با سلام حضور دوستان گرامی حاضر در این انجمن
بنده مدت شش ماهه که به علت ارتباط با مسایل کاری موظف به خواندن مطالب این انجمن و دیگر انجمنها و اخبار مربوط به خودرو تیبا بوده و هستم. در این مدت شش ماهه هیچ گاه راغب نبودم که وارد بحثها بشم و یا پاسخی به سوالات دوستان بدم.اما با توجه به مسایلی که در چند پست اخیر مطرح شده است و مشاهدات عینی خودم و واقعیات مستند و موجود لازمه که مطالبی را به سمع و نظرتون برسونم
البته واضحه که شاید خواندن این مطالب باعث دل سردی و گرفتگی بعضی از خریداران و ثبت نام کنندگان این خودرو شود ولی امید است که این خریداران با وارد کردن فشار و پیگیری بیشتر خود در نمایندگی ها بیش از پیش به حقوق ضایع شده خود برسند.
پیرو مسایلی که در چند پست اخیر مطرح شد و عدم وجود جواب . لازمه مواردی مطرح بشه که در این چند ماهه باعث به تاخیر افتادن تحویل خودرو در شرکت سایپا شده است. این موارد به شرح زیر است :
1- پخش شایعاتی مببتنی بر اینکه خودرو تیبا به جای ایربگ فقط حاوی سنسور ایربگ است باعث ایجاد شک و شبهه در بین بازرسان سازمان استاندارد و همچنین وزارت صنایع و معادن شد و البته تاکنون هیچ گزارش مثبتی که این مسئله را تایید کند ارسال نشده و چنین موردی تا کنون عملا وجود نداشته است.البته موارد مشکوکی به ثبت رسیده که بماند .بنده خودم به شخصه این شایعه را منتفی می دانم.
2- مشکلات سیاسی به وجود آمده بین بدنه دولت دیگر دلیل این تاخیرها است. بد نیست بدانید در حال حاضر کل مدیریت و کلیه سهام سایپا در اختیار و مالکیت گروهی است که در چند ماه اخیر از آنها به نام جریان انحرافی نام برده می شود.در پی موصبه مجلس که درخواست بررسی نحوه واگذاری سایپا به این افراد شده است و فشارهای زیاد از گوشه و کنار به مدیریت سایپا اشکالاتی در این شرکت بوجود آمده است.
3- مورد بعد آتش گرفتن بعضی از تیباها در شرایط خاص بوده (5 مورد تا الان) که شرکت سایپا موظف به بازبینی سیستم سوخت رسانی و رفع هر چه سریع تر و تضمینی این مشکل شده است.
4- مشکلات موجود در ترمز این خودرو که بازرسی و تایید دوباره را لازم کرده است
5- با توجه به اختلاف قیمتهای بعضا گزاف و سلیقه ای اعمال شده در فاکتورهایی که به دست خریداران رسیده است و پیگیری این هموطنان در ادارات بازرگانی مناطق بویژه شهرستان اصفهان موجب شد تا بازرسان این سازمان با بازرسی نمونه ای و راندومی این مطب را به اثبات برسانند که پرونده هنوز در حال رسیدگی می باشد/
موفق و پیروز باشید