درباره چی زر میزد؟![]()
در باره ی cpu یک گیگای توشیبا و اینکه 1.5 هم تو راهه و آیدو و اینتر فیس باحالش طراحی قرفه سامسونگ که برا امنیا hd انجام داده بود(نزدیک 100 تا امنیا hd رو گزاشته بودن کنار هم که داشتن هر کدوم یه تصویر جدا گونه پخش می کردند) و n97 رو هم برسی کرد در مورد گوشی یه آیمیت هم که تو MWC معرفی کرد یه گزارش گرفته بودن که دوتا خانوم خوشگل با لباسایی که آدم رو یاد تامب رایدر می نداخت باهاش بازی می کردن و مینداختن زمین و به عنوان سنگ لی لی هم ازش استفاده کردن تازه باهاش آب بازی هم می کردند آخر سرم با ماشین از روش رد شدن!تازه این موبایل فینگر تاچه و بعد از ابور یه ون از روش حتی صفحشم آصیب ندید در ضمن حتی اگه بالاخره به هر نحوی تونستین بهش آسیب برسونین آیمیت بی هیچ حرفی براتون عوضش می کنه!!!
کلی چیزه دیگه هم بود ولی چون الان باید برم تاپ گیر ببینم شرمنده بعدن بقیشو می زارم
Last edited by Hamid..God; 04-03-2009 at 22:32.
1 بار نیدیدم چه چیزهایی پخش کرده.چند مگ شد؟قابل آپ هست؟
وقتی شایعه ای نیست پس از گوشی هم خبری نست.خوب مثل اینکه امروزم تو سبیت هیچ خبری نشد!
یکی 214 مگا اونیکی 283 مگا
حمیدو ld ;al ota ld ;kl !!! ofv ygx ld chvi wnhal nv kld dhvi (به رمز بود البته ofvha از من hg;djv نیست با اون خبر PSPhone ای که گزاشته بودم )
ميگه كه ميخوام حميدو خفش كنم كه خبر ميزاره در ميره! خبراش هم به مراتب از من مزخرف تره!حمیدو ld ;al ota ld ;kl !!! Ofv ygx ld chvi wnhal nv kld dhvi (به رمز بود البته ofvha از من hg;djv نیست با اون خبر psphone ای که گزاشته بودم )
نمی دونم ولی اگه فهمیدی به خود منم بگو چون منم بینش رسیدم همشو ندیدم
اگرم نشد به من چه اون سایته گفته.
حالا هی رمز بنویس و اون مرضو ترجمه کنه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)