دوستان یه همتی بکنید و چند تا تم خوشگل که خودتون خوشتون میاد اینجا بزارید تا من و بقیه هم استفاده کنیم.
خیلی متشکرم![]()
دوستان یه همتی بکنید و چند تا تم خوشگل که خودتون خوشتون میاد اینجا بزارید تا من و بقیه هم استفاده کنیم.
خیلی متشکرم![]()
[quote=aminhity;3719148]4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman نرم افزاره یا سخت افزار؟تو خود گوشی اتومات نصبه؟غیر فعالش کنم؟
quote]
Jbak Taskman v0.99_Full_Release 6 بهترین taskmanager گوشی
این برنامه jbaktaskman نام داره و به عنوان taskmanager در گوشی شما استفاده میشه و میتونه تمامی برنامه ها رو ببنده و حتی هنگامی که برنامه ای بسته نمیشه ، jbaktaskman اونو براتون می بنده و نمیذاره گوشیتون هنگ کنه .... ضمنا این برنامه میتونه musicplayer بعضی از گوشیها رو نمیشه ازش خارج شد رو ، ببنده ( مانند 5700 و بعضی از ان73 ها )
این برنامه قابلیت shortcut گذاشتن رو هم داره و میتونه صفحه کلید گوشیتونو قفل کنه و گوشیتون رو reboot کنه ( ریستارت ).
همچنین میزان RAM و حجم مموری و حافظه داخلی گوشی رو هم نشون میده.
به نقل از: .p30lordsسایت
چند تا sms داری؟ اگه زیاد نیست مثلاً زیر 1000تا میتونی 20تا 20تا رو سیمکارت کپی کنی و بریزی رو گوشیت 50 بار بیشتر نمیخاد انجام بدیولی اگه بیشتره عجله نکن روزی مثلاً 100 تاشو کپی کن بالاخره تموم میشه
![]()
قیمت این گوشی چند وقت پیش تو سایت phonesorce فکر کنم 459 دلار بود که الان شده 509 علت گرونیش علاوه بر نمایندگی که شما گفتی بالا رفتن قیمت جهانی هم هست
با برنامه pc suit نمیشه این کارو کرد؟ بجز سیم کارت روش دیگه ای نیست؟ به نظر من حتما بایستی راه حلی باشه که ملت وقتی برند رو عوض میکنند sms هاشونو انتقال بدند
پیغامش چیه؟ اگه همون certificate هست که درست ساین نشده اگه چیز دیگه ای هست شاید مشکل از فایله. آموزش هکش تو برنامه های کاربردی s60 3rd هست همون hellox
بد گیر دادی به تم![]()
تو موبایلستان برو یکیشون امضاش لینک تمه برو کلی تم قشنگ هست سایت ariamobile.net هم خوبه
باید بشه ولی من چون قبلاً p990 داشتم دیگه میدونستم با pc suit نمیشه با سیم کارت کپی کردم ولی شما که قبلاً n82 داشتی چون هر دوتاشون سیمبین هستن احتمالاً میشه
سلام میخواستم بدونم که از بین s 8300 و i 8510 کدوم رو انتخاب کنم بهتره ؟
قیمت ها که تقریبا یکی هست ... خوشحال میشم راهنماییم کنید
به نظر من i8510 بهتره چون سیمبین داره![]()
سلام.
دوستان بازیهای ngage رو میشه روی i8510 هم نصب کرد.اگه میشه لطف کنید بگید از کجا شروع کنم
در ضمن همه بازیها رو مثل n958gb اجرا میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)