سلام.ببخشید نر افزارو نصب کردم ولی بعد چند ثانیه خارخ میشه.گوشیم ان78
موشکل از گوشیمه؟راهنماییم کنین![]()
سلام.ببخشید نر افزارو نصب کردم ولی بعد چند ثانیه خارخ میشه.گوشیم ان78
موشکل از گوشیمه؟راهنماییم کنین![]()
سلام.من نرم افزارو نصب کردم رو گوشی نوکیا ان 78 ولی بعد از چند ثانیه خارج میشه؟مشکل از گوشیمه؟چیکار کنم که درست بشه؟ممنون میشم اگه راه نماییم کنین.از دوستان کسی رو ان 78 نصب کرده؟مشکلی پیش نیومده؟
گوشیتر رو هــک کردید پچ ها رو غیره فعال کنید.منضورتون از چیه؟؟؟تورو خودا منو راهنمایی کنید.باید چیکار کنم؟![]()
رو n78 تست کردم مشکلی نداشته.
فکر کنم منظور ایشون اینه که اگر گوشی را با rompatcher -- کردید پچ را غیر فعال کنید
دوســت عزيز شما گوشيتون رو هــك كرديــد ؟
اگه نــه => برنامه رو تو حافظه خود گوشي نصب كنيد تو مموري نصب نكنيـــد
موفق باشيد!![]()
دستتون درد نکنه.درست شد.وقتی برنامرو باز میکونمو نقشمو انتخاب میکنم.نشون نمیده من کجام.چطوری باید فعالش کنم؟؟؟ممنون میشم این بارم راهنماییم کنین.دستتون درد نکنه با این سایته توپتون .گل کاشتی عزیز
من با این برنامه نمیتونم کانکت بشم !!!!
زمانی که گزینه کانکت رو میزنم هیچ تغییری تو برنامه به وجود نمیاد که به فرض لودینگ بشه !!
تو فضای باز هم کانکت رو میزنم .اصلا نشون نمیده که کجام.ممنون میشم راهنماییم کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلم ببخشید1سوال داشتم چرا این نقشه ای که رو گوشی واسه تبلیق زدین با این نقشه هایی که ما رو گوشیمون نصب میکنیم شکلش فرق داره؟؟انگار اون باحال تره؟نقشه گوگلی که میگن اینه؟؟
gps data کوجای گوشیه؟از کجا باید پیداش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز تو تنظيمات قسمــت map نقشه رو لود كنيد تا بياد رو صفحــه و شهرهاتون نمايان بشــه بعــد اونوقــت تو فضاي باز كانكــت بشيــد بايد صبر كنيد شايد طول هم بكشــه تا مسيرتون رو پيدا كنــه براي من اينجوري بــود
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)