دوستان ديگه واردترن ولي بهتره موقع استفاده از لپ تاپ ، زير اون كاملا ديده بشه تا مشكلي به وجود نياد ... گمون كنم روي ميز چوبي يا شيشه اي بذاري بهتر باشه چون گذاشتن لپ تاپ روي فرش و پتو و حتي پارچه هاي روميزي روي ميز باعث فشار به لپ تاپ مي شه ...
دوستان ديگه واردترن ولي بهتره موقع استفاده از لپ تاپ ، زير اون كاملا ديده بشه تا مشكلي به وجود نياد ... گمون كنم روي ميز چوبي يا شيشه اي بذاري بهتر باشه چون گذاشتن لپ تاپ روي فرش و پتو و حتي پارچه هاي روميزي روي ميز باعث فشار به لپ تاپ مي شه ...
حمید ویستا از طرفداری از ایسر دست بر خواهی داشت
اینم شد لپ تاپ.اینو براش بگیر انو براش بگیر. بعنوان کسی که هم تجربه سخت افزاری دارم هم رشتم الکترونیک بوده و هست
میگم ایسر توصیه خوبی نیست به هیچ وجه
کی برد براش بگیر موس براش بگیر
کول پد براش بگیر.داغ میکنه اونم چی پروسسور 4300 یا 6600
عیوبش کم کم مشخص میشه.میدونم الان میگی تو این رنج قیمت بهترینه
من میگم،نه شما اشتباه میکنی.هیچ ارزونی بی حکمت نیست.
با اون مادربردی که ایسر طراحی کرده و این کارت گرافیکی که روش انداخته4570، و این پروسسور نسبتا ضعیف.واقعا جالبه که خاموش میکنه.
گرچه تو این رنج هیچ چیزی کامل نمیشه.
اما شما از روی تعصب دفاع می کنی.مطمأن باش.امیدوارم شما بعد از یکسال هم،همین نظرات رو داشته باشی.
به نظر منم این مسئله ای که دوستمون گفتند خیلی مهمه.![]()
شستیش رفت که اخوی
من هم باهات موافقم ولی خوب ببین وقتی میخوای پول بدی و بهترین رو بگیری همی انتخاب رو داری![]()
من اون موقع که ملت تازه PC می خریدند ایسر داشتم
ایسر سعی میکنه همه چیز رو کنار هم بچینه بدون مهندسی و فکر !
جدا هر نقطه ایش که دست بزاری مشکل داره و میشه بهش ایراد گرفت !!!![]()
در جواب شما بايد بگم كه قطعا از بچه هاي همين انجمن هستي و شهامت عضويت هم نداري
من تعصبي روي نوت بوك خاصي ندارم
ميشه اعضاي محترم بگن كه اگر من عضو انجمن نيستم چه جوري كامنت و لينك موضوع ميدم.؟
تاريخ عضويت 05-14-2007
ميتونيد به پروفايل مراجعه كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم همه پيش داوريها و نظرات شما اينجوري نباشه
کلا مشکوکی اخوی ... حل کن این موضوع رو بهتره
بابا ول کنین دعوا رو ...
همین دیگه دل مارو زدین از این لپتاپ ، از بس بهش چیز گفتین.... (ولی خوبه باعث شدید که بیشتر از اینها دقت کنم )
ولی یه چیزه دیگه یکی از دوستان تو فروم های خارجی که چرخ میزده همه از 5738g تعریف میکردن .... قابل توجه ضد acer ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)