من میگم بدون سیم کارتموقعیت رو نشون میداد
cell info مال دکله. منظورم این بود حتی بدون سیم کارت از cell info استفاده میکنه؟
من میگم بدون سیم کارتموقعیت رو نشون میداد
cell info مال دکله. منظورم این بود حتی بدون سیم کارت از cell info استفاده میکنه؟
قاعدتا نه , واسه سل اینفو باید سیم کارت باشه .... من فکر میکنم اون گوشی قبلا با یه سیم کارت دیگه مکان یابی شده بوده بدون اینکه مشتری بدونه ...
یعنی دیگه لازم نیست گوشی gps داشته باشه؟
خب با این حساب چه فرفی بین 5530 که gps نداره و 5230 که gps داره هست؟ هر دو ovi map 3 روشون هست و موقعیت یابی میکنن
خوب اگه شما وسط يه بيابوني باشي كه آنتن نداشته باشي اونجا جي پي اسه كه به دادت ميرسه ... در ضمن جي پي اس مكان دقيق شما رو بهتون نشون ميده نه نزديكترين دكل آنتنو ...
بچه ها من یکم از گوشی لمسی زده شدم.
الان می خواهم 5530 رو بفروشم و C5 بگیرم.
نظرتون چیه؟!!
شاد باشید![]()
دوستان کجا زده که مکان خودم کجاست من هرچی گشتم تو منو مپ پیدا نکردم
اگه ovi map رو گوشيتون نصب باشه نقشه هاي ايرانم داشته باشين , cell info گوشيتونم روشن باشه , تو منو application > maps > my position ميتونين مكان تقريبي خودتونو ببينين ...
بیابونم کجا بودمن از شهر خودمون اونور تر نمیرم چه برسه بیابون. فک کنم تو همه جاده ها هم کار کنه چون بیشتر جاده ها تحت پوشش شبکه موبایلن
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
از نظر امکانات فرق چندانی با هم ندارن. تازه c5 جی پی اس هم داره. اما مثل 5530 وای فای نداره
منم یه مدت 5800 دستم بود ازش زده شدم
مپ نصبه ولی سل اینفو چه جوری روشن میشه؟
و اینکه اپلیکیشن کجاست؟؟؟؟![]()
سلام
برا cell info اول برم تو setting بعد connectivityبعد network حالا هر کاری میخوای با cell info بکن
اپلیکشن تو منوی اصلیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)