تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1024 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

بعد این سوالاتی که تو پست اول گذاشتی برای کدوم فرمه؟
    اصلا فرق داشت ؟
    یعنی جای گزینه ها فرق داشت یا سوالا؟

بازم ممنون
    اینو دیگه نمیدونم کدوم فرمه فقط میدونم
    فرق داشته باهم مثلا سوال 4 من میشده سوال 10 یه نفر دیگه اینطوری بود وگرنه همه یه سوال بوده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

حتما سوالای امسالو دیدید.
    به نظر شما این طراحا با کدوم یکی از داوطلبا دشمنی داشتن؟اگه به خودشون چنین سوالایی میدادن چه عکس العملی نشون میدادن؟
    واقعا این عادلانه بود؟
    رفیق من پارسال با 45 در صد ریاضی رتبش شد 4500 منطقه.امسال با 40 درصد شد 700 منطقه.یه کوچولو عمومیاش بالاتر بود.فرقو میبینید؟چطور باید با این حقه ی اونا مقابله کرد؟

با خودم عهئ میبندم پوزشونو به خاک میمالم.

کسی درصدای نفرات برتر امسالو داره؟با جوابای ازمون امسال.جوایزی که بهشون دادن چی؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد نظر اول بايد بگم آينه ها خيلي مباحث پيچيده تري دارن كه بشه با حفظ كردن ٤ تا فرمول تستاشو زد!

و اما در مورد دوم البته ببخشيد ولي كار مزخرفيه!!
    شما يعني تنها كتاب درسيو بخونين تستا رو ميتونين براحتي بزنين ؟؟
    پس واقعا نابغه اين!

ولی من فقط فرمول خوندم و یه ذره متن و توی تستهایی که از خودم میگیرم، تقریبا تونستم از پسشون بربیام.

در مورد دوم، فکر کنم منظورتمو درست نفهمیدین. من فقط با خوندن درس نمیتونم جواب درست به تست بدم. قبلا هم گفتم، تستها رو آنالیز میکنم.

فقط توی این موندم که بعد از یک دور کامل خوندن کتابهای درسی،میشه ولشون کرد و کمکی خوند؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

ولی من فقط فرمول خوندم و یه ذره متن و توی تستهایی که از خودم میگیرم، تقریبا تونستم از پسشون بربیام.

در مورد دوم، فکر کنم منظورتمو درست نفهمیدین. من فقط با خوندن درس نمیتونم جواب درست به تست بدم. قبلا هم گفتم، تستها رو آنالیز میکنم.

فقط توی این موندم که بعد از یک دور کامل خوندن کتابهای درسی،میشه ولشون کرد و کمکی خوند؟
    بعد از یک دور خوندن کتابها به نظر من فقط و فقط تست بزن بعد هر جا دیدی قشنگ بلد نیستی از روی کمک درسی بخون

5. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعد از یک دور خوندن کتابها به نظر من فقط و فقط تست بزن بعد هر جا دیدی قشنگ بلد نیستی از روی کمک درسی بخون
    اما من میخوام یه منبعی هم داشته باشم که هی درسها رو دوره کنم. منظورم اینه که بعد از یک دور خوندن کتاب درسی، کتاب کمکی دیگه کافیه یا هنوز هم کتاب درسی مهمه؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اما من میخوام یه منبعی هم داشته باشم که هی درسها رو دوره کنم. منظورم اینه که بعد از یک دور خوندن کتاب درسی، کتاب کمکی دیگه کافیه یا هنوز هم کتاب درسی مهمه؟
    ببین
    کتاب های کمک درسی هر چقدر هم که خوب باشن باید به این قضیه ایمان آورد که کنکور بر مبنای کتاب درسی هست
    یعنی داره به این سمت پیش میره
    تمرین های کتاب فوق العاده مهمه
    چیزهایی که ما هیچی حسابشون نمیکنیم میشه ازشون تست درست کرد
    مثل امسال که استدلال استقرایی رو آوردن
    خیلی از بچه ها به خاطر اینکه فکر میکردن یه تله ای توی این تست هست نزدن در صورتی که متن کتاب درسی بود(صفحه 6 جبر)
    به هر حال اگه کمک درسی میخونین روی کتاب های درسی هم یه حساب ویژه باز کنین
    اینجوری نباشه که یه دور بخونین بندازین کنار
    با هر مرور کتاب درسی هم مرور بشه خیلی عالیه
    نتیجه ش رو بعد از کنکور میبینین

8. 2 کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببین
    کتاب های کمک درسی هر چقدر هم که خوب باشن باید به این قضیه ایمان آورد که کنکور بر مبنای کتاب درسی هست
    یعنی داره به این سمت پیش میره
    تمرین های کتاب فوق العاده مهمه
    چیزهایی که ما هیچی حسابشون نمیکنیم میشه ازشون تست درست کرد
    مثل امسال که استدلال استقرایی رو آوردن
    خیلی از بچه ها به خاطر اینکه فکر میکردن یه تله ای توی این تست هست نزدن در صورتی که متن کتاب درسی بود(صفحه 6 جبر)
    به هر حال اگه کمک درسی میخونین روی کتاب های درسی هم یه حساب ویژه باز کنین
    اینجوری نباشه که یه دور بخونین بندازین کنار
    با هر مرور کتاب درسی هم مرور بشه خیلی عالیه
    نتیجه ش رو بعد از کنکور میبینین
    یعنی استدلال استقرایی توی کمکیها نبود؟
    من فکر کنم کتاب کمکیها همون مطالب کتاب رو داره. با این تفاوت که اولا خیلی بهتر توضیح داده و دوما مطالبی رو که واقعا زاید هست رو حذف کرده. درست فکر میکنم یا نه؟
    Last edited by frnsh; 10-08-2009 at 22:55.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یعنی استدلال استقرایی توی کمکیها نبود؟
    من فکر کنم کتاب کمکیها همون مطالب کتاب رو داره. با این تفاوت که اولا خیلی بهتر توضیح داده و دوما مطالبی رو که واقعا زاید هست رو حذف کرده. درست فکر میکنم یا نه؟
    شاید در کتاب‌های کمک درسی مطالب با زبانی ساده‌تر و شیرین‌تر توضیح داده شده باشه، ولی گاهی اوقات از نظر طراح محترم عین جمله مهم هست. کلمه به کلمه...

توی کتاب‌های کمک درسی هم مولف نمیاد کتاب را عینا کپی کنه براتون، بلکه فرض را بر این میذاره که شما قبلا کتاب را خوندید!

11. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

از الان به فکر خلاصه درس باشید خیلی کاربردیه من با همین خلاصه درس هایی که تو طول سال نوشتم تونستم روزهای اخر کل کتاب ها رو تو یک روز بخونم(اختصاصی) برای شیمی همچین کتاب کمک درسی کافی نیست من فقط کتاب سنجش رو زدم شیمی تست زدن نمی خواد به غیر از مسایلش من که سر جلسه اصلا نرسیدم حل کنم همه رو از حفظ زدم بدون اینکه سوال رو بخونم همش از سنجش اخر گاج بود خرداد نشستم سوالاش رو با گزینه هاش حفظ کردم سر جلسه همش با همون عددا اومد که تو 10 دقیقه 20 تا شیمی زدم اخرش هم شد58 درصد وقت داشتم بیشتر می زدم طراحای اختصاصی امسال نامرد بودند بعدش کسی ازمون های گاج شرکت نکنه من سوالاش رو دیدم به حدی
    اختصاصی هاش راحته که به درد کنکور های دهه ی 70 می خوره نه الان
    یاحق

13. این کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

از الان به فکر خلاصه درس باشید خیلی کاربردیه من با همین خلاصه درس هایی که تو طول سال نوشتم تونستم روزهای اخر کل کتاب ها رو تو یک روز بخونم(اختصاصی) برای شیمی همچین کتاب کمک درسی کافی نیست من فقط کتاب سنجش رو زدم شیمی تست زدن نمی خواد به غیر از مسایلش من که سر جلسه اصلا نرسیدم حل کنم همه رو از حفظ زدم بدون اینکه سوال رو بخونم همش از سنجش اخر گاج بود خرداد نشستم سوالاش رو با گزینه هاش حفظ کردم سر جلسه همش با همون عددا اومد که تو 10 دقیقه 20 تا شیمی زدم اخرش هم شد58 درصد وقت داشتم بیشتر می زدم طراحای اختصاصی امسال نامرد بودند بعدش کسی ازمون های گاج شرکت نکنه من سوالاش رو دیدم به حدی
    اختصاصی هاش راحته که به درد کنکور های دهه ی 70 می خوره نه الان
    یاحق
    جدی میگی یعنی تمام سوالهای شیمی از کتاب گاج بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •