آره ABC داره هم داره
من خودم پراید دارم میخوام عوضش کنم خسته شدم از دستش
پیشنهاد بهت نمیکنم
آره ABC داره هم داره
من خودم پراید دارم میخوام عوضش کنم خسته شدم از دستش
پیشنهاد بهت نمیکنم
چه چیزیش خسته ات کرده ؟من خودم پراید دارم میخوام عوضش کنم خسته شدم از دستش
حالا چرا abs میخوای ؟
پول اضافه نده البته نظر شخصیه
اگر 10 تومن میخوای پول بدی پراید نگیر از دوستان مشاوره بگیر انتخاب های بهتری داری
در پایان اگر پیدا کردی یه تمیز شش ماه تا یک سال کار کرده بگیر به نفعته
پراید برای توی شهر بهتر از خودش نیست
من 6 ساله دارم دیگه خسته شدم میخوام یه تنوعی داده باشم
وگرنه ماشین خوبیه
عزیز
نظر من اینه اگه ماشین 50 میلیون هم قیمت داشته باشه ولی ABS نداشته باشه بدرد نمیخوره!
بقدری این ABS تأثیر بالایی در بهبود ترمزگیری در سطوح عادی و لغزنده داره و اعتماد بنفس موقع رانندگی به آدم میده که حد نداره
قبلاً زیاد در این مورد بحث کردیم و تصاویر مدارش رو هم من گرفتم و گذاشتم.توی تاپیک 111 پیدا میکنی.
آقا راست میگن دوست عزیز .. حتما ABS دار بگیر
اگه ماشین منم ABS داشت الان داغون نشده بود .. اگه یکی دو صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی قضیه تصادف منو
لنت هامو 10 روز بود عوض کرده بودم هم جلو هم عقب ... لنت آلمانی توپ گرفته بودم فقط 2 ساعت گشتم تا تونستم گیر بیارم اسمش : Autorex
ماشین جلوییم ترمز کرد فاصله من باهاش کم نبود ولی زیاد زیاد هم نبود در حد نرمال و مثل بیشتر راننده ها
پام رو گذاشتم رو ترمز ولی رفتم تو صندوق عقب روآ در حالی که لنت هام هم خوب خوب بود .... یک میلیون خرج ماشینمه .. الانم تموم نشدم
اونجا بود که گفتم کاش ABS دار میخریدم
خلاصه از من میشنوی ABS دار بگیر .. تفاوت قیمت آنچنانی هم نداره فکر کنم حدود 300 الی 400 تومن گرون تره ولی می ارزه
موفق باشی
پراید رو میشه ads کرد ؟
خیلی ازیت کنندست ترمزش .
اصلا نمی گیره .
بله میشه
من چندین جا اطلاعیه اش رو دیدم ...
در ضمن دوست عزیز اشتباهی تایپ کردی ads درستش abs
مگه ترمز هم میگیره ؟!!!!
من 100 به بالا که میرم ترمز میگیرم جلو ماشین مسه اسب رام نشده هی چپ و راست میره![]()
منم دیدم.اونی که بیرون میگن ABS میذاریم دروغ محض و عوام فریبیه.منظورشون بوستر ترمزه نادونا به دروغ یا از سر بیسوادی میگن ABS !بوستر فقط کارش اینه فشار ترمز رو بیشتر میکنه.متأسفانه همین درغگویی اونا که به بوستر میگن ABS ! باعث شده خیلی از عوام به اشتباه بیفتن و به غلط نسبت به ABS بدبین بشن!
اصلاً ABS یه بحث دیگه ایه...
ABS چون مدار سیستم الکترونیکش در تعامل با سیستم هیدرولیک ترمز و چرخها پیچیده هستش و با ECU ماشین در ارتباطه((عکس پایین)) در همه جای دنیا فقط توسط خود کارخونه ها وارد و نصب میشه.حتی اصلاً تو بازار ایران بصورت مجزا وجود نداره که بخوان ادعای نصبش رو بکنن یا نکنن
منم یه هاچبک با ترمز عادی داشتم و چوب ترمزهای بدش رو زیاد خورده بودم و 3 سال قبل جلوش یه بار جمع شد و آخرین تصادفم باهاش چند ماه قبل بود که داشت شدید بارون میامد دور میدون ترمز کردم سُر خورد رفت تو شکم یه پراید باعث شد درب راننده ی اون پرایده از بالا تا پایین 110 درصد مچاله شه.بنده خدا مقصر هم از آب دراومد!!!!اگه ABS میداشت هیچوقت سر نمیخورد و کنترلش از دست نمیرفت.حالا اگه جای اون پراید , یک یا دو تا عابر پیاده بود بنده الان داشتم از پشت میله های زندان این کامنت رو براتون تایپ میکردم.
بخاطر همین اونو رد کردم و رفتم پی ABS دار
![]()
Last edited by Penryn; 28-08-2010 at 07:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)