405 tu5مدل آذر92 داشبورد ایربگ ندارن؟
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
سلام دوستان این قضیه روغن ریزی ماشین ما که صفر بود و پارس سال مدتی قطع که نه کم شده بود و ما هم اهمیتی ندادیم تا اینکه دوباره شاهد روغن کف پارکینگ بودم البته اصلا چراغ های داشبورد هیچ کدوم روشن نمیشن ایندفعه که با دقت کاپوت رو زدم بالا و نگاه کردم متوجه شدم که از سمت چپ روغن میدادو توی عکس زیر که فلش زدم یه پیچ فلزی که به یه میله فلزی هم وصل شده انگار روغن میده زیرش هم که یه محفظه فلزی هست(فلش پایین) کمی روغن جمع شده که به نظرم از این پیچ فلزی روغن میچکه که دست هم که زدم کمی روغنی بود حالا خودم پیچ رو کمی محکم کنم یا طبیعیه البته این عکس ماشین ما نیست و کمی هم اونجایی که فلش زدم متفاوته ولی به هر حال شبیه همینه
ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست عزیزت روغن هیدرولیکت هست ول میشه
یا موتور هیدرولیکت خرابه یا شیلنگاش آسیب دیدن اگه دومی باشه با چهارتا آچار کشی یا عوض کردن شیلنگ درست میشه
تو سمت راست باتری اون درو باز کن (از اوجا چک کن روغن هیدرولیکتو ) روغن بریز تا مشکل بزرگ تر نشده روغن هیدرولیک بریزیا
به حرف پست پایین گوش کن به نظرم برو نمایندگی چون صفره برات درستش میکنن
Last edited by ehsan_wwe; 02-05-2014 at 21:44.
این مدل ایربگ فرمون داره اما داشبرد نداره
اگر منظورتون زمان ثبت نام ماشین در آدر ماه 92 هست باید بگم داشبرد جدید گذاشته میشه
و البته اختلاف قیمتیش هم باید بپردازید
سطح روغن هیدرولیک رو حتما چک کنید
سایز لاستیک و رینگ تغییر ندادید؟
فرمون سفت تر از قبل نشده؟
به نمایندگی مراجعه کنید به احتمال زیاد هیدرولیکتون خرابه
پژو 405 دوگانه مدل 89 تسمه تایمش کی باید عوض بشه ؟ کیلومتر فعلی 53000 هزارتاس.
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
تشریف ببرید عوض کنید اگه تا الان عوض نشده![]()
اخه میگن فابریکیها 90 تا کار میکنن درسته ؟ وچه مارکی بندازم خوبه ؟؟
می خوای یه مارک بهت میدم اصلا عمر طولانی داره اسمش power grip هست ولی پیدا کردن اصلش دردسر داره اگه اصلشو پیدا کردی تا 300 تا هم جواب میده مال من که تا الان 500 تا رو رد کرده و هنوز سالمه
500 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجاییه مگه ؟؟ اخه ادم مطمعن نیس که یهو دیدی پاره شد مگه اینکه مثه شما اطمینان به جنس داشته باشی میدونی که چقدم خطرناکه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)