تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 314 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

البته خدمت دوستمون
    "saviorperi" عرض کنم تم که من خودم 3 یا 4 تا تم دیدم که روی کوکی میشه ریخت مثل تم پاردا(آبی-سفید-مشکی) و یا تم اپل آیفون و یا... ولی تاحالا خودم امتحان نکردم.

ولی هیچ گوشیی به انعطاف پذیری ویوتی پیدا نمیشه !
    Last edited by Steps-Rap; 29-11-2009 at 21:13.

2. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saviorperi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من میتونم با تم کوکی کنار بیام و بنا به گفته Steps-Rap عزیز شاید بشه بهش تم هم نصب کرد ولی دوستان یکی در رابطه با قفل کوکی کمکم کنه آخه اصلا دوست ندارم فقط به این دلیل مجبور بشم از کوکی دست بکشم و استار رو که قفل داره بگیرم

4. 4 کاربر از saviorperi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من میتونم با تم کوکی کنار بیام و بنا به گفته Steps-Rap عزیز شاید بشه بهش تم هم نصب کرد ولی دوستان یکی در رابطه با قفل کوکی کمکم کنه آخه اصلا دوست ندارم فقط به این دلیل مجبور بشم از کوکی دست بکشم و استار رو که قفل داره بگیرم
    دوست عزيز تر از جان ، منم مشکل شمارو دارم البته با این تفاوت که کوکی رو خريدم و بعد به این مشکل بر خوردم!!!
    من يک A1200 دارم که از لحاظ قفل گذاری گوشيه بسيار کاملی هست ( با اینکه هم از جاوا پشتيبانی ميکنه هم از لينوکس ) ، خوده گوشی به طور پيش فرض این قابليت رو داره
    به طوری که ميتونی رو هر پوشه ای که خواستی قفل بزاری ، تو بخش پيامک ها هرجايی خواستی قفل بزاری ، يا کلا منوی گوشی رو قفل کنی
    يک گوشی 2600 نوکيا مال 10 سال پيش!! هم داشتم که قابليت پسورد گذاری رو منوی گوشی رو داشت اما کوکی نداره!!!!!!! يک مدل پسورد گزاری داره که خيلی مسخرست حالت بهم ميخوره ، سازنده ها نميزاشتن سنگين تر بود
    شما بايد بری تو منوی گوشی ، بعد از زدن چندين گزينه و رسيدن به صفحه مورد نظر ميتونی يک گزينه رو انتخاب کنی که با دادن پسورد بهش بلافاصله گوشی همونجا قفل ميشه ، بعد که بخوای باز کنی پسورد رو ميزنی و گوشی باز ميشه . اما برای دفعه ی بعد دوباره بايد تمام این مراحل رو تکرار کنی که اصلا سريع نيست و ميره رو اعصابت .
    -------------------------
    راستی خيلی جاها رو هم گشتم ( هم فروم خودمون هم فروم های فارسی و خارجيه ديگه ) اما انگار هيچ برنامه ای برای قفل گوشی تحت جاوا ساخته نشده! سيمبين ريخته ها ، اما جاوا نيست ، نميدونم چرا اصلا دليلشو نميدونم ، يعنی جاوا اینقدر ضعيفه که همچين برنامه ای رو نميتونه بسازه؟ اگر ضعيفه پس چرا اینهمه برنامه های پيچيده تر و قوی تر ساخته ميشن براش؟
    خيلی تعجب آوره و البته مسخره

6. 2 کاربر از Mcafee* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

14 مشكل با بلندي صدا در هدست بلوتوث Jabra bt300

مشكل با بلندي صداي موسيقي كوكي در هدست بلوتوث Jabra bt300

سلام
    يكي از همكاران مدتي پيش يك هدست بلوتوث Jabra BT3030 خريدند براي گوش دادن به موسيقي منم خوشم اومد و ديدم گوشيم هم ساپورتش ميكنه (گوشي من ال جي كوكي هست)
    حالا كه خريدمش يك مشكل بزرگ باهاش دارم و اون اينكه وقتي ارتباط گوشي با بلوتوث برقرار ميشه براي پخش موسيقي كنترل صدا از طرف گوشي غير فعال ميشه و گوشي صدا رو در حالت حداكثر بلندي به بلوتوث ميفرسته و حتي با كم كردن صداي بلوتوث به كمترين درجه، باز هم صدا زيادي بلند هست و چون به گوش دادن موسيقي با صداي بلند عادت ندارم اين حجم صدا اذيتم ميكنه.
    توي تنظيمات گوشي هم چيزي پيدا نكردم كه مشكل رو حل بكنه.
    اگر از دوستان كسي راه حلي داره لطف كنه من رو راهنمايي كنه. ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست خوبم Mcafee جان، خیلی ممنون که این اطلاعات رو بهم دادی. ببخشید اما متوجه نشدم اون قسمت از حرفات که در مورد پسورد گزاری مسخره بود مربوط به کوکی بود یا 2600 ؟!؟

راستی دوستان اگه میشه یک نفر امتحان کنه ببینه اینکه میگن کوکی محدودیت نصب برنامه ها تا 11 MB داره حقیقت داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست خوبم Mcafee جان، خیلی ممنون که این اطلاعات رو بهم دادی. ببخشید اما متوجه نشدم اون قسمت از حرفات که در مورد پسورد گزاری مسخره بود مربوط به کوکی بود یا 2600 ؟!؟

راستی دوستان اگه میشه یک نفر امتحان کنه ببینه اینکه میگن کوکی محدودیت نصب برنامه ها تا 11 MB داره حقیقت داره.
    والا منم تاحالا امتحان نکردم.

اما خریدن گوشی استار پشیمونی نیماره.گوشیه خوبیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

100% مربوط به کوکی بود ، 2600 که در این مورد از کوکی خيلی بهتر عمل ميکنه!!
    من خودم هنوز نرم افزارام تا 11 مگ نرسيده که بگم ، اما يکی دو صفحه قبل بود که يکی از دوستان ميگفت تاحالا از 11 مگ هم بيشتر نصب کرده و هنوز هم گوشی پيغامی نميده!

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اما خریدن گوشی استار پشیمونی نیماره.گوشیه خوبیه.
    من که پشیمونم الان....ولی دیگه مجبورم باهاش کنار بیام و گفتم بیخیال دیگه سخت نگیر!
    Last edited by Michael Ropy; 30-11-2009 at 19:34.

12. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Mcafee جان خیلی ممنونم از شما. اگه کوکی این امکان رو داشته باشه باز بهتر از هیچیه و من حتما کوکی میگیرم نه استار که هم ظاهرشو دوست ندارم و هم میگن آنتن دهیش خوب نیست.فقط Mcafee جان دو تا سوال :
    1- میشه بگی تو منو کدوم مسیر رو باید رفت تا به اونجا که پسورد میدیم رسید ؟
    2- اگه وقتی پسورد دادیم گوشی رو خاموش و روشن کنیم چی میشه ؟ پسورد میخواد یا نه ؟

و اینکه دوستان عزیز من یه جا خوندم که صفحه نمایش کوکی ضعیفه یعنی گفته بود موارد زیادی به گارانتی میاد که صفحشون شکسته و یا خراب شده حتی در اثر یه فشاره کوچیک. نظرتون چیه ؟ تا حالا دیدید یا شنیدید ؟

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یه ویدیو آموزشی از نحوه برداشتن کیپد مجازی در بازی ها و نرم افزار های کوکی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •