برا تکل کردن باید وقتی که توپ دست حریفه دکمه ی سانتر رو (من رو A گذاشتم) بزنی. من هنوز 09 بازی نکردم . اگه اینی که گفتم نشد سمت راست قسمت Controls یه گزینه هست به اسم SildingTackle اونو تنظیم کن . فکر کنم همون باشه.
برا تکل کردن باید وقتی که توپ دست حریفه دکمه ی سانتر رو (من رو A گذاشتم) بزنی. من هنوز 09 بازی نکردم . اگه اینی که گفتم نشد سمت راست قسمت Controls یه گزینه هست به اسم SildingTackle اونو تنظیم کن . فکر کنم همون باشه.
من هر چی این دکمه رو میزنم کار نمیکنه
تو قسمت کنترل هم جای این دکمه خالیه هر چی میخام یه دکمه بندازم قبول نمیکنه
جای چند تا دکمه خالیه
هیچ راهی هم نداره که جای دکنه های خالی رو عوض کرد
بد جور گیر میده
شما از کیبورد استفاده می کنی یا از JoyStick ؟
درسته خالی می مونه باید جای بعضی ها رو با همدیگه عوض کنی.
من سریال Original رو می خوام کسی داره؟!؟!؟!؟!؟؟!
راه داره ولي شما قسم خوردي به حرف هيچ كس گوش ندي بارها هم تو اين تاپيك راهش گفته شده هم توي كلوپ گيم پد شما كه از سنگ هم سر سخت تر هستي كه به پست هاي ديگران اهميت ندي مطمئن باش تا 100 سال هم راه رو پيدا نميكني آقاي محترم بارها به شما گفته شد راهش استفاده از DEVDATA هايي هست كه توي كلوپ گيم پد گذاشتم. اونارو بايد PASTE كني توي فولدر فيفا 09 اي كه توي My Document هست بعد بري به مسير نصب بازي و از اين مسير 2 تا فايل كه اسماشون Devdata و يه فايل dll هست delete كني حالا اگه خوندي و اهميت دادي به اين پست من راهش رو پيدا كردي اگه اهميت ندادي كه هيچ. ولي مطمئن باش اين چندمين بار هست كه اين رو گفتم. ولي شما اصلا پست هايي كه به شما و خطاب به شما جواب داده ميشه رو نمي خوني. براي استفاده از فروم بايد پست هاي ديگران رو با دقت بخوني اومدي فروم ازش استفاده كني واسه تفريح پست نميزنيم كه. داريم سعي مي كنيم اطلاعات رو بين خودمون رد و بدل كنيم كه سطح اطلاعات بالا بره. سعي كن فلسفه استفاده از فروم رو درك كني و با روم ياهو مسنجر اشتباهي نگيريش. موفق باشي دوست عزيز
اينجوري كه داري پشت سر هم پست هاي اسپم وار ميدي خيلي زود اخطار ميگيري اين برخلاف قوانين انجمن هست بايد رعايت كني اميدوارم توجه كني.
در مورد اون سريال اورجينال هم بايد بگم بله خيليا اون سريال رو دارن ولي اونا مثله رمز روي كارت اينترنت هستند كه يه بار استفاده بشه از درجه اعتبار ساقط ميشه وقتي شما ميري بازي رو اورجينال تهيه ميكني داخل پك يه شماره سريال هست كه موقعي كه وارد ميكني به اسمت ثبت ميشه و اون سريال ميره تو ليست سياه ديگه نفر بعدي كه اون رو وارد كنه فقط ميتونه باهاش بازي رو نصب كنه نه اينكه بتونه ثبت نام كنه و آنلاين بازي كنه به صورت طبيعي براي اينكار بايد از دايركت آي پي استفاده كني و يا از نرم افزار هاي هك انلاين مثل XFire
فک کنم تو این تاپیک تا ابد بحث همین مشکل بازی با گیم پد باشه ....
مشكل اينجاست كه كاربران به اين مسئله توجه نميكنن كه بايد هر بحثي جاي خودش مطرح بشه كلوپ گيم پد رو زدم تا مشكلات اونجا مطرح بشه ولي مي بينم كه بازم ميان اينارو اينجا مطرح ميكنن
خب استاد چی فکر کردی
فکر کردی خرم با دیونه
استاد تمام مراحلی رو که گفتی انجام دادم
ولی هر بار وقتی میره تو بازی ارور میده واز بازی میاذ بیرون
ومجبور میشم دوباره بازی رو از اول نصب کنم
پس بهتره اول فایل هاتو چک کنی بعد بزاری تو سایت
بعدش فروم جایی هستش که باید مشکلاتت رو بگی تا به کمک دیگران حلش کرد
اول به حرفای که میزنی خودت انجام بده بد به یکی دیگه بگو
اگه بیبینی تو یه پست گفتم فایلت خرابه امدی گفتی اینطوری باید انجام بدی
بابا مبتدی که نیستم
گفتم که فایلت خرابه
ببین الکی بحث رو نچسپون به کلوپ گیم پد
تو هم هر چی میشه هر کی یه مشکل داره از گیم پلی این بازی فرت بگو برین تو کلوپ گیم پد
اونایی که مشکل تو این بازی دارم میان تو بخش خودش
هیچ فرقی نداره هم میشه اینجا مشکل خودت رو بگی هم اونجا
پس خاهشن توهین به کسی نکنید شما کار خودت رو بکن این همکار بخش ترش هم خودش کارش رو میدونه و اسپم رو پاک میکنه
جناب هيتلر شما داريد جبهه ميگيريد چرا شما روند كار رو درست انجام نميدي فايل خراب نيست شما اون روندي كه من گفتم رو نميره به پير به پيغمبر اون روند رو نميري به كي قسم بخورم كه اون روند رو نميري؟
فايل درسته همه و هر كسي كه اون روند رو رفته موفق شده ولي شما ابدا به حرفاي مثبت من گوش نمي كني اون روند رو برو.
من نه به شما توهين كردم نه به هيچ كس ديگه.
این فیفای 2 dvd کامله یا تک dvd ؟؟؟؟؟
من خواستم بگیرم هر دو نوعش بود و شک کردم
اگه میشه فرقش رو بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)