دوستان فریمور جدید این گوشی رو حتما دیدین که منوش تفکیک شده هست و تظیمات بیشتری داره. امکان اپگرید هست تو خونه؟ اگر اره لینک اموزش رو بدید ممنون میشم.
دوستان فریمور جدید این گوشی رو حتما دیدین که منوش تفکیک شده هست و تظیمات بیشتری داره. امکان اپگرید هست تو خونه؟ اگر اره لینک اموزش رو بدید ممنون میشم.
سلام
من هم می خوام اینو بدونم
چون سونی اریکسون و نوکیا رو می شه با اینترنت بروز کرددوستان فریمور جدید این گوشی رو حتما دیدین که منوش تفکیک شده هست و تظیمات بیشتری داره. امکان اپگرید هست تو خونه؟ اگر اره لینک اموزش رو بدید ممنون میشم.
این گوشی رو چطور؟
راستی؟ میشه تبدیل برای هدفونش به جک 3.5mm پیدا کرد
ممنون
ضمنا من هنوز نخریدم
قیمت جدید از علاالدین دارید؟
بچه ها لطفا وقت بزارید کمی مطالب قدیم مطالعه کنید سوالهای تکراری نکنید ما هم وقتی وارد شدیم 100 صفحه مطالعه کردیم تا به زحمت بچه ها توهین نشه و همین طور با مطالب بسیار جالبی راجب گوشیتون که نمیدونستید برخورد میکنید.
.
.
.
.
.
Last edited by Kiumars_H; 20-12-2009 at 19:44.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
قسمت Smart Unlock این گوشی خیلی جالبه ، کسایی که نمیدونن : با فعال کردن این قسمت شما برای یک قسمت مثلا Sms ها حرف S رو تعریف می کنید و بعد وقتی که LCD قفل هست ، حرف S رو با دست روی ال سی دی می کشید و وارد Sms ها میشه...
این مورد خیلی جالبه .
من شنیدم قسمتی رو میشه تو این گوشی فعال کرد که اگر کسی گوشی شمارو بدزده و طرف سیمکارت خودش رو بندازه ، توسط تنظیماتی که قبلا شما انجام دادید و شماره دیگری که وارد کرده اید. از سیمکارت طرف یک اس ام اس مخفی به اون شماره میاد و شما متوجه میشید که سیم کی تو گوشی شماست ؟!!!!!
کسی چنین چیزی شنیده ! یا سرکاریه ! یا اگه هست چطور ؟
[quote=Maysam-BFU;4507125]سلام.
من شنیدم قسمتی رو میشه تو این گوشی فعال کرد که اگر کسی گوشی شمارو بدزده و طرف سیمکارت خودش رو بندازه ، توسط تنظیماتی که قبلا شما انجام دادید و شماره دیگری که وارد کرده اید. از سیمکارت طرف یک اس ام اس مخفی به اون شماره میاد و شما متوجه میشید که سیم کی تو گوشی شماست ؟!!!!!
کسی چنین چیزی شنیده ! یا سرکاریه ! یا اگه هست چطور ؟[/quote
کاملا درسته شما درقسمت سکوریتی گزینه آخر میتونید تنظیماتشو انجام بدهید
کاملا درسته شما درقسمت سکوریتی گزینه آخر میتونید تنظیماتشو انجام بدهید
دوستان یه مشکل
وقتی تماسی رو Reject می کنم گوشی یه اس ام اس خالی واسه طرف می فرسته!!!!
میدونین قضیه چیه؟؟
چجوری غیر فعالش کنم؟
موقع خرید این گوشی قلم داره یا نه ؟
برای من قلم نداشت !
کشتن مگس با انگشت(کاملا لمسی):
دانلود:
اولین بازی مخصوص استار که با شتاب سنج باید بازی کرد و روی استار بدون هیچ مشکلی کار می کنه:
دانلود:
Last edited by free_touch; 22-12-2009 at 18:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)