کاهش قیمت های ISP ها باشیم
نمیدونم مخابرات هزینه ها رو پایین اورده و ISP ها به خاطر طمع قیمت هارو پایین نیوردن که با اومدن اینترنت مخابرات مجبورن کم کنن
یا اینکه واقعا با هزینه های خودشون این قیمتی که الان میدن قیمتیه که براشون میصرفه که با اومدن اینترنت ارزون دولتی آینده عجیب غریبی در انتظارشونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)