تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 259 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

شما ریست کردی
    من ریست فکتوری رو میگم
    پوريا جان مخاطبينش پاك نمي شن اگه از منو خود گوشي رست فكتوري بشه
    ولي از منو #910*#3845 كلاًفورمت ميشه و همه تنظيمات و تغييرات حذف ميشن

راستي همه دوستان ميدونن نقشه هايي كه براي trekbuddy ساخته ميشن سرشار از عكسهاي بريده كوچكي هستند كه موقع باز كردن گالري گوشي همه اين عكسها لود ميشن كه خود اين وقت زيادي رو ميگيره و اگه نقشه ها زياد باشه كه ديگه واويلا
    البته اين حالت تو گوشيهاي ديگه هم همينطوره مثل نوكيا ....
    از دوستان اگه راهكاري براي عدم نمايش اين عكسها نو گالري گوشي دارن لطفاً بگن تا بقيه نيز استفاده بكننمتشكرم
    Last edited by گوموش; 04-03-2010 at 15:17.

2. این کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

با تنظيمات منو خود گوشي چيزي پاك نمي شه و فقط تنظيماتش به حالت كارخونه برمي گرده
    در ضمن يكي از رفيقام هم رنوار داره و همچين مشكلي براش پيش اومده بود كه با فكتوري رست كارش راه افتاد
    این شد یه چیزی . چشم حتما ً امتحان می کنم .

یاد بگیرید ... پست هاش نصف شماست ( از نصف هم کمتره ) ولی بالاخره یه راهکار جلو پای آدم میذاره .
    خداکنه تاثیر داشته باشه .

4. 2 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

پوريا جان مخاطبينش پاك نمي شن اگه از منو خود گوشي رست فكتوري بشه
    ولي از منو #910*#3845 كلاًفورمت ميشه و همه تنظيمات و تغييرات حذف ميشن

خو منم همون 3845 رو میگم دیگه،اون کارش بهتره

6. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آره پوریا درست میگی من ریست عادی کردم!

8. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان من یه مشکل اساسی \یدا کردم واقعا بین این ګوشی و s8300 ګیر افتادم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف فیلمبرداری d1 و صفحه بهتر سامسونګ از یه ېرف وای فای و سرعت بیشتر این
    میخواستم نظر دوستان رو بدونم کدوم رو انتخاب کنم برای من فیلمبرداری و کیفیت دوربین و همچنین توان \خش فيلم برام خيلي مهمه همجنين كيفيت صدا و دوام باطري

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

راستي اين ګوشی میتونه hd \خش كنه و اين h263 , h264 دي هست سامسونګ تړان \خش رو داشت ولی تو مشخصات این نبود ایا میتونه \خش کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام به دوستان من یه مشکل اساسی \یدا کردم واقعا بین این ګوشی و s8300 ګیر افتادم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف فیلمبرداری d1 و صفحه بهتر سامسونګ از یه ېرف وای فای و سرعت بیشتر این
    میخواستم نظر دوستان رو بدونم کدوم رو انتخاب کنم برای من فیلمبرداری و کیفیت دوربین و همچنین توان \خش فيلم برام خيلي مهمه همجنين كيفيت صدا و دوام باطري

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

راستي اين ګوشی میتونه hd \خش كنه و اين h263 , h264 دي هست سامسونګ تړان \خش رو داشت ولی تو مشخصات این نبود ایا میتونه \خش کنه

عزیز ببین چیه گوشی برات مهمه من خودم کیفیت دوربین در اولویت اول بود برام بعدش wi-fi و gps آخه فیلمبرداری D1 مثلا چه فرقی میکنه با این ؟؟؟؟ این 640*480 و 400*240 ،سامسونگ 480*720 ،خیلی فرقشه ؟؟؟ شما باید ببینی تراکم پیکسل چجوریه،من که از کیفیت فیلمبرداری و عکاسیش واااااقعاا راضیم کیفیت ضبط صدای فیلمبرداریشم عاااااالیههههه کیفیت صفحه ی اینم واقعاا خوبه،حالا خودت برو تستش کن ،یه عکس توش ببین میفهمی که چی میگم فیلم های AVI/DIVX/XVID رو هم بدون نیاز به کانورت پخش میکنه ،کیفیت و قدرت صدای هدفونش عالیه اما توی اسپیکر گوشی کیفیت خیلی خوبه،اما قدرت معمولی،باطریشم با استفاده ی متوسط 3 روز نگه میداره،که خودت میدونی واسه گوشیه تاچ خیلی خوبه در مورد رزولوشن پخش فیلم هم والا نمیدونم اگه منظورتون فول HD هست،که فک نمیکنم گوشی تا 500-600 چیزی باشه که پخش کنه،اما من تا 480*720 که میشه 720P با حجم 1.4 گیگ رو توش دیدم هیچ مشکلی هم نداشته، شما که دوربین برات مهمه یه نیم نگاهی هم به فلش این گوشی کن
    سوالی بود درخدمتم
    Last edited by pooria.rio; 05-03-2010 at 23:54.

11. 3 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم الويت اولم با اين ګوشي هستش ولي منوش يه كمي منو به شك ميندازه خيلي ساده هستش از يه طرف ديګه تم هم نميخوره از اون طرف هم ګوشی S8300 منوي کندی داره راستش یه ذره ګیج شدم

اما بيشترين چيزي كه من از ګوشي ميخوام دوربين خوب فيلمبرداري عالي و توان \خش بالاي فيم هستش ایا تو بخش نمایش فیلم از سامسونګ کم نمیاره فکر کنم این تنها چیزی هست که تو انتخاب بهم کمک کنه ( منظورم این H263 و H264 هست كه تو مشخصات فايل قابل \خش سامسونګ بود ولي واسه اين ګوشي نبود اصلا چي هستش )

ولی بد جور ګیر کردم به نظرم این ګوشی از سامسونګ خوشګلتره کاش \ول بیشتری داشتم قید DIVX رو هم ميزدم GC900 ورمیداشتم خیلی منوش با حاله
    Last edited by rozysara; 06-03-2010 at 10:27.

13. 2 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

رنوار تو پخش فیلم خیلی خوبه.....بهتر از ویوتی اسمارت و آرینا و....انکودینگ H263 و H264 هم میپخشه.....عکاسی و فیلمبرداریش هم حرف نداره....منوش سادست ولی سبکه، تم هم میشه ریخت البته با --!

15. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منم الويت اولم با اين ګوشي هستش ولي منوش يه كمي منو به شك ميندازه خيلي ساده هستش از يه طرف ديګه تم هم نميخوره از اون طرف هم ګوشی S8300 منوي کندی داره راستش یه ذره ګیج شدم

اما بيشترين چيزي كه من از ګوشي ميخوام دوربين خوب فيلمبرداري عالي و توان \خش بالاي فيم هستش ایا تو بخش نمایش فیلم از سامسونګ کم نمیاره فکر کنم این تنها چیزی هست که تو انتخاب بهم کمک کنه ( منظورم این H263 و H264 هست كه تو مشخصات فايل قابل \خش سامسونګ بود ولي واسه اين ګوشي نبود اصلا چي هستش )

ولی بد جور ګیر کردم به نظرم این ګوشی از سامسونګ خوشګلتره کاش \ول بیشتری داشتم قید DIVX رو هم ميزدم GC900 ورمیداشتم خیلی منوش با حاله
    خوب مگه بده منو ساده باشه ؟؟؟
    میخوای یه جوری باشه که بری توش ... گیجه بگیری ؟؟؟
    عمو حسینم گفت ،263 و 4 رو پخش میکنه،خیالت تختتتتتت

17. 3 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

خلاسش کنم داش
    رنوار که هست یه چیز دیگست

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

راستي همه دوستان ميدونن نقشه هايي كه براي trekbuddy ساخته ميشن سرشار از عكسهاي بريده كوچكي هستند كه موقع باز كردن گالري گوشي همه اين عكسها لود ميشن كه خود اين وقت زيادي رو ميگيره و اگه نقشه ها زياد باشه كه ديگه واويلا
    البته اين حالت تو گوشيهاي ديگه هم همينطوره مثل نوكيا ....
    از دوستان اگه راهكاري براي عدم نمايش اين عكسها نو گالري گوشي دارن لطفاً بگن تا بقيه نيز استفاده بكننمتشكرم
    کسی چیزی نمی دونه یا حالش نیست

19. 2 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •