[جناب اقای بزرگ شما برو تجربه کن ببین بازی رو کنسول بهتره یا pc بعد قضاوت کن
در ضمن پشت dvd بازی ها رو هم حتماً نگاه کن سیستمت بکشهالبته هر سال این کاروبکن
![]()
[جناب اقای بزرگ شما برو تجربه کن ببین بازی رو کنسول بهتره یا pc بعد قضاوت کن
در ضمن پشت dvd بازی ها رو هم حتماً نگاه کن سیستمت بکشهالبته هر سال این کاروبکن
![]()
آره مخصوصا نسخه ی امسال فیفا کارنت معروف به pc gen به یه سوپر کامپیوتر نیاز داره![]()
دوستانی كه تا حالا فيفا رو روی كنسول تجربه نكردن برن اول يه تست بزنن بعدش بيان اينجا فن بوی بازی در بيارن !![]()
این فیفا پس کی میخواد تغییر کنه ؟
بازم نسخه ی پی سیش مسخره س![]()
آخه به چه امیدی داری فیفا میسازی !!
من به همه فیفایی ها پیشنهاد میدم بیاید پروساکر باز شید![]()
سلام؛
پس شرطو باختی دوست عزیز، من همیشه از فیفا راضی بودم، چون اصلا فوتبال رو از رو این بازی یاد گرفتم. اینم که میگی 11 نکسته من اینو تو تاپیک FIFA 09 هم گفته بودم و این شمایی که اگر حرفت برای اولین بار درست از آب در بیاد بازم دیر کردی، سندشم موجوده برو تو تاپیک FIFA 09 ببین، بیش از 3 بار این مسئله رو مطرح کردم. و دوباره هم میگم من کلّا حامی EA هستم و به گیم پلی، گرافیک، انیمیشن ها، چمن، نمایشگر قدرت و... هیچ اعتراضی ندارم. فقط تماشاگرا و ورزشگاه جای کار دارن.
در ضمن من که سفارش دادم، چون به P30World اطمینان دارم.
![]()
Last edited by MHSou; 26-09-2009 at 22:44. دليل: 4FUN!!!
آخه عزیز من گیم اسپات اصلا نسخه PC رو نقد نکرده بود پارسال!!اينم مدرك : اميدوارم اينو قبول داشته باشي كه تنها سايتي كه امتيازاش واقعا درسته gamespot پس ديگه جاي بحثي نمي مونه
اون امتیاز اولی مربوط به کاربرا هستش و دومی هم میانگین نمرات نسخه پی سی از سایت های دیگه هستش!!
میبین که جای امتیاز خود سایت نوشته N/A !
من بر خلاف شما به تمام این ها در نسخه ی PC شکایت دارم. بازی کردن FIFA 09 متاسفانه همون حسیو به من میده نسخه ی 06 میداد. کاملا تکراری و کمتر از یک ماه خسته کننده شد. امیدوارم حداقل قسمت منیجر مد بهبود پیدا کرده باشه. در نسخه های قبلی ابدا احساس رقابت وجود نداشت.دوباره هم میگم من کلّا حامی EA هستم و به گیم پلی، گرافیک، انیمیشن ها، چمن، نمایشگر قدرت و... هیچ اعتراضی ندارم
درسته بعد از 06 هنوز من نتونستم تغیراتی در فیفا ببینممن بر خلاف شما به تمام این ها در نسخه ی PC شکایت دارم. بازی کردن FIFA 09 متاسفانه همون حسیو به من میده نسخه ی 06 میداد. کاملا تکراری و کمتر از یک ماه خسته کننده شد. امیدوارم حداقل قسمت منیجر مد بهبود پیدا کرده باشه. در نسخه های قبلی ابدا احساس رقابت وجود نداشت.
امیدوارم این قسمت خوب باشه..
دو تا سوال
1- این نسخه بازم مشکله ی گیم پد داره و بعضی از دکمه هاش غیر فعاله؟
2- با گرافیک GT 8600 و RAM 2GIG و cpu dua core 2.5GHz خوی اجرا میشه ؟
پس چرا سایت رسمیش گفته 2 اکتبر میاد ؟!!
خالی بسته ؟
البته ما حرف شما رو قبول داریم ولی واسه کنجکاوی پرسیپدم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)