سلام
دوست عزیز این کاپریس مدل 1976 که گذاشتین میشه بگین موتورش چند اسبه بخار قدرت داره؟
سلام
دوست عزیز این کاپریس مدل 1976 که گذاشتین میشه بگین موتورش چند اسبه بخار قدرت داره؟
آره داخلش خیلی تمیزه....
این عکسهای همایش بر حسب اتفاق کار خود من نیست؟
من فواد دلفانی هستم.
topgear دستت درد نکنه
عکسات عالی بود
استیل دور دوربین گوشیت ازبین رفته نه؟
من یه جا پرسیدم گفت 10 تومن خرج داره عوضش کنی.
از کادیلاک عکس نداری نه؟
سویل
کدوم عکس ها فواد جان ؟
========================
محمد جان عکس های ازمبیل واقعا عالی بود.. رنگش هم حرف نداره.. مخصوا وقتی ماشین زیر آفتاب باشه یه رنگ قشنگی پیدا می کنه...
درباره جلوش هم کم لطفی نکنید رفقا... جلوی این مدل کاتلاس استیل فوق العاده زیبایی داره.. البته به نظر من زیباترین جلوپنجره در کاتلاس مربوط به سال 77 میشه.. ولی بعد از اون 78 مقام دوم رو داره.. نظر شما چیه؟
استیلش خیلی به درد سلطنت می خوره... سقف چرم و دو در بودن . جلوپنجره اش.... همه چیزش هم که برقیه... کروز هم داره.. دیگه چی می خوای؟؟؟
از مهم ترین مزایاش 8 سیلندر بودن این ماشین 2 در هست !!!!!!
در کل من بد جوری با این ماشین حال کردم... مبارک باشه محمد جان.. کاتلاس 77 یکی از ماشین های مورد علاقه ی من در دوران طفولیت بودش... چون یکی از بچه مخل هامون یه دونه قرمز با سقف سفید داشت... البته 78 هم خیلی خوشگله...
ولی محمد به نظرت بهتر نیس از این ماشین واسه کار های روزمره استفده نکنید ؟! حیفه آخه !!
Last edited by mard_khasteh; 29-09-2009 at 15:05.
سلام 165 اسب
متاسفانه من نه دوربین عکاسی دیجیتالی دارم نه گوشیم دوربین داره با موبایل دوستم گرفتم N96
اگه داشتم که اینجارو می تروکندم
به زودی میخرم یکی
عکس کادیلاک ندارم متاسفانه
Last edited by TopGear; 29-09-2009 at 15:13.
البته که کار شماست !
دوستان، آقای دلفانی ،دوست بنده و از افراد مطلع و علاقه مند ماشین های آمریکایی هستن که عکسهایی که من تو صفحه های اول این تاپیک گذاشته بودم کار ایشون بود
ضمنا ایشون صاحب این پونتیاک هم هستن که قبلا در موردش نوشته بودم :
آقای دلفانی خوش اومدید !
خوش اومدی داش فواد
پونتیاکت خیلی باحاله![]()
خوش اومدی فواد جان... ماشینت هم خیلی عشقه... دمت گرم..
خوش اومدید آقای دلفانی ماسلتونم خیلی باحاله ایول
Last edited by TopGear; 30-09-2009 at 15:13.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)