مرسی
ولی من اصلا از اون ایتم ها که قرمز میشن تا به حال استفاده نکردم که ریپیر بخواد
مرسی
ولی من اصلا از اون ایتم ها که قرمز میشن تا به حال استفاده نکردم که ریپیر بخواد
اینطوری که شما از mystic تعریف میکنید دارم از veno ناامید میشما!!!!!!![]()
ونوم برا اسکیلاش mana کمتری مصرف میکنه میتونه سریع mana از دست رفتشو هم برگردونه ولی mystic نمیتونه و mana زیادی برا اسکیلاش مصرف میشه به نظره من همه کلاسای بازی خوبن تنها کلاسی که در پیته psy هست که از همون اول نشون میده چیه
rez mystic جلوی از دست دادن 80% exp رو میگیره ولی rez کلریک 90% البته rez mystic بعد از rez سریع 50% hp و10% mp هم میده
Last edited by AliROCK; 07-03-2011 at 18:52.
اگه کل رنگ ایتم قرمز هست یعنی نمیتونی استفاده کنی روی موست رو نگه دار اطلاعاتش که اومد
باید یه نوشته های قرمز رنگ هم باشه که دلیل اینکه نمیتونی استفاده کنی رو نوشته که احتمالا لول پایین هست
دادا یادته یه روز داشتی می امدی secret یه یارویی رو دیدم قیافش خیلی ضایع بود اسکرینش رو پیدا کردم خدا وکیلی نگا به چه امیدی بازی میکنه!!!!
![]()
Last edited by p30 arman; 07-03-2011 at 18:54.
یه اسکرین شات بزار
اگه broke شده با mirage میتونی درستش کنی
این که خوبه یکی هست اسمشو خواستی تو pm برات میزارم tele میخره شعر میگه تو wc کلا مریض تو این بازی زیاده جدی نگیر
راستی pet mystic تو هوا و اب و زمین یکی هست کلا 4 تا pet داره
Last edited by AliROCK; 07-03-2011 at 19:07.
فهمیدم یه سری هاشون واسه لول من نبود یه سری واسه کلاس های دیگه بود
ولی هنوز تلپورت رو یاد نگرفتم![]()
یه اسکیل ابی رنگ هست که توی قسمت سمت چپ یا پایین که اسکیلهات هست اون هم هست دقت کنی میبینیش
ونوی بیچاره هم 2 تا جا داره که یکیش میره برای مونت میمونه یکی ! اگه هم بخوای اضافه کنی که هم پت هوایی هم زمینی هم اب داشته باشی باید 3 تا 30 تا hey داشته باشی![]()
Last edited by p30 arman; 07-03-2011 at 20:23.
خوب hay بخر یا این dragon تو هوا اونایی که سبزن hay میندازن
خوب میپردازیم به تجزیه و تحلیل یکی از قدرت های خفن mystic که خوراک باس و aoe هست
یادتونه گفتم یه جونور کوچیک تو کشتن موبا میارهpet نه ها شما با یه اسکیل دیگه میتونی اون جونور کوچولوه رو بترکونی
حالا این طفلی رو بترکونی چی میشه
کلا magic و فیزیک defence یه چند تا چیزه دیگه که یادم رفتههمچین فرتی میاد پایین باسه نمیفهمه از کجا خورده
ادیت:
attack rate و chaneling رو هم کم میکنه
Last edited by AliROCK; 08-03-2011 at 04:03.
مثل همون امپی روباه ونو میمونه تقریبا ؟ یا به شکل یه پت هست که تند تند همین بختک رو روی سر باس میندازه؟
اسلحه رو چه ادمی ریپیر میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)