اینقدر wenb و pesfan ترافیکش بالاست که فعلا نمیشه واردشون شد .اما یک خبر رو از pesfan با هزار مکافات تونستم بگیرم : حرکت 360 درجه توی کنسول ps3 وجود خواهد داشت .
اینقدر wenb و pesfan ترافیکش بالاست که فعلا نمیشه واردشون شد .اما یک خبر رو از pesfan با هزار مکافات تونستم بگیرم : حرکت 360 درجه توی کنسول ps3 وجود خواهد داشت .
کدوم یکی از این سایت ها خبر جدید رو به انگلیسی گذاشته؟!
حداقل یک چیزهایی میشه ازش فهمید؟!
اين يعني چي؟ چمپيون ليگ و ليگ اروپا فقط براي كنسولها license شدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کسی میتونه این لینکو باز کنه اگه کسی میتونه اصل خبرو بزاره من هر کار میکنم نمیتونم این لینکا رو باز کنم :
و یا سایت pesfan
ملت همه با هم ریختن توی این سایتا اصلا نمیشه بازشون کرد .
تو این عکس که نسون میده تورش خوب شده!!
![]()
فعلا این پرسشو پاسخ ها رو بررسی کنیم تا بعد که بقیه اخبار به دستم رسید اونا رو هم میزارم .
اصلا یکی از بچه ها پیش نمایش wenb رو ترجمه کنه یکی پیش نمایش pesfan رو و یکی هم jvn . منم این سوال و جواب رو فعلا ترجمه میکنم . چطوره این تقسیم کار ؟
فعلا چند تا سوال اولشو میزارم بعد دوباره ویرایشش میکنم .
پرسیدن سر و صدای جمعیت متناسب با یک عمل در زمین هست یا نه ؟
جواب : بله . بستگی به این داره که شما تو خونه بازی میکنید یا اینکه میهمان هستید طرفدارا براون اساس عکس العمل نشون میدن .مثلا فرضا شما میهمان هستید اگه توپ مدت زیادی در اختیار تیم شما باشه تماشاگرا تیمتونو هو میکنن و در صورتیکه میزبان باشید تشویقتون میکنن .همینطور درمورد خطاها گلها و چیزای دیگه .
سوال : وضعیت انتخاب لباسهای ورزشی چطوریه ؟
جواب : مثل 2009 فقط دو تا انتخاب دارید و بخش های مختلف لباسها قابل تغییر نیستن ( مثلا شورت و ترکیبات مختلف شورت جوراب و پیراهن ) .
سوال : آیا وقتی یک بازیکن پستشو عوض میکنه این تغییر پست توی عملکردش هم تاثیر میذاره ؟
جواب : بله . امتیاز و نمره کلی قابلیتهای بازیکنان با توجه به تغییر دادن پست اونا کم میشه .اگه یک بازیکن نوک رو به پسنت LB منتقل کنید نمرش از 76 به 27 تنزل پیدا میکنه .
سوال : آیا کارت مربوط به مهارت ها یک امتیاز و برتری محسوس و بزرگی به یک بازیکن میده ؟
جواب : توی ساخت این کارتا دقت نظر بسیار زیادی خرج شده . یک بازیکنی که کارتهای نسبتا کمی داره برتری محسوس و زیادی نخواهد داشت ( توی زمین یک بازیکن شاخص و توچشم نخواهد بود ) .
سوال : هنوز امکان استفاده از D-PAD برای حرکت دادن بازیکنا توی بازی وجود داره ؟
جواب : بله شما هم میتونید از این استفاده کنید و هم از آنالوگ .
سوال : از راه دور میشه راحت گل زد ؟
جواب : نه . حریف کاور و پوشش مناسبو اعمال میکنه که به شما اجازه شوت زدن رو نمیده ( نسبت به نسخه 2009 ) در نتیجه شوتهای راه دور یا تو چارچوب نیستن یا اینکه قبل از زدن شوت توپو لو میدین . امکان داره اما آسون نیست .
سوال : قابلیت تنظیم زاویه دوربین توی این نسخه وجود داره ؟
جواب : نه توی این کدی که ما بازی کردیم نمیشد و مثل 2009 بود .
سوال : آیا هنوز وضعیت pinball-esque’ توی بازی اتفاق میفته ؟
جواب: هنوز اتفاقمیفته اما نه مثل سابق .مدافعین حریف نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر فضاها رو پوشش میدن .
سوال : آیا بودجه تیما در ابتدا یکسانه یا فرق میکنه ؟
جواب : بله فرق میکنه .مثلا توی یک تیم 8 میلیون بودجه بهم دادن توی اورتون 80 میلیون و توی منچستر 200 میلیون .
سوال : اون حصار و دیوار مصنوعی در زمان پرتاپ اوت هنوز وجود دارهیا اینکه برطرف شده ؟
جواب : نه وجود نداره.بازیکنان تمایل دارن برای قرار گرفتن در موقعیت مناسب به هم تنه بزنن و هیچ دیوار ساختگی و فرضی که توی 2009 وجود داشت اینجا وجود نداره .
سوال : بعد ضربات شروع مجدد مثل کرنر هنوز بازیکنا مثل مجسمه خشکشون میزنه ؟
جواب : قطعا من که چیزی ندیدم حالا دیگه نمیدونم شاید باشه .
سوال : کنترل دستی دروازه بانا امکان پذیره ؟
جواب : کونامی گفته توی ورژن نهایی بازی کنترل دستی دروازه بانا هم وجود خواهد داشت .
سوال : میشه دستکش دروازه بانا رو عوض کرد ؟
جواب من به این مساله توجه نداشتم .
سوال : سیستم و مکانیزم پنالتی ها چطوری شده ؟
جواب : با نگه داشتن جهت پایین دسته و دکمه X شما میتونید قدرت و ارتفاع توپو تغییر بدین .این در تئوری و در عمل نیاز به تمرین داره .
سوال : عملکرد کلی دروازه بانا بهبود پیدا کرده ؟
جواب : هوش مصنوعی و نحوه جاگیریشون توی چارچوب دروازه بنظر بهتر شده . بنظر میرسه نسبت به قبل باهوش تر شدن .
سوال : نمونه هایی از برندهای مختلف اسپانسرها ذکر کنید :
جواب : یک شرکت بیمه اسپانیایی یک شرکت مشروبات الکی کانادایی یک شرکت سکیوریتی فرانسوی و به همین شکل شرکتهای دیگه .هر کدوم از این شرکتا ویژگیهای بخصوصی دارن و باشگاهها با توجه به معروفیت و بزرگیشون با اسپانسرهای مختلف با مبالغ مختلف 1 میلیون /5 میلیون قرارداد میبندن .
سوال : درمورد شرایط قرارداد با اسپانسرها توضیح بدین ؟
جواب : معمولا فسخ قرارداد درمورد اتفاقات بزرگ اثرگذاره مثل کسب رتبه کمتر از چهارم در پایان فصل یا از دست دادن 5 تا بازی خانگی در فصل . البته از اون ور چیزای مثبتی هم داریم مثلا 100 هزار پوینت برای هر برد خانگی .
سوال : درمورد تیم جوانان توضیح بدین .
جواب : هر تیمی که شما ابتدائا برای شروع مستر لیگ انتخاب میکنید بازیکنان جوانی مثل CASTOLO رو توی تیم جوانانش داره ( منظور اینه که اینا بصورت پیش فرض هستن ) . اینا حدود 16 تا 19 ساله هستن .هر چند که بازیکنا 15 و 20 ساله هم دیده شدن .این بازیکنا رو بمنظور عقد قرارداد حرفه ای میشه زیر نظر گرفت در هر مقطعی .
سوال : بازیکنانی مثل مسی و رونالدو مثل نسخه قبلی بازی راحت میتونن بازیکنان روبروشونو جابزارن ؟
جواب : نه .بازیکنانی مثل اینا درسته که مهارتهای فنی زیادی دارن اما حتی اینا هم نمیتونن اینکارو بکنن . اینا بازیکنای بسیار موثری هستن اما دیگه شکست ناپذیر نیستن .
سوال : حرکت 360 درجه توی بازی هست ؟
جواب : بله اما کونامی فعلا این نوآوریو توی ورژن کنسول ps3 قرارداده .(البته همونطور که میدونین امروز عصر خود کونامی تایید کرد که این نو آوری توی ایکس باکس و pc هم وجود داره .ساف هم این مساله رو تایید کرد .)
سوال : آیا شما هنوز از حالت assisting cpu ( توی بخش تنظیمات کنترل بازی )احساس سختی بهتون دست میده و با اون راحت نیستین؟
شخصا زیاد بهش توجه نکردم . حالت auto-responses به نظر میرسه کلا حذف شده و کونامی قول داده به هر شکل این مشکل رو هم حل کنه .
سوال : آیا سیستم مسیریاب پاس دوباره بازسازی شده ؟
جواب : بنظر میرسه دقت پاسها خیلی بالا رفته البته با توجه به جایی که میخایید پاسو بدید .بهر حال همیشه هم پاسها دقیقا به هدف نمیرسه بخصوص وقتیکه بازیکن پاس دهنده مهارت زیادی توی پاسکاری نداشته باشه .
سوال : وضعیت دیوار دفاعی توی ضربات کاشته چطوری شده ؟
جواب : شما الان برای دفاع محکم تر میتونید دو یا چند بازیکن اضافه هم به این دیواره اضافه کنید همچنین میتونید کمشون کنید .
سوال : آیا مد challenge training به بازی برگشته ؟
جواب : تا الان که من دارم اینو مینویسم نه .
سوال : آیا لیگ آلمان توی بازی هست ؟
جواب : دقیقا عنوانی به اسم لیگ آلمان نه اما لیگ قهرمانان و لیگ اروپا لایسنس شده ( فقط کنسول ) و همچنین میشه روی بودن چند تیم آلمانی در نسخه نهایی بازی حساب باز کرد .
سوال : صرف نظر از بازیکنان ستاره بازیکن کوچیکتر چطور بنظرتون رسیدن ؟ آیا صورتاشونو بصورت عادی و عمومی طراحی کردن ؟
جواب : بازیکنای کوچیکی که توی باشگاههای بزرگ توپ میزنن مثل رافائل و فابیو رو بنظر میرسید خوب طراحی کردن .بعضی از تیما رو هنوز بهشون دست نزدن مثل اورتون که هنوز چهره تمام بازیکناشون یکسانه و بعدا روشون کار میشه .
Last edited by 4039; 17-08-2009 at 20:54.
آره واقعا انگار درست شده![]()
یعنی چی؟!لعنتیThere is no specific German league however both Champions League and Europa League are licensed this year (consoles only)
امیدوارم کونامی مسخره بازی در نیاره
بچه ها این چیزی که گفته شده فقط تو کنسول چمپیونز لیگ و لیگ اروپا لیسانس شده راسته یا شایعست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)