تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 241 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

دوستان اشنایان همگی گوش کنید من غرورم رو زیر پا گذاشتم و دیگه میخوام بترکونم تو صدا و از جایی که خودم شکی ندارم بهترین صدا ها و افکت های صوتی برای cowon هست دیگه منم میخوام یه چیزی بگیرم !!! ...
    البته من کلا هیچی از cowon حالیم نیست مثلا چه برنامه جانبی داره ؟ ... فرمت فریمور هاش چیه چه جوری اپدیت بکنم ؟ یکی جون خودم بیاد به من کمک بکنه تا من هم cowon بگیرم وگرنه باز ایپادی میمونم ! ....
    یا داستان این jet effect و اینا چیه ؟ ...
    .................................
    و من یه mp3 میخوام نه یه pmp و خودم نظرم رو ای9 هست فقط نمیدونم قیمتش چند هست و ... !
    فقط میگم یه کمی اطلاعات میخوام در مورد مسایل اپدیت و ارور هایی که ممکنه بده و یه برنامه ی که بشه sync کرد البته میدونم به صورت دستی هم میشه ولی برنامه ی خاصی نداره ؟ ... و اینکه همین i9 تم و ... هم داره ؟...و یه سری از اینجور داستان ها !

دو تا مسئله مهم تا چه امپدانسی رو میتونه درایو بکنه حدودا ؟ ... و همچنین اینکه چند db هست snr ش ؟

ممنون میشم کمکم کنید ... فقط خیلی خیلی فوری هست برام !!!!
    دركت ميكنم چون خيلي سخته ادم بين چند برند طرفدار يه برند باشه و جز اون هيچي بعد بياد خودشو از بند اون برندي كه روش تعصب داره رها كنه ...
    مسئله اي كه گفتم اصلا در انحصار پلير نيست ... لذا خودمم دچار همچين تعصبي هستم نه در زمينه هدفون و پلير و اين چيزا ولي اره ما هم دچاريم ولي من هنوز نتونستم خودمو از اين تعصب رها كنم با توجه به اينكه شزايط بسيار مناسب از لحاظ مالي و قدرت انتخاب و سهولت دستزسي تو ساير برندها بوده ولي من تعصبمو همچنان دارم
    اديت: يه نيگاه به اخم عكس اواتارم بنداز تعصب توش هويداس.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان اينو ميدونم كه هر كس دنبال بهترين كيفيت صداست بايد كوون بگيره حالا چند تا سوال دارم

1. زير 200 تومن بهترين و بلندترين صدا رو كدوم مدل كوون داره مخصوصا باس عميق و با كيفيت

2. من اصفهان هستم كجا ميتونم اين محصول رو بگيرم

يه توضيح هم بدم هيييييچ چييييز پلير واسم مهم نيست فقط وفقط خروجي صدا و اينكه واسه ورزش كردن اذيت نكنه
    سلام عزيز ميبيني هر جا ميري دنبالت ميام اذيتت ميكنم

-فكر ميكنم از نظر ظرفيت موجود بايد به i9 فكر كني
    -d2 + هم يكي از گزينه هاي خيلي خوبه
    -از نظر كوچيك بودن واسه ورزش به e2
    -اگه يكم بتوني بيشتر بگذاري يكدونه j3 4 گيگي بگيري و چون حافظه ميخوره قابل ارتقا هست ميتونه بهترين گزينه باشه
    -البته نظر شخصي من هست ميبيني گزينه هاي زيادي هست كمي سليقه اي ميشه
    در مورد صدا هم فكر ميكنم v5و j3 اندكي بهتر هستند البته فكر نميكنم يك كاربر عادي مثل خود من تشخيص بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اتفاقا حدس ميزدم شما جواب بديد خيييييييلي ممنونم مثله هميشه زحمتم ابي جون عاشق موزيك گوش دادنم واسه همين يه كوون ميخوام خوب ابي جون من 1گيگ هم كافيمه هميشه كمتر از 50 اهنك كافيمه واسه همين ميگفتم فقط صدا مهمه واسم يعني كيفيت وضوح بلندي و باس زياد حالا بين d2+ i9 j3 كدوم بهتره البته حرفه اي نيستم و جزييات صدا وتفكيكو اين چيزا رو شايد تشخيص ندم حالا با اين اوصاف كدوم از لحاظ قيمت وصدا بهتره بازم اين توضيح رو بدم هيچ چيزش واسم مهم نيست فقط صدا (چون همه كارام مثله فيلم ديدن يا...با گوشيم i8910 انجام ميدم)

در ضمن ابي جون خيليييي مخلصيم

4. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اتفاقا حدس ميزدم شما جواب بديد خيييييييلي ممنونم مثله هميشه زحمتم ابي جون عاشق موزيك گوش دادنم واسه همين يه كوون ميخوام خوب ابي جون من 1گيگ هم كافيمه هميشه كمتر از 50 اهنك كافيمه واسه همين ميگفتم فقط صدا مهمه واسم يعني كيفيت وضوح بلندي و باس زياد حالا بين d2+ i9 j3 كدوم بهتره البته حرفه اي نيستم و جزييات صدا وتفكيكو اين چيزا رو شايد تشخيص ندم حالا با اين اوصاف كدوم از لحاظ قيمت وصدا بهتره بازم اين توضيح رو بدم هيچ چيزش واسم مهم نيست فقط صدا (چون همه كارام مثله فيلم ديدن يا...با گوشيم i8910 انجام ميدم)

در ضمن ابي جون خيليييي مخلصيم
    قربونت برم اين حرفا چيه كمك كردن به ديگران باعث رحمت ميشه نه زحمت
    -در مورد اينكه زياد برات مهم نيست خيلي از مسائل بغير از كيفيت صدا فكر ميكنم همون i9 رو بگيري گزينه بهتري هست با همون قيمت نزديك 170-180 تومنا فكر ميكنم بتوني 16 گيگش رو بگيري كه گزينه خيلي خوبيه
    هم از نظر ديزاين وعمر باتري وهم صدا كاملا راضيت ميكنه هم صفحه جمع وجور خوبي داره واسليم هم هست

مشخصات رو هم ميتوني اينجا چك كني :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينجا رو هم ميتوني يك نگاهي بكني با مسائل و مواردي كه در موردش هست بيشتر اشنا بشي:

کد:
    -البته پيشنهاد شخصي من هست بازم سرچ بزن اينجا دوست وسرور بزرگوارم حسين جان هم هستند كه صاحب
    نظرند با ايشون هم مشورت كن

-در مورد خريد هم ميتوني از همين اقا عثمان گل كه اين تاپيك رو ايجاد كردن د راهنمايي بگيري پسر خوب واقايي هست

-بزرگواري عزيز لطف داري بهم
    Last edited by t_tanhayam; 10-09-2010 at 01:57.

6. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب من فكر مكنم همين i9 چشمو گرفته
    يه سوال بي اهميت دارم اونم اينكه اف ام ترنسميتر داره يا نه ??

و يه سوال با اهميت اينكه من اصفهانم و مجتمع پارك كه يه روز رفته بودم از نمايندگي كريتيو ep830 بكيرم هر چي پرسيدم كسي كوون نداشت حالا دوستان اصفهاني كمك كنن ادرس يكي دوجا رو بدن من برم i9 بگيرم يكي از دوستان ميگفت فكركنم نزديكا 4راه فروغي امرتات نمايندگي داره ولي مطمئن نبود
    Last edited by bille_jean2001; 10-09-2010 at 10:39.

8. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خوب من فكر مكنم همين i9 چشمو گرفته
    يه سوال بي اهميت دارم اونم اينكه اف ام ترنسميتر داره يا نه ??

و يه سوال با اهميت اينكه من اصفهانم و مجتمع پارك كه يه روز رفته بودم از نمايندگي كريتيو ep830 بكيرم هر چي پرسيدم كسي كوون نداشت حالا دوستان اصفهاني كمك كنن ادرس يكي دوجا رو بدن من برم i9 بگيرم يكي از دوستان ميگفت فكركنم نزديكا 4راه فروغي امرتات نمايندگي داره ولي مطمئن نبود
    -فكر نميكنم داشته باشه
    -مطمئنا نمايندگي داره ميتوني بري شماره امرتات رو بگيري و ادرس نمايندگي رو توي اصفهان بگيري
    يا به سايتشون مراجعه كن
    کد:

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

والا يه يارو بود طبقه همكف مجتمع پارك كووان مياورد ... ولي نمايندگي نبود .....
    فكر نميكنم اصفهان نمايندگي داشته باشه ....
    اگه مايل بودي ميتوني با ويزيتور امرتات اقا عثمان تو همين تاپيك pm بدي ايشون قيمتها رو چيزي كه شركت اعلام ميكنن ميدن و پست ميكنن در خونتون ...
    اگه اصفهان نمايندگي پيدا نكردي بد نيست به اقا عثمان بوگوي

12. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من خودم creative zend xfi2 16g دارم ...
    یکی از آشنایان از ساری cowon s9 رو یا حافظه 16 گیگ خریده ...
    حالا من کریتیو رو بهش نشون دادم و اون چون دختره از ظاهرش بیشتر خوشش اومده و چون خیلی اهل موسیقی مثل من نیست میگه بدرد تو میخوره .. و میخواد تعویض کنه باهام
    من کریتیو رو 190 تومن خریده بودم .. امروز رفتم یه هدفون ep650 خریدم تا به قولی انصاف رو رعایت کرده باشم .. هم هدفون قویتری براش گرفتم و هم یک سال گارانتی داره ..

خواب حالا ایشونs9 رو 278 خریده .. خودش میگه ازت یک ریال هم نمیگیرم اما خواب به نظر خودم بی انصافیه و زشته .. حالا با این تفاسیر بنده چقدر بهش تقدیم کنم ؟ 50 تومن کافیه یا بی انصافیه ؟ دوست دارم نظر شما رو هم بدونم

در آخر از چیزی که ناراحتم اینه که هدفون s9 ارزون و ضعیفه نسبت به ep 650 و دوباره باید یه هدفون زاپاس بگیرم .. اصولا عادت دارم یه هدفون حرفه ای و یه معمولی در کنار هم داشته باشم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اون دیگه یه چیزی بین شما و دوستت هست ولی هر کار بکنی آخرش تو این بده بستون کلا رو روی سردوستت گذاشتی

15. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اون دیگه یه چیزی بین شما و دوستت هست ولی هر کار بکنی آخرش تو این بده بستون کلا رو روی سردوستت گذاشتی
    خیلی قبول ندارم چون من کیفیت هر دو رو مقایسه کردم ..
    اتفاقا آهنگهایی که ایشون گوش میکنند نیاز به باس بهتر داره که کریتیو در این زمینه بهتر عمل میکنه .. هدفونش هم که عالیه از 630 آک خودش هم بالاتره قدرتش .. کیفیت تصویرشون هم مقاسه کردم که هیج مشکلی نداره وشاید حتی از اس 9 بلاتر باشها .. خواب کوون باید قبول کرد چون مشهورتره و در بازار جهانی فروش داره بر عکس کریتیو که فروش اصلیش در آسیاست قیمت بالاتری روش میره نه اینکه بخوایم بگیم خیلی تفاوت کیفیت دارند.. اما در کل s9کیفیت بالاتر و طبیعی تری داره و من چون استایلهایی که گوش میکنم خیلی حساس هستند و نیاز به خروجی صدای بهتر و شفاف تری دارند s9 به کار میاد
    بهرحال من دارم 50 تومن بهش میدم .. با این حساب که اولا هدفون نو و بهتری خریدم با گارنتی یه ساله .. دوما آرشیو ناب خودم از موسیقی رو براش میریزم.. 12 گیگ آرشیو موسیقی ! فکر میکنم این آرشیو من ارزش مادیش می ارزه به کل s9

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •