تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 334 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام حضور دوستان گرامی حاضر در این انجمن

بنده مدت شش ماهه که به علت ارتباط با مسایل کاری موظف به خواندن مطالب این انجمن و دیگر انجمنها و اخبار مربوط به خودرو تیبا بوده و هستم. در این مدت شش ماهه هیچ گاه راغب نبودم که وارد بحثها بشم و یا پاسخی به سوالات دوستان بدم.اما با توجه به مسایلی که در چند پست اخیر مطرح شده است و مشاهدات عینی خودم و واقعیات مستند و موجود لازمه که مطالبی را به سمع و نظرتون برسونم

البته واضحه که شاید خواندن این مطالب باعث دل سردی و گرفتگی بعضی از خریداران و ثبت نام کنندگان این خودرو شود ولی امید است که این خریداران با وارد کردن فشار و پیگیری بیشتر خود در نمایندگی ها بیش از پیش به حقوق ضایع شده خود برسند.

پیرو مسایلی که در چند پست اخیر مطرح شد و عدم وجود جواب . لازمه مواردی مطرح بشه که در این چند ماهه باعث به تاخیر افتادن تحویل خودرو در شرکت سایپا شده است. این موارد به شرح زیر است :

1- پخش شایعاتی مببتنی بر اینکه خودرو تیبا به جای ایربگ فقط حاوی سنسور ایربگ است باعث ایجاد شک و شبهه در بین بازرسان سازمان استاندارد و همچنین وزارت صنایع و معادن شد و البته تاکنون هیچ گزارش مثبتی که این مسئله را تایید کند ارسال نشده و چنین موردی تا کنون عملا وجود نداشته است.البته موارد مشکوکی به ثبت رسیده که بماند .بنده خودم به شخصه این شایعه را منتفی می دانم.

2- مشکلات سیاسی به وجود آمده بین بدنه دولت دیگر دلیل این تاخیرها است. بد نیست بدانید در حال حاضر کل مدیریت و کلیه سهام سایپا در اختیار و مالکیت گروهی است که در چند ماه اخیر از آنها به نام جریان انحرافی نام برده می شود.در پی موصبه مجلس که درخواست بررسی نحوه واگذاری سایپا به این افراد شده است و فشارهای زیاد از گوشه و کنار به مدیریت سایپا اشکالاتی در این شرکت بوجود آمده است.

3- مورد بعد آتش گرفتن بعضی از تیباها در شرایط خاص بوده (5 مورد تا الان) که شرکت سایپا موظف به بازبینی سیستم سوخت رسانی و رفع هر چه سریع تر و تضمینی این مشکل شده است.

4- مشکلات موجود در ترمز این خودرو که بازرسی و تایید دوباره را لازم کرده است
    5- با توجه به اختلاف قیمتهای بعضا گزاف و سلیقه ای اعمال شده در فاکتورهایی که به دست خریداران رسیده است و پیگیری این هموطنان در ادارات بازرگانی مناطق بویژه شهرستان اصفهان موجب شد تا بازرسان این سازمان با بازرسی نمونه ای و راندومی این مطب را به اثبات برسانند که پرونده هنوز در حال رسیدگی می باشد/

موفق و پیروز باشید
    والا من که دیگه دارم کلافه میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بخشنامه چگونگي ارائه خدمات بوسيله تيبا كارت (نمايندگي هاي تيبا) ( شماره 83637 )

بخشنامه
    به نمايندگان داراي مجوز ارائه خدمات به خودروي تيبا

با سلام و احترام
    نظر به آغاز تحويل خودروي تيبا به مشتريان و اختصاص كارت نارنجي 6 ستاره و الزام ارائه خدمات توسط شبكه نمايندگي هاي گروه خودرو سازي سايپا، پيش بيني گرديده است با ايجاد سيستم كاملاً مكانيزه و استفاده از كارتهاي هوشمند و پايانه‌هاي pos ، خدمات دهي به اين خودروها با كيفيت ، دقت و سرعت بسيار بالا صورت پذيرد. امكانات فوق در مرحله تست نهايي بوده و به زودي در شركتهاي مرتبط و نمايندگي ها نصب و اجرايي خواهد گرديد .
    تا زمان راه اندازي سيستم اشاره شده و به منظور تسريع در ارائه خدمات به اين خودروها ضروري است نمايندگان محترم مطابق با مراحل و شرايط ذيل اقدام نمايند .

1- در صورت درخواست خدمات گارانتي ضروري است مطابق با دستورالعمل هاي ارائه شده از سوي شركت سايپا يدك اقدام گردد .

خدمات قابل ارائه توسط نمايندگي هاي مجاز به خودروهاي تيبا داراي كارت نارنجي 6 ستاره
    الف - سرويس هاي دوره اي 5000 و 10000 و 20000 كيلومتر ( قطعات و اجرت ها رايگان) مطابق استانداردهاي تعريف شده از سوي شركت سايپا يدك
    ب - سرويس قبل از سفر ( بازديدها رايگان ) ( يك بار در طول اعتبار كارت )
    ج – سرويس هواي پاك ( قطعات و بازديدها رايگان ) ( يك بار در طول اعتبار كارت )
    د - -خدمات مکمل ( قطعات و اجرت رایگان ) شامل لنت جلو – لنت عقب – روغن موتور- فیلتر روغن – تيغه برف پاكن ( هرکدام 1 بار در طول اعتبار كارت )
    و – جبران خسارت خودروهاي تصادفي و سرقت جزئي ( به مدت يكسال از شروع اعتبار كارت، مطابق با قوانين شركت بيمه ايران )
    نكته : كارت نارنجي 6 ستاره تيبا شامل خدمات امدادي ، خدمات در محل مشتري و سرقت كلي نيز بوده كه مستقيماً با تماس مشترك با شماره 09655 ( مركز تماس شركت امداد خودرو سايپا ) قابل اقدام مي باشد .
    نحوه ارائه خدمات بندهاي ( الف – ب – ج – د )

* پس از مراجعه مشترك و ارائه كارت اشتراك و اعلام درخواست خدمات تعميراتي نمايندگي از طريق سيستم خدمات پس از فروش شركت سايپا يدك اقدام به ارائه خدمات مي‌نمايد .

* نمايندگي پس از ارائه خدمات اشاره شده در بند فوق جهت دريافت هزينه خدمات ارائه شده به مشترك ، كليم مربوطه را طبق ضوابط و دستورالعمل هاي مصوب براي مديريت گارانتي شركت سايپا يدك ارسال مي نمايد .

* فاكتورها ارسالي مورد بررسي قرار گرفته و پس از تاييد لازم مبالغ آن از طريق مديريت مالي شركت سايپا يدك به حساب نمايندگي واريز مي گردد .

نكته : نمايندگي موظف مي باشد از قطعات اصلي و تامين شده از سوي شركت سايپا يدك استفاده نمايد و فاكتور نمودن قطعات مارك 500 تنها با مجوز شركت سايپا يدك مجاز مي‌باشد .

نحوه ارائه خدمات بند ( و )
    * در صورت مراجعه خودرو مشترك به نمايندگي و درخواست خدمات بند (و) (جبران خسارت ناشي از تصادفات و سرقت جزئي) نمايندگي موظف است اقدام به پذيرش موقت خودرو نموده و ضمن تماس با شمار هاي 47-22276046 ( شركت بيمه رايان سايپا ) تقاضاي اعزام كارشناس به منظور برآورد خسارت نمايد .

* پس از تقاضاي نمايندگي هماهنگي لازم به منظور اعزام كارشناس شركت بيمه صورت مي‌پذيرد .

* پس از حضور كارشناس بيمه، توافق نامه سه جانبه بين نمايندگي ، كارشناس بيمه و مشترك به امضا مي رسد.
    نكته 1 : تا زمان عدم اعلام نظر نهايي كارشناس بيمه و تاييد و مجوز شروع به كار شركت بيمه ، نمايندگي به هيچ عنوان مجاز به آغاز تعميرات نمي باشد و تمامي مسئوليت ناشي از قرارداد مذكور و اعتبار آن در شركت بيمه بر عهده نمايندگي است .
    نكته 2 : نمايندگي موظف به هماهنگي لازم با كارشناس بيمه به منظور اخذ مجوز مغايرت‌هاي احتمالي مي باشد .
    * نمايندگي مي بايست پس از اتمام تعميرات، مبالغ فرانشيز مشخص شده توسط كارشناس بيمه را از مشترك اخذ نمايد همچنين بعد از رعايت ساير قوانين احتمالي شركت بيمه ( مانند تحويل قطعات داغي و يا بازديد نهايي و ... ) خودرو ترخيص و همزمان طبق مقررات ، توسط شركت بيمه چك مبلغ مورد تاييد ، در وجه نمايندگي صادر مي گردد .

* نكته مهم : تمامي هزينه ها از جمله قطعات ، اجرت و ... از بابت خدمات ارائه شده در اين قسمت در قالب مبلغ پرداختي شركت بيمه و فرانشير مشترك مي باشد و هيچ گونه مبلغي از سوي شركت سايپا يدك و يا امداد خودرو سايپا پرداخت نخواهد شد .

* شايان ذكر است جزئيات موارد مالي متعاقباً طي بخشنامه ايي به اطلاع نمايندگي هاي محترم خواهد رسيد.
    * لازم به ذكر است نمايندگي هاي محترم ارائه دهنده خدمات به خودرو تيبا مي توانند در صورت نياز جهت طرح مشكلات خود با دفاتر منطقه اي مربوطه تماس حاصل نمايند .

در پايان مجدداً يادآوري مي شود روشهاي فوق موقت بوده و پس از تجهيز تمامي نمايندگي ها به سيستم مكانيزه مرتبط، روش جديد جايگزين خواهد گرديد .

ايرج حسيني پژوه
    مدير امور نمايندگيها و مناطق

در تاریخ 5/4 جهت سرویس اولیه مراجعه کردم روغن موتور و فیلتر روغن رو عوض کردن ولی روغن گیربکس رو گفتن نداریم پولی واتر پمپ به قاب کناریش برخورد میکردشبیه پولی پراید بود ولی پول قطعه رو گرفت ماشین مدل 90 تا حالا 1600 رفته مورد خاصی نداشته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان در مورد کفپوش و روکش اگه ممکنه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت آقاي بندري .
    1 - من ماشين و تحويل گرفتم ولي نمي دونم اون مشكلي كه ميگفتين آيا حل شده يا نه ؟ اگه مشكل خواصيه و در ماشين من حل نشده ببرمش نمايندگي براي رفع مشكل؟
    2 - وقتي از ماشين استفاده ميكنم و آمپر آب مقداري بالا ميره و فن بايد شروع به كاركردن بكنه ، فن عمل ميكنه ولي به محض اينكه سوئيچ رو ميبندم و ماشين و خاموش ميكنم فن هم خاموش ميشه . ميخواستم ببينم اين 1 مشكله يا مدلش همينجوري؟ چون ماشينهاي ديگه وقتي ماشين و خاموش مي كني فن براي خودش كار ميكنه تا موتور سرد بشه.(البته از دوستان ديگه هم اگه بتونن جواب منو بدن ممنون ميشم)
    من امروز براي اولين بار كه از محل كار برميگشتم فن ماشينم بعد از خاموش كردن ماشين روشن ماند. در اين مورد احتمالا حق با شما است . البته به درجه اب نگاه نكردم ولي قبلا درجه اب رو خط دوم (وسط) بود و فن روشن نميشد.

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

والا من که دیگه دارم کلافه میشم

khodavanda

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

وقتی تو کشوری هستیم که اینقدر مسئولین شرکت خودروسازش اینقدر خودشون رو از مردن جدا بدونن
    حاضر نباشن جواب 4 سوال عادی و دغدغه مردم رو بدن
    بایدم این موارد و تردیدها و شک ها و بعضا شایعات گسترش پیدا کنه
    نوش جونشون
    ازین بدتر هم سرشون بیاد حقشونه
    دور خودشون پیله تنیدن اصلا به سوال مردمم گوش نمیدن
    تو تویوتا یه مشکل عادی توی چند خودرو احتمالی به وجود اومده بود
    همه ی خودروهای ارسالی رو پس گرفتن و برین ببینین چند مسئول بلندپایشون استعفا دادن
    برای یه چیزی که هیچ مشکلی پیش نیاورده بود
    قبل از هیچ کاری خودشون درخواست برگشت دادن
    حالا ما مسلمونیم و آبروی هرچی آدمه رو بردیم چه برسه به مسلمون
    واقعا متاسفم برای اون هایی که راه شکوفایی و خودکفایی صنعت خودرو رو بستن تعرفه گمرکی 90 ، 100 و .. درصدی به خودروهای خارجی میدانند...
    امیدوارم فکر تصمیم گیر روزی که خیلی دور نباشد به حدی از آینده نگری و بلوغ برسد که تعرفه گمرکی خودرو خارجی را به 0 درصد تبدیل کنند
    والله ورشکست شدن ایران خودرو و سایپا که با این عمل 100 درصد است ارزشش ازینکه مردم سال های سال پول زور بدهند
    خودروی بی کیفیت بگیرند
    گوش شنوایی شنوای حرفشان نباشد
    دردشان را کسی نشنود
    بیشتر نیست
    این پول هایی که به زور گرفته اند و حالا برای مردم به واسطه ی همین تعرفه گمرکی بالا هیچ ارزشی قائل نیستند
    باعث شده همین افراد حالا اصلا مردم را به حساب نیاورند و پاسخگویی به مردم برایشان ننگ و عار باشد و همیشه پنهان کار و مخفی کار و دروغگو باشند..
    متاسفم
    Last edited by TIBA-NAVID; 27-06-2011 at 19:59.

7. 4 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام حضور دوستان گرامی حاضر در این انجمن

1- پخش شایعاتی مببتنی بر اینکه خودرو تیبا به جای ایربگ فقط حاوی سنسور ایربگ است باعث ایجاد شک و شبهه در بین بازرسان سازمان استاندارد و همچنین وزارت صنایع و معادن شد و البته تاکنون هیچ گزارش مثبتی که این مسئله را تایید کند ارسال نشده و چنین موردی تا کنون عملا وجود نداشته است.البته موارد مشکوکی به ثبت رسیده که بماند .بنده خودم به شخصه این شایعه را منتفی می دانم.
    3- مورد بعد آتش گرفتن بعضی از تیباها در شرایط خاص بوده (5 مورد تا الان) که شرکت سایپا موظف به بازبینی سیستم سوخت رسانی و رفع هر چه سریع تر و تضمینی این مشکل شده است.
    4- مشکلات موجود در ترمز این خودرو که بازرسی و تایید دوباره را لازم کرده است

با تشكر از اقاي masih63 و اقاي بندري

من و احتمالا بيشتر كساني كه تيبا را خريدند ميدانيم كه ريسك كرديم و خودرو جديد از شركتي كه اولين بار اقدام به طراحي خودرو كرده خريداري نموده ايم. و كاملا به اين امر واقفيم كه محصول جديد حتما داراي نواقص و ايرادات طراحي است. ولي از شركت معتبري چون سايپا توقع داريم اولا سريعا در مورد معايبي كه به جان انسانها مربوط است اطلاع رساني نموده و در سريعترين زمان ممكن نسبت به رفع نواقص اقدام نمايد .
    من متاسفانه در مورد حذف ايربگ با دو مورد پاسخ دوست عزيزم اقاي بندري (1-با توجه به اطلاعات جدید که بدست اوردم متاسفانه نمیتونم اطلاعات جدید در اختیارتون قرار بدم لطفا بحث رو ادامه ندید
    2-به هیچ سوالی در مورد ایربگ تیبا پاسخ نمیدم لطفا ادامه ندید ) و با مطلب اتش گرفتن 5 عدد تيبا و مشكلات ترمز كه اقاي nasimafza هم عنوان نموده(خیلی نرم و با احتیاط رانندگی میکنم اما چراغ ABS امشب روشن شد. در کیلومتر 450 این اتفاق افتاده) وا قعا نگران شدم. ولي با درك محذوريت شما دو دوست عزيز توقع پاسخگويي ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[/RIGHT]

با تشكر از اقاي masih63 و اقاي بندري

من و احتمالا بيشتر كساني كه تيبا را خريدند ميدانيم كه ريسك كرديم و خودرو جديد از شركتي كه اولين بار اقدام به طراحي خودرو كرده خريداري نموده ايم. و كاملا به اين امر واقفيم كه محصول جديد حتما داراي نواقص و ايرادات طراحي است. ولي از شركت معتبري چون سايپا توقع داريم اولا سريعا در مورد معايبي كه به جان انسانها مربوط است اطلاع رساني نموده و در سريعترين زمان ممكن نسبت به رفع نواقص اقدام نمايد .
    من متاسفانه در مورد حذف ايربگ با دو مورد پاسخ دوست عزيزم اقاي بندري (1-با توجه به اطلاعات جدید که بدست اوردم متاسفانه نمیتونم اطلاعات جدید در اختیارتون قرار بدم لطفا بحث رو ادامه ندید
    2-به هیچ سوالی در مورد ایربگ تیبا پاسخ نمیدم لطفا ادامه ندید ) و با مطلب اتش گرفتن 5 عدد تيبا و مشكلات ترمز كه اقاي nasimafza هم عنوان نموده(خیلی نرم و با احتیاط رانندگی میکنم اما چراغ ABS امشب روشن شد. در کیلومتر 450 این اتفاق افتاده) وا قعا نگران شدم. ولي با درك محذوريت شما دو دوست عزيز توقع پاسخگويي ندارم.

جناب tibal:
    شما كه 450 كيلومتر با ماشين راه رفتين با چه مشكلاتي برخورد كردين ؟ آيا ماشين رو گارانتي بردين وتغييري كرده يا نه ؟ من ماشينو تازه تحويل گرفتم و خيلي با اين مسائل دو دلم كه نگهش دارم يا نه ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جناب tibal:
    شما كه 450 كيلومتر با ماشين راه رفتين با چه مشكلاتي برخورد كردين ؟ آيا ماشين رو گارانتي بردين وتغييري كرده يا نه ؟ من ماشينو تازه تحويل گرفتم و خيلي با اين مسائل دو دلم كه نگهش دارم يا نه ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد
    نه دوست عزیز من فقط 400 باهاش از 3/3/90 راه رفتم . تمام مطالب رنگی داخل پرانتز نقل قول سایر دوستان است.سرویس اولیه بعد از 1000 کیلومتر انجام میشه.غیر از کار نکردن کیلومتر شمار که همان روز اول بردم نمایندگی با مشکل جدیدی مواجه نشدم.
    Last edited by tiba-; 28-06-2011 at 08:58.

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نزديك به 10 روزه كه ماشين مورد نظر را تو بنگاه گذاشتم و ضمنا بيش از دو ماهه توي سايت (باما) واسه فروش گذاشتم ولي دريغ از يه مشتري. ماشين با قيمت 11810000 توماني كمپاني را به قيمت 11500000 تخفيف دادم ولي باز هم بعد از دو سال 3 ماه هنوز كابوس تيبا با منه. خداييش يكي از بزرگترين اشتباههاي زندگيم را انجام دادم. دعام كنيد درد من درمون بشه، دل شما شاد بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •