تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1004 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

[/COLOR]1 ماهه پینگ واسه داخل ایران اینطوریه ! واقعا آی اس پی آشغالیه

من با شما مخالفم. دلیل نیست که پینگ شما بالاس پس آی اس پی از کل ایراد داره. بستگی به منطقه هم داره یه چیزایی تو مایه های هنودنست، ممکنه خوب باشه و ممکنه بد.

مثلا پینگ من برای دو سرور داخلی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقای ارومچی شما این تست رو با چه برنامه ای میگیری؟

پستهای قبلیتونو که نگاه میکردم یه دونه هم از پهنای باند گزارش گذاشته بودید؟ اون رو با چه نرم افزاری میشه دید؟
    من اصلا متوجه اون صحبتتون که گفته بودید چند تا دانلود رو با هم میذارید تا پهنای باندتون پر بشه نشدم، وقتی من چند تا دانلود میذارم سرعت میاد پایین فرقی هم نمیکنه روز باشه یا شب، بیشتر از یک دانلود بکنم سرعتم پایین میاد حتی با دو دانلود میتونم بگم سرعت بین 1/2 و 1/3 کم میشه، برای شما چطور فرقی نمیکنه و میگید پهنای باندتون رو پر میکنه؟! میشه یکم توضیح بدید.

1- اون عكس مربوط به قسمت ريزمصرف كنترل پنل مخابرات ميشه

2- براي پهناي باند هم از برنامه DU Meter استفاده ميكنم

3- دوست عزيز من 1مگ پهناي باند دارم كه واسه دانلود ميشه 128KB . روزها وقتي يه فايل رو دانلود ميكنم كل پهناي باندم براي دانلود اون 1 فايل پر ميشه يعني با سرعت 128KB دانلود ميكنم ولي شبها همون فايل رو بخوام دانلود كنم نهايتا با سرعت 50KB دانلود ميكنم يعني از كل اون 128KB كه در اختيار دارم 50KB پر شده حالا ميمونه 78KB كه براي پر كردن اون 78KB بايد چند تا فايل ديگه هم بايد بذارم براي دانلود

اينكه وقتي چند تا فايل رو همزمان ميزاريد براي دانلود و سرعتتون پايين مياد بخاطر اينه كه پهناي باند بين اون چند تا فايل تقسيم ميشه تا idm بتونه دانلود كنه، اين مورد براي همه كاربرا يكسانه

باز هم اگه سوالي بود در خدمتم
    Last edited by urumchi; 17-09-2011 at 13:45.

3. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

من با شما مخالفم. دلیل نیست که پینگ شما بالاس پس آی اس پی از کل ایراد داره. بستگی به منطقه هم داره یه چیزایی تو مایه های هنودنست، ممکنه خوب باشه و ممکنه بد.

مثلا پینگ من برای دو سرور داخلی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما یا خیلی تازه کاری یا کاره ی مکس نتی !

اولا این عکسی که شما دادی مال 2 سرور نیست ! یه سرور رو با آی پی و دامین پینگ کردی

دوما این سرور همون مکس نت هست و طبیعیه که پینگش پایین باشه . شما اگه 17 میگیری تو تبریز 7 میگیرن

در ضمن پینگ مکس نوسان داره . همین 10 دقیقه پیش پینگ من واسه ایران 50 بود . الان 200 شده.

شما اگه میخوای چیزیو قابت کنی اینارو پینگ کن

tabnak.ir
    sabanet.ir
    parsonline.com
    aparat.com

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

البته در طول هفته شاید یکی دوبار اینطور بشه اونم برای چند دقیقه مظلوم نمایی هست دیگه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

لابد اينم تقصير آمريكا و انگليس هستش؟

يه isp وقتي نميتونه وضعيت پينگ نسبتا پايداري داشته باشه و مشكل تامين پهناي باند داره غلط ميكنه اكانت ميفروشه! قبلا هم گفتم مكس نت واسه تامين هزينه هاي مكس تبريز و چاپيدن جيب ملت در آ.غ نمايندگي زده و لا غير!!! به عبارتي مكس نت واسه دزدي اومده اينجا نمايندگي زده و اصلا هم بحثهايي كه ميشه كه مخابرات اورميه پهنا نميده يا همكاري نميكنه بنظر من حرفهاي غيرواقعي هستن. كِرم از خود مكس نته نه جاي ديگه

7. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

14

سلام به همه. از دیروز اینترنت مدام قطع و وصل میشه . مثلا" 10 ثانیه هست ولی 15 ثانیه قطعه. کار ما هم جوری هست که نباید قطعی داشته باشیم کلا" اعصاب ما رو خورد کرده . آیا دوستان هم این وضعیت رو دارند؟

آی اس پی هم مکس نت هست. با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام به همه. از دیروز اینترنت مدام قطع و وصل میشه . مثلا" 10 ثانیه هست ولی 15 ثانیه قطعه. کار ما هم جوری هست که نباید قطعی داشته باشیم کلا" اعصاب ما رو خورد کرده . آیا دوستان هم این وضعیت رو دارند؟

آی اس پی هم مکس نت هست. با سپاس
    آقا هادی ببین رنج آی پیت با 46 شروع میشه. چون دقیقا پریروز من همچین مشکلی داشتم. یکی نیست بگه وقتی بلد نیستید کانفیگ کنین برای چی این کارارو انجام میدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقا هادی ببین رنج آی پیت با 46 شروع میشه. چون دقیقا پریروز من همچین مشکلی داشتم. یکی نیست بگه وقتی بلد نیستید کانفیگ کنین برای چی این کارارو انجام میدین
    بله رنج روی همینه الان 1 ماهی هست که رنج تغییر کرده . 2 روزه که اینطوریه و بدون چیز پی ان عملا" نمیشه از نت استفاده کرد . ولی روی DNS های گوگل امتحان نکردم هنوز !

با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آنا اينترنت از صبح مشكل داره .
    سايت گوگل رو بزور باز ميكنه.
    بقيه دوستان هم اين مشكل رو دارن ؟
    ديگه واقعا داره رو اعصاب من راه ميره !!!!!
    آره مال منم اینطوریه،‌ قودوخها شورشو در آوردن
    1- اون عكس مربوط به قسمت ريزمصرف كنترل پنل مخابرات ميشه

2- براي پهناي باند هم از برنامه DU Meter استفاده ميكنم

3- دوست عزيز من 1مگ پهناي باند دارم كه واسه دانلود ميشه 128KB . روزها وقتي يه فايل رو دانلود ميكنم كل پهناي باندم براي دانلود اون 1 فايل پر ميشه يعني با سرعت 128KB دانلود ميكنم ولي شبها همون فايل رو بخوام دانلود كنم نهايتا با سرعت 50KB دانلود ميكنم يعني از كل اون 128KB كه در اختيار دارم 50KB پر شده حالا ميمونه 78KB كه براي پر كردن اون 78KB بايد چند تا فايل ديگه هم بايد بذارم براي دانلود

اينكه وقتي چند تا فايل رو همزمان ميزاريد براي دانلود و سرعتتون پايين مياد بخاطر اينه كه پهناي باند بين اون چند تا فايل تقسيم ميشه تا idm بتونه دانلود كنه، اين مورد براي همه كاربرا يكسانه

باز هم اگه سوالي بود در خدمتم
    یعنی شبا واسه همه اینطوره؟ یعنی واسه منم شبا باید پهنای باندم با چند تا فایل پر بشه؟ و در این حالت (دانلود چند فایل) سرعت هم با دانلود یک فایل فرقی نباید بکنه درسته؟
    من قبلا سرعت دانلودم حدود 38 بود الان یکی دو هفتست خود به خود اومده پایین شده 12 !! واسه همه اینطور شده؟ اگه نه کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟ (سرویسم رو جدیدا عوض یا تمدید نکردم،‌ ثابته)

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

DU Meter دانلودش تو اینترنت زیاده ولی اکثرا لایسنز ندارن، با لایسنزش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
    Yaşa

12. این کاربر از TurkSevan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

البته تغییر نکرده و این سری رو اضافه کردن.به نظرم اشکال از همینه! نمیدونم چطور کانفیگ کردن که این رنج از همون اولش مشکل داشت. من که شانس آوردم و فعلا از 109 استفاده میکنم که مشکلی ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •