مودم Wireless چه مدلی رو پیشنهاد می کنید و اگه قیمت حدودیش رو هم می دونید ممنون میشم بفرماید
شركت هم آسياتك هست
مودم Wireless چه مدلی رو پیشنهاد می کنید و اگه قیمت حدودیش رو هم می دونید ممنون میشم بفرماید
شركت هم آسياتك هست
این Local Area Connection 2 تازه به سیستمم اضافه شده! در حالی که من هیچ تی وی کارد یا سخت افزار جدید نصب نکردم
کسی میدونه جریانش چیه؟
![]()
یه سوال:
مودم wireless چی خوب هست؟ من قیمت کردم تفاوت بین Asus و d-link چیزی حدود 30 تومن بود دلیل گرونی اون اولی چیه؟
d-link خوب هست؟
وقتی که نوشته برای wireless فقط 1 اکسس پوینت داره یعنی فقط یه سیستم می تونه همزمان ازش استفاده کنه؟
در مورد router هم می تونید توضیح بدید؟ اگه مودمی router داشته باشه چه مزیتی نسبت به سایرین داره؟
Last edited by Payan; 30-11-2008 at 21:54. دليل: تکمیل سوالات
خوب معلومه به خاطر این که asus آمریکایی و جنسش بهتره ولی مودم 2640 اکثرشون چینی هستندیه سوال:
مودم wireless چی خوب هست؟ من قیمت کردم تفاوت بین Asus و d-link چیزی حدود 30 تومن بود دلیل گرونی اون اولی چیه؟
d-link خوب هست؟
وقتی که نوشته برای wireless فقط 1 اکسس پوینت داره یعنی فقط یه سیستم می تونه همزمان ازش استفاده کنه؟
در مورد router هم می تونید توضیح بدید؟ اگه مودمی router داشته باشه چه مزیتی نسبت به سایرین داره؟
من خودم 2640 دارم ساخت چین هم هست خیلی هم خوب کار میکنه و از کاراییش کاملا راضیم 4 ماه پیش 72 تومن خریدم
در مورد سوال دومت فکر نکنم تعداد دستگاه ها به تعداد اکسس پوینت ها ربطی داشته باشه
روتر ارتباط دهنده بین چند کامپیوتر وقتی یک مودمی روتر داشته باشه میتونید یک شبکه خانگی راه بندازید که خیلی کاربرد ها داره از قبیل اشتراک همین خط adsl بین سیستم های موجود اشتراک گذاری فایلهای سیستم ها در شبکه انجام بازی های شبکه ای و غیره......
خوب تکه خوردن سیم چی اثر داره ؟ بدون لنت ... سیم ها رو به هم پیچ بدیم ؟؟
هیچ مشکلی نداره.
من در قسمت بحرانی خونه مون که معمولا رطوبت نفوذ میکنه، سیم رو با لحیم به هم چسبوندم ..... یعنی یک تیکه شده حالا....... لنت هم نزدم.
فقط باید مواظب باشید سیم ها به هم نخورند.
موفق باشید![]()
آخه میدونی چیه قطعی پدرمو رو در آورده اول فقط روزی دو سه بار قطع میشد الان فقط روزی نیم ساعت میتونم وصل شم![]()
( موندم چرا صبح تا شب اینجوریه ولی شب تا صبح مثل آدم کار میکنه ؟؟؟
)
هیچ جا هم لنت کاری نشده فقط یه جا تیکه خورده که اونم لحیم کردم !!!
سلام قصد من خرید مودم linksys هست که انشاالله تا یکی دوسه روز اینده میخرمش قیمت ایران دارم 110 تا 120 تومان قراره یکی از اونور برام بیارن 80 تومان نظر شما چی هست .خودم شنیدم وایرلس این مودل برای خانه خیلی عالی جاب میده وبه راحتی 3 تا 4 دیوار رو رد میکنه در حالی که مودل dlink اینجوری نیست هر جا هم پرسیدم linksys رو پیشنهاد کردن.
![]()
@ shamabady :شما گفتی asus امریکاییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سیم اینقدر حساس نیاشید
مودم من usr9115 هست ، وقتي كامپيوتر هم خاموش باشه چراغ lan چشمك مي زنه !!
دليلش چيه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)