فکر نکنم این مدل تو ایران باشه لااقل تا الان که نیومده![]()
فکر نکنم این مدل تو ایران باشه لااقل تا الان که نیومده![]()
دوستان من بین خرید وسترن و Playon!HD Essential موندم. لطفا نظرتون رو بگید. Playon!HD Essential ظاهرا srt فارسی ساپورته
درود
من یه مشکلی با وسترن پیدا کردم می خواستم ببینم کسی تجربه مشترک داره یا خیر ، دستگاه رو به wdtvlive_1.04.22_V_030811 آپگرید کردم که به نوعی نسخه بتا بود ، حالا قصد دارم روول بک کنم به
فریمور قدیمی ولی دستگاه دیگه هیچ فریموری رو با فلش قبول نمی کنه ؟!! حتی فریمور رسمی
wdtvlive_1.04.22 رسمی که جدید تر هست رو هم نمی شناسه
ریست فکتوری هم انجام دادم ولی دیگه هیچ فریموری رو روی فلش تشخیص نمی ده !! کسی تجربه
مشترک و راه حلی برای این موضوع داره ؟
سلام
برای بازگشت به نسخه های قدیمی به لینک زیر مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود به شما
تشکر از محبت شما ، دوست عزیز مشکل پیچیده تر از این حرف هاست هست و دستگاه اصلا فریمور رو در هیچ ورژنی روی کول دیسک تشخیص نمی ده ، که به شما امکان روول بک بده . به نظر یک باگ در نرم افزار بتاست .
اگر کسی ورژن بتا رو ریخته یک امتحانی بکنه و ببینه امکان روول بک داره یا خیر ممنون می شم .
بچه ها شما چجوری از wd live صدای دالبی می گیرین؟ می شه یکی روند کار رو توضیح بده؟
درود
شما باید کابل اپتیکال تهیه کنید . کابل اپتیک رو از خروجی وسترن بدبد به ورودی اپتیکال آمپلی فایر سینما یا AVR تون . بعد در تنظیمات صدا در منوی ستینگ خروجی صدا رو در فریمورهای قدیمی روی دیجیتال و در فریمور جدید روی " دیجیتال پس ترو آنلی اپتیکال " قرار بدید . در فریمور قدیمی 5.1 و در جدید 7.1 رو با فرمت دالبی و DTS ساپورت می کنه .
سلام، من این فیرمور بتا رو نریختم ولی اگه امکانش رو داری میخوای مستقیم به اینترنت وصلش کن و Check for update رو بزن شاید فیرمور جدید رو پیداکنه و خودش بریزه و درست بشه.
سلام دوستان من میخوام تازه بخرم، میخواستم ببینم دقیقاً زیرنویس رو چطوری اجرا میکنید؟ srt میخونه؟ اگه لازمه روی فیلم بچسبونید زیرنویسو چطوری اینکارو میکنید تا کیفیت فیلمم پایین نیاد؟؟
سلام من یه مشکل در شبکه کردن با ویندوز 7 دارم.
من با کابل قبلا با xp راحت شبکه میکردم ولی الان در ویندوز 7 شبکه که میکنم هیچ فایلی رو پخش نمیکنه . یعنی شبکه میشه ولی وقتی میخواد فایل پخش کنه مثل اینکه فرمت فایل رو نشناسه میگه قادر به پخش فرمت فایل نیست در صورتی که فایلا قبلا راحت پخش میشدند و مشکلی نداره.
اگه امکانش هست یه نفر شبکه کردن و شیر کردن فایلا داخل ویندوز 7 رو برای wd توضیح و آموزش بده. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)