کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم منابعي كه خودم در اين مورد دنبالش بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم منابعي كه خودم در اين مورد دنبالش بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من میخوام یه سروز با پچ 3.3.3a بزنم به نظرتون از کدوم صفحه برای آموزش شروع کنم.
سلام به همه اساتید گرامی دوشتان من مخوام wow 3.3.3a را به صورت افلاین تو خونه بازی کنم ولی هر کاری میکنم به هر دری می زنم نمیشه نمی تونم به صورت افلاین بازی کنم این تایپیکم از اول خوندم تا اخرش خیلی از نم افزار ها رو هم دانلود کردم ولی تو run کردن همشون به مشکل بر می خورم اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا کمک کنه از خجالتش هم در مییام Bllizzardwow عزیز اگه میشه کمک کن لطفا دیگه داره این مخم میترکه از هرکسی یه چیزی میشنوم هر کی به یه روش عمل میکنه من هم از پهمشون یه چیزی یاد میگیرم ولی اخرش به جایی نمیرسم
لطفا از اول برام توضیح بدین برای پچ 3.3.3a
1 - چه نرم افزارهایی میخوام ؟
لینک دانلودش را لطف کنید بنویسد لطفا لینکها خراب نباشد چون خیلی لینک خراب تو این پستها بود
2- طرز کار نرم افزار های مورد نظر به صورت مختصر که بتوانم کارم را را بیندازم
طریقه ران کردن ..... و و و
از همه شما ممنون میشم کمکم کنید
لطفا ننویسید در مطالب قبلی هست مطالعه کن پیدا میکنی پون تمام صفحات را ریز به ریز خواندم با تشکر از همه![]()
اگه میخوای آنلاینش کنی و ملت رو الاف کنیتوصیه میشه از این برنامه استفاده نکنی
ولی تا جایی که یادمه از صفحه اول شروع میشه آموزش ها !!!![]()
درسته
من واسه ساخت این Npc ها یه گوشه از سرور رو که به نظرم دیگه با و جود Npc های تلپورت کننده لازم نیست تقریبا خراب کردم
.
من از توی دیتا بیس Mangos دیتا بیس Spell_Target_Script رو تغییر دادم
برای مثال ID 242 که اولینش بود رو به محلی که میخواستم تغغیر دادم و بعد در قسمت پاداش Quest من ID همین Spell رو گذاشتم. و الان هم درست کار میکنه !
.
این اون قدر که این دوستمون میگه فکر مکنم سخت باشه !!
.
که گفته با C++ باید کار کنیم. !
با تشکر
ممنون واقعا خیلی زحمت کشیدی ولی من میخوام رو 3.3.3a بزنم نه 2.4.3 لطفا بگید از کدوم برنامه استفاده کنم
کسی طرز کار با این نرم افزار را میداند اگه هست لطفا کمک کنید .
ادرس و نام نرم افزار
amber gui v101 build 3 v9763_FullSetup.exe
این کاری که شما میکنید راه درست نیست چون شما یه چیز رو به خاطره این کار خراب میکنید
شما باید بتونید تلپورت رو بسازید بدونه اینکه بقیه قسمت های سرورتون خراب بشه من فکر میکنم این کار کاره درست باشه
موفق باشی
سلام به همه بچه های این انجمن
ای تاپیک رو از اول تا آخر خوندم خوب بود اما چند تا مشکل داره:
1- بعضی از مطالب دست و پا شکسته هست.
2- اگه اینجا از سرور ها و چیز های دیگه تبلیغ نشه خیلی خوب میشه.
3- اینجا بیشتر رو سرور های trinity و mangos کار میشه , اگه arcemu و ascent رو هم کار کنین عالی میشه.
حالا مندو تا مشکل دارم
1-مشکلم اینه که واسه سرور منگوس ریوژن 9944 یک تلپورت مستر میخوام که ++c باشه و بهشه تو scriptdev2 از اون اسفاده کرد.
2- از فایل هایی با پسوند patch چهجوری باید اسفاده کرد؟
امید وارم دوستان به من کمک کنن و من هم به دوستان.
راستی من قبلا تو انجمن گین لایو بودم که به دلایلثی بسته شد.
ممنون از همه گی.
سلام به همه بجه ها، دوستان من همه اینارو واسه ویندوز بلدمولی یه سرور Linux دارم (SSH) کسی بلده اینارو رو این انجام بده؟ من هیچی از SSH سرم نمیشه
اگه بلدید واقعاً لازم دارم! 09355374778 ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)