تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 154 از 1042 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام ببخشید من به این پارس آنلاین نامه فسخ قرارداد زدم میخواستم بدونم که تا چه زمانی خطم از حالت رانژه خارج میشه چون تازه همین امروز پورت صبانت برایه ما خالی شد ولی این پارس آنلاین کنه شده زنه میگفت 15 روز دیگه میخواستم این سوالو از اونایی که تجربه تعویض شرکت داشتن بپرسم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

شما برای اینکه بتونید گزینه های نظر سنجی رو تغییر بدین، کافیه که با این شخص تماس بگیرین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    نه توحید جان محسن خان دسترسی به این بخش نداره(تغییر نظرسنجی) کار کار خود ادمین و سوپر مدراتوره

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متوجه منظورتون از سرویس های 1 به 10 یا 1 به 5 نشدم.
    بی زحمت بیشتر توضیح بدید
    سرويس هاي عمومي داتك بين 10 نفر شير هست كه مثلا 256 اين سرويس حدود 30 تومن هست كه سرعت دانلودش اينجوري كه خودشون ميگن از 16 تا 32 هست اما يه سرويسيم داره كه بين 5 نفر به شير گذاشته ميشه كه مثلا 128 اين سرويس فك كنم حدود 30 تومن هست كه خيلي مطمئن تره .
    من كه اينجوري فهميدم اگر اشتباه ميكنم دوستان بگن .

4. این کاربر از aliani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام ببخشید من به این پارس آنلاین نامه فسخ قرارداد زدم میخواستم بدونم که تا چه زمانی خطم از حالت رانژه خارج میشه چون تازه همین امروز پورت صبانت برایه ما خالی شد ولی این پارس آنلاین کنه شده زنه میگفت 15 روز دیگه میخواستم این سوالو از اونایی که تجربه تعویض شرکت داشتن بپرسم
    دوست عزيز اگر تاپيك هاي قبلي مي خوندي منم دقيقاً همين مشكل را داشتم.

برو پارس آنلاين نامه اي كه زدن واسه مخابرات كپي بگير خودت به بردار ببر مركز مخابرات محلتون تا سريع خطت از رانژه در بياد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز:
    من پس از تماسهای فراوان که با شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پر سرعت داشتم به مطلبی پی بردم که نظر شما را در رابطه با آن خواستارم.همینطور که میدانید ispها سرعتهای بالاتر از 128 را براحتی ارائه نمیدهند و یک سری مدارک را مطالبه میکنند ولی نمایندگی های آنها بدون درخواست هیچ مدرکی براحتی سرعتهای مثلا512را ارائه میدهند . شما میتوانید سرعتهای بالا با محدودیت را که شرکتهای مجوز دار با مدارک متعدد به شما ارائه میکنند از نمایندگی های آنها براحتی در یافت کنید فقط آیا بنظر شما کیفیت همان است چون یکی از دوستان در یکی از تاپیکها اشاره کرده بود از نمایندگی ها سرویس نگیرید بلکه از خود شرکتها سرویس بگیرید نظر شما دوستان را در این رابطه خواستارم.پیشاپیش از همگی تشکر میکنم.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام من isp يم داتك سرعت دانلودم خوبه رو 30 هست اكثرا اما اصلا نميتونم از تورنت دانلود كنم يعني يا سرعت افتضاحه يا اصلا چيزي دان نميكنه .
    نميشه كاري كرد اين محدوديت برداشته شه ؟
    ممنون
    داتک تورنت را در ساعات اداری از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر محدود کرده .ولی به غیر از این ساعات و آخر هفته ها سرعت خوبه

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داتک تورنت را در ساعات اداری از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر محدود کرده .ولی به غیر از این ساعات و آخر هفته ها سرعت خوبه
    شاید اصلا مشکل از فایلای تورنت باشه،چند نفر اون فایلو همزمان دانلود میکنن؟توی تورنت این خیلی مهمه

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من كلا مشكل داشتم با تورنت يعني هيچ موقع سرعتش روي هيچ فايلي خوب نبود اما امروز زنگ زدم داتك گفتن كاري نميتونن بكنن اما بعد از اون سرعتم رو يكمي بهتر شد البته يه سافتم دان كردم شايد بخاطر اون باشه .
    الان سرعت تورنتم از 10 هست تا 20 بعضي موقعها تا 24 هم ميره .
    عجيب اينجاس كه سرعت آپش از 22 پايين تر نمياد !!!
    Last edited by aliani; 08-10-2008 at 00:31.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من كلا مشكل داشتم با تورنت يعني هيچ موقع سرعتش روي هيچ فايلي خوب نبود اما امروز زنگ زدم داتك گفتن كاري نميتونن بكنن اما بعد از اون سرعتم رو يكمي بهتر شد البته يه سافتم دان كردم شايد بخاطر اون باشه .
    الان سرعت تورنتم از 10 هست تا 20 بعضي موقعها تا 24 هم ميره .
    عجيب اينجاس كه سرعت آپش از 22 پايين تر نمياد !!!
    مشکل همینه دیگه!باید آپ رو محدودش کنی.
    برای 512 ،9 خوبه کافیه !
    اگه کم نکنی ترافیکت رو هم تموم میکنه.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز:
    من پس از تماسهای فراوان که با شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پر سرعت داشتم به مطلبی پی بردم که نظر شما را در رابطه با آن خواستارم.همینطور که میدانید ispها سرعتهای بالاتر از 128 را براحتی ارائه نمیدهند و یک سری مدارک را مطالبه میکنند ولی نمایندگی های آنها بدون درخواست هیچ مدرکی براحتی سرعتهای مثلا512را ارائه میدهند . شما میتوانید سرعتهای بالا با محدودیت را که شرکتهای مجوز دار با مدارک متعدد به شما ارائه میکنند از نمایندگی های آنها براحتی در یافت کنید فقط آیا بنظر شما کیفیت همان است چون یکی از دوستان در یکی از تاپیکها اشاره کرده بود از نمایندگی ها سرویس نگیرید بلکه از خود شرکتها سرویس بگیرید نظر شما دوستان را در این رابطه خواستارم.پیشاپیش از همگی تشکر میکنم.
    یعنی چی
    مثلا بریم از نماینده اصلی که تو تهران هست سرویس بگیریم ؟
    متوجه نشدم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •