با سیلام.......میخواستم بدونم شما از چه هدفونی برای آیپادتون استفاده میکنید؟..........
کلا یه چیز خوف که قیمتش هم بیارزه چیه؟......
با سیلام.......میخواستم بدونم شما از چه هدفونی برای آیپادتون استفاده میکنید؟..........
کلا یه چیز خوف که قیمتش هم بیارزه چیه؟......
headphone ia ear phone ???
البته بهتر بود سوال در تاپیک دیگه مطرح میشد... اما بهرحال :
پلیر شما یکی از بهترین پلیرهای چند سال گذشته بازار بوده ... یادمه سال 85 قیمت 20 گیگش 380 تومن و قیمت 30 گیگش 420 تومن بود ... بصورت یه قاعده میگن هرسال که از عمر یه محصول الکترونیک بگذره قیمتش باید 30 درصد افت کنه حدوداً ... بنابراین پلیر شما الان باید در بهترین حالت 200 تومن قیمت داشته باشه ... مساله اینه که اینجا کمتر کسی این مدلهای خوب قدیمی رو می شناسه و دنبالش می گرده .. اما به نظر من ضرر نداره اگه توی همین فوروم های معروف (و مثلا پرشن تولز) توی بخش بازارچه یه آگهی بدی ...
آخرش باید یه صد و خورده ای روش بذاری واسه یه آیفون نسل جدید ..
بستگی به خودت داره: اینکه چه مقدار کیفیت راضی ات کنه و اینکه دنبال چه مدل هدفونی باشی ... وگرنه هدفون حالا هر مدلی رو میشه با کمتر از 10 تومن هم خرید و میشه 100 تومن هم هزینه کرد و باز هم خریدت مستضعفی محسوب بشه!! ...
بنابراین باید نوع هدفونت رو مشخص کنی (همونطور که رفیقمون پرسید) و سقف بودجه ات رو ...
* و البته مثل پست بالایی، ادامه بحث رو باید ببری به تاپیک مخصوص هدفونها...
بچه ها یه سوال:
فرق ipod با iphone فقط توی سایزشه با قابلیت تماس؟؟ فقط همین؟؟
آخه خیلی تو کف iphone هستم گفتم اگه فرقش همیناست یه گدایی کنیم پول اینو جور کنیم(که بعید میدونم؛آخه تحریمم)
ممنونم از پاسخ شما
همه حرفاتون رو قبول دارم اما خب این آیپاد جدید مزیت های خیلی زیادی داره نسبت به A2 که آدم رو وسوسه میکنه
1: وزن خیلی سبک تر
2: طراحی خیلی زیباتر
3: رابط کاربری فوق العاده کاربرپسند
4: قابلیت های نصب اپلیکیشن و بازی و . . .
5: ساپورت فرمت های بیشتر صوتی و تصویری
6: مجهز بودن به بلوتوث (البته شنیدم قراره فعال بشه تو نسل سوم)
7: صفحه لمسی بودن !
8: کیفیت تصویر و رزولوشن بالاتر (تعجب میکنم که چطور بعضی ها میگن حتی کیفیت تصویر A2 هم از آیپاد تاچ بالاتره)
نبود کسی؟؟؟بچه ها یه سوال:
فرق ipod با iphone فقط توی سایزشه با قابلیت تماس؟؟ فقط همین؟؟
آخه خیلی تو کف iphone هستم گفتم اگه فرقش همیناست یه گدایی کنیم پول اینو جور کنیم(که بعید میدونم؛آخه تحریمم)
در مورد شماره 5 و 6 كمي بيشتر تحقيق كنين فكر ميكنم برعكس باشه
تقريبا همينطوره
آيپادتاچ همون آيفونه كه نازكتره و تجهيزات مخابراتي به اضافه دوربين ازش كم شده و به نظر من قيمتش خيلي خيلي خيلي منصفانه تر از آيفون هست
---------------------------------------------------
راستي داشت يادم ميرفت
اين آخرين جيلبرك جئوهات به كار اين آيپاد جديدا نمياد؟
نازکتره یا کوچیکتر؟؟؟تقريبا همينطوره
آيپادتاچ همون آيفونه كه نازكتره و تجهيزات مخابراتي به اضافه دوربين ازش كم شده و به نظر من قيمتش خيلي خيلي خيلي منصفانه تر از آيفون هست
اندازه lcdیش همون 3.5 هست یا کمتر؟؟
البته من حرفام رو به قصد منصرف کردن شما، یا حتی مقایسه این دو مدل نزدم ... صرفاً داشتم در مورد سخت بودن فروش A2 با قیمتی که مناسب باشه عرض می کردم ...
این دوتا دستگاه در دو کلاس جداگانه هستن و مقایسه شون چندان درست نیست: A2 برای فردیه که بطور جدی به قابلیت های صوتی-تصویری (اعم از ورودی-خروجی / ضبط و پخش صدا و تصویر - پشتیبانی از فرمت - حافظه بالا - کیفیت صدا و تصویر) نیاز داشته باشه و تاچ برای کسی مناسبه که در نقطه مقابل، بیشتر به دنبال برنامه های جانبی و بازی و رابط کاربری قوی باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)