با توجه به تجربه چند ساله از استفاده نورتون گفتم نظر شخصی من نورتون هست.
اما با توجه به تست های انجام شده توسط من و یه سری از دوستان خودم در انجمن اون چند تای دیگر رو هم معرفی کردم بازم در اخر نظر شما میمونه که کدوم رو انتخاب کنید![]()
با توجه به تجربه چند ساله از استفاده نورتون گفتم نظر شخصی من نورتون هست.
اما با توجه به تست های انجام شده توسط من و یه سری از دوستان خودم در انجمن اون چند تای دیگر رو هم معرفی کردم بازم در اخر نظر شما میمونه که کدوم رو انتخاب کنید![]()
مرسی.
فایروال نورتون چطوره؟
Last edited by AMIR.KIK; 21-07-2011 at 15:41.
فایروالش بعد از زون الارم بهترین ضد هکه اما متاسفانه توی تستهای پولی فایروال که چند مدت پیش گرفتن به فایروال تراست پورت نورتون و اف سیکیور خیلی تابلو و بی انصافانه امتیاز دادن من که از زمان استفاده از نورتون مشکل -- شدن و نفوذ به سیستم رو نداشتم و فایروالش خیلی خوب جواب داده میدونم که اکثر دوستان با این جواب من مخالفناما حرف دلم رو زدم و حقیقت رو حقیقتم خودتون میدونید همیشه تلخه
Last edited by AlexanderMahone; 21-07-2011 at 15:47.
ممنون دوست عزیز .
بهترین تنظیمات نورتون چیه؟کجا بهترین تنظیماتشو انجام بدم؟
برای بار اول به صورت لایو اپدیتش کن چون اگر افلاین اپدیت کنی تاثیری نداره حتما لایو اپدیت کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
The Best Free Antivirus Software
pcmag
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نورتون یا کسپر یا کومودو کدام بهتره؟
یک لحظه فکر کردم من سوال پرسیدم.....:
به نظرت شبیه هم نیستیم!!
بگذریم . . . .
ببین دوست عزیز با این سوالها به جایی نمیرسی؛ خودت باید انتخاب کنی، ضمن اینکه به نظر من ما یک آنتی ویروس خوب نداریم..... میشه چند تا انتخاب کرد،.... هر سه تا شون خوبند، ضمن اینکه هر کسی در انتخاب اولویتهای خاص خودشو داره....الانم که در تاپیک دانلود ویروس فقط این سه آنتی ویروس فعالند.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Jadda; 28-07-2011 at 22:32.
نمیدونم این نتایج قبلا گذاشته شده یا نه
ربطی به قدرت اینترنت سکیوریتی ها ندارن و پرفورمنسشون ازمایش شده
تست روی ویندوز7 و پردازنده ازمایش شده corei7 920 به همراه 6 گیگ رم هست
در این تست زمان متوسط بارگذاری توسط مرورگر ie برای چند سایت مشهور قرار داده شده
زمان دانلود فرمت خاصی مقایسه شده
[COLOR="Silver"]
Last edited by iceweek; 29-07-2011 at 10:49.
این هم Total Security
[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
این هم تست انتی ویروس ها
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)