فایل لانچر رو امتحان کردی...؟
فایل لانچر رو امتحان کردی...؟
seculauncher.failed to start application.[9000]
اگه منظور شما BmLauncher. آره
خوب فکر کنم کرک رو به صورت ناقص ریختی پوشه کرک شامل سه تا فایل خاص هست که همگی باید در پوشه اصلی(فکر کنم به اسم Binary باشه) بازی کپی بشه فقط یادت باشه که موقع کپی حتما اگه آنتی ویروست روشنه خاموش کنی مخصوصا برای فایل(whysosrs)...
سلام به همه دوستان
چگونه میشه با بت من بنچمارک گرفت ؟
توی نت دیدم که بنچمارک گرفتن ولی هرچه گشتم بنچمارک تولزی براش پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمائی کنید![]()
دوست من، همه اون چیزهایی که ذکر کردین رو انجام دادم ولی حل نشد!
یه پروفایل آفلاین میسازم و آخرش میشه "شما به پروفایل خود وارد شدید" اما درست همون جا، هنگام ورود به منوی اصلی میگه شما وارد پروفایل نشدید!!!
اون کرکم دانلود کردم و بدون آنتی ویروس، هر سه رو هم ریختم ولی ارور 900 داد!!!
تو تاریخ PC (یعنی وقتی که با PC آشنا شدم) تا حالا با هیچ گیمی مشکل نداشتم و اگرم داشتم خودم حل میکردم، ولی این لعنتی طول رشته ی تاریخ منو بهم زد
راه دیگه ایی نیست؟
فك كنم x live قاطي كرده xlive تو دي وي دي رو نصب كن ببين درست ميشه
راستي بازيت 2 dvd هست![]()
بازم نشد!!!!! همون ارور میده.
Last edited by blAck fire; 28-12-2009 at 23:06.
خداييش اگه اين كارايي كه مگفتم ميكردي مشكلت حل ميشد
ميشه بگيد بازيه شما چند دي وي دي هست فك كنم بازي كامل نصب نشده يا در طول نصب با pc كار ميكردي اين طوري شده البته فك كنم چون من هرچي بلد بودم گفتم شما يه بار پاك كن دوباره بنصب ديگه موقع نصب با pc كار نكن بعد كرك سوميو بريز ببين درست ميشه
راستي سيستمتم بزار![]()
من مشکلم با games for windows حل شد یه پار دیگه اینستالش کردم بعدم یه پروفایل آفلاین درست کردم
حالا یکی میگفت یه سری از دموها پاک شده کسی میدونه چجوری میشه اونا رو گذاشت سر جاش؟
بله
باید بری تو فولدر بازی بعدش بری تو فولدر movies اونجا نزدیک 72 فایل هست که 8 تایآخریش
اول اسمشون با "O"شروع میشه این O رو از اولشون حذف کن و به عبارتی rename کن
ولی در مورد فایل آخری حرف "O1" حذف کن بعد دموها درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)