تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 211 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این بازی خیلی ماموریت داره جز طولانی ترین بازی ها است. به نظر من این بازی از هر نظر کامل بود.
    اتفاقا این بازی اون چیزی که کم داره ماموریت و دغدغه همه پیدا کردن یه ماموریت هست.من تقریبا 75% نقشه رو با پای پیاده و بدون تله پورت کردن پیدا کردم اما اکثرا ایستگاه های مترو هستن و جاهایی که اصلا توش آدمی وجود نداره برای ماموریت.
    خود من بازی رو روز دومی که خریدم تموم کردم انقدر ماموریت های اصلیش کم بود.
    الانم در به در دنبال ماموریت های جانبی هستم که اونم بعد این همه گردش توی واشنگتن تا به حال فکر کنم به زور به 10 تا رسیده که خیلی کوتاه بودن.
    اما باید قبول کرد تابه حال بازی با چنین وسعتی که همه جاش یه چیزی برای کشف کردن باشه ندیده بودم.عالی بود.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اتفاقا این بازی اون چیزی که کم داره ماموریت و دغدغه همه پیدا کردن یه ماموریت هست.من تقریبا 75% نقشه رو با پای پیاده و بدون تله پورت کردن پیدا کردم اما اکثرا ایستگاه های مترو هستن و جاهایی که اصلا توش آدمی وجود نداره برای ماموریت.
    خود من بازی رو روز دومی که خریدم تموم کردم انقدر ماموریت های اصلیش کم بود.
    الانم در به در دنبال ماموریت های جانبی هستم که اونم بعد این همه گردش توی واشنگتن تا به حال فکر کنم به زور به 10 تا رسیده که خیلی کوتاه بودن.
    اما باید قبول کرد تابه حال بازی با چنین وسعتی که همه جاش یه چیزی برای کشف کردن باشه ندیده بودم.عالی بود.
    اين بازي حدود 20 ماموريت فرعي داره
    تازه اكثر بازيهاي نقش افريني ماموريت هاي اصليشون خيلي كوتاه

ولي در كل قبول دارم كه واسه اون همه وسعت 20 ماموريت فرعي و حدود 10 تا ماموريت اصلي كم بود

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اين بازي حدود 20 ماموريت فرعي داره
    تازه اكثر بازيهاي نقش افريني ماموريت هاي اصليشون خيلي كوتاه

ولي در كل قبول دارم كه واسه اون همه وسعت 20 ماموريت فرعي و حدود 10 تا ماموريت اصلي كم بود
    میشه اسم و مکان ماموریت های فرعی رو بنویسید.چون من با اینکه تقریبا 75% شهر رو زیر و رو کردم اما به 15 تا ماموریت هم نرسیدم.
    مرسی

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام.
    من رفتم oasis
    اما نمیدونم چه کار باید بکنم.یه پیرمرد اونجاست.یه کاری مثل دعا میکنه بعدم من میرم یه جایی همون اطراف تنهایی فکر کنم اسمش grove یا همچین چیزی بود.یه در زیر اب بود رفتم تو چند نفر رو هم کشتم اما همون جا گیر گردم...

چه کار باید کنم؟؟؟؟

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه اسم و مکان ماموریت های فرعی رو بنویسید.چون من با اینکه تقریبا 75% شهر رو زیر و رو کردم اما به 15 تا ماموریت هم نرسیدم.
    مرسی
    واکترو های این بازی پره. توشون هم معمولاا اسم همه ی معموریت های فرعی رو می شه تو فهرستاشون پیدا کرد.
    اگر واکترو پیدا نکردی بگو من برم دنبالش.
    سلام.
    من رفتم oasis
    اما نمیدونم چه کار باید بکنم.یه پیرمرد اونجاست.یه کاری مثل دعا میکنه بعدم من میرم یه جایی همون اطراف تنهایی فکر کنم اسمش grove یا همچین چیزی بود.یه در زیر اب بود رفتم تو چند نفر رو هم کشتم اما همون جا گیر گردم...

چه کار باید کنم؟؟؟؟
    اون دره سر کاریه و من رو هم چند صباحی علاف کرد.
    باید از اونجای که خود درخته هست بیای بیرون و بری قسمتی از اوئیسیس که ادما هستن. بعد بری گوشه موشه هاش و یه کلید دار مسلح پیدا کنی و از درش بری تو. من پیشنهاد می کنم که قلب یارو رو پاره کنی.

پ.ن. اتفاقا به نظر منم این بازی نسبت به وسعت ویستلندش ماموریت کم داره. و ماموریتاش هم یکم سر کارین.
    من بیشتر با ارتباط با دیگرانش حال می کردم. مثل ماموریتی که دختره توی مگاتون بهت می ده و می فرستتت دنبال داداشش.

6. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من رفتم oasis

چه کار باید کنم؟؟؟؟
    چه جالب من اصلا" اون دری رو که زیر آب بود رو نرفتم ببینم ...

مننم چون دوستان گفته بودند که بکشیش بهتره کشتمش ...

راستی اون عکسه رو هم نتوستم تو پوشه ای از بازی پیدا کنم ... دقیقا" کجا میره ؟

8. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اون دره سر کاریه و من رو هم چند صباحی علاف کرد.
    باید از اونجای که خود درخته هست بیای بیرون و بری قسمتی از اوئیسیس که ادما هستن. بعد بری گوشه موشه هاش و یه کلید دار مسلح پیدا کنی و از درش بری تو. من پیشنهاد می کنم که قلب یارو رو پاره کنی.

پ.ن. اتفاقا به نظر منم این بازی نسبت به وسعت ویستلندش ماموریت کم داره. و ماموریتاش هم یکم سر کارین.
    من بیشتر با ارتباط با دیگرانش حال می کردم. مثل ماموریتی که دختره توی مگاتون بهت می ده و می فرستتت دنبال داداشش.
    چه جالب من اصلا" اون دری رو که زیر آب بود رو نرفتم ببینم ...

مننم چون دوستان گفته بودند که بکشیش بهتره کشتمش ...

راستی اون عکسه رو هم نتوستم تو پوشه ای از بازی پیدا کنم ... دقیقا" کجا میره ؟
    اخه وقتی رفتم اونجا یه دفعه همه توی اون جایی که یه صندلی هست ایستادن منم رفتم اونجا بعد انگار یه چیزی خوردم یه مقدار همه جا روشنتر شد و گوشه های تصویرم کدر تر.بعدشم رفتم اون تو.دیگه راه برگشت نداشتم....
    میشه یکم توضیح بدین باید چه کار کنم؟؟؟

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه وقتی رفتم اونجا یه دفعه همه توی اون جایی که یه صندلی هست ایستادن منم رفتم اونجا بعد انگار یه چیزی خوردم یه مقدار همه جا روشنتر شد و گوشه های تصویرم کدر تر.بعدشم رفتم اون تو.دیگه راه برگشت نداشتم....
    میشه یکم توضیح بدین باید چه کار کنم؟؟؟
    یعنی چی راه برگشت نداری؟
    با درخته حرف بزن، حرفات که تموم شه ماموریت جدید داری(که بکشیش.) بعد باید دوباره از همون دره بیای بیرون. بیرون از جای که درخته هست.
    از زیر ابه لازم نیست بری. تازه رادیو اکتیویته هم می شی اگر بری.
    وقتی میای بیرون پیر مرده می گه یه کار دیگه کنی. (می شه اختیاری.) بعد پیر زنه میاد می گه یه کار دیگه باید کنی.(اینم اختیاریه.) بعد باید بری گوشه کنارای اوئیسیس اون یاروی رو که گفتم پیدا کنی. بعد از دره رد می شی و توی یه غار هستی.
    بقیه اش دیگه فقط گشتنه و کشتن موجودات اونجا.
    می تونی توی اوئیسیس از نقشه ی لوکال هم برای پیدا کردن در قاره کمک بگیری.

11. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مرسی

شما برو به اين ادرس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو اين ادرس 17 ماموريت جانبي رو مي بيني و تعداد زيادي هم ماموريت جانبي كه تو ليست ماموريت ها نيست.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

یعنی چی راه برگشت نداری؟
    با درخته حرف بزن، حرفات که تموم شه ماموریت جدید داری(که بکشیش.) بعد باید دوباره از همون دره بیای بیرون. بیرون از جای که درخته هست.
    از زیر ابه لازم نیست بری. تازه رادیو اکتیویته هم می شی اگر بری.
    وقتی میای بیرون پیر مرده می گه یه کار دیگه کنی. (می شه اختیاری.) بعد پیر زنه میاد می گه یه کار دیگه باید کنی.(اینم اختیاریه.) بعد باید بری گوشه کنارای اوئیسیس اون یاروی رو که گفتم پیدا کنی. بعد از دره رد می شی و توی یه غار هستی.
    بقیه اش دیگه فقط گشتنه و کشتن موجودات اونجا.
    می تونی توی اوئیسیس از نقشه ی لوکال هم برای پیدا کردن در قاره کمک بگیری.
    lمعذرت مخوام.میدونم دارم عصبانیت میکنم اما مشکل من اینجاست که درخته رو پیدا نمیکنم!!!!میشه بگید کجاست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •