کی همچین حرفی زده ؟ من خودم 6400 inspiron داشتم 2 سال عین قاطر برام کار میکرد
خود تعمیراتی ها هم همچین حرفی نمی زنند که این مغازه دار نظر داده ... از بچه هایی که دل دارند بپرس ...
دوستانی که لپ تاپ دل دارید ... تا حالا مادربرد سوزوندید ؟!!![]()
کی همچین حرفی زده ؟ من خودم 6400 inspiron داشتم 2 سال عین قاطر برام کار میکرد
خود تعمیراتی ها هم همچین حرفی نمی زنند که این مغازه دار نظر داده ... از بچه هایی که دل دارند بپرس ...
دوستانی که لپ تاپ دل دارید ... تا حالا مادربرد سوزوندید ؟!!![]()
گارانتی اش رو که واقعا مسخره است ... این روزا همه گارانتی زدند اما یه تعمیرگاه هم ندارند توی فروشگاه !!!الان تو سایت دوبرال تکنولوژی با کانفیگ زیر با این قیمت دیدم
T8300 2.4GHZ - 3MB cache
3 GB ddr2 667
250 GB+
8600 GT
بقیه مثل هم 1250000 بدون گارانتی
این خوب بخرم
قیمتش خوبه
خب آره منم که گفتم منظورم نسبت به برندهای دیگه بود نه اچ پی!![]()
آقایREGISTERED USER،جوابه این پسته مارو ندادیاااا؟!!نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
توشیبا مقاومتره؟ من فکر می کردم hp باید خیلی سرتر باشه! راستی توی یک پست دیگه گفتین دوستانی که تا 1.200.000 میخوان بگیرن vostro 1520 حالا اگه بخوان 14 اینچ باشه چی؟ همون 2855 hp؟ راستی CR چی؟ در ضمن درست که گرافیک u305 شیر شده است؟
بد جوری بین اینها گیج شدم! می خوام بدونم بین این 3 مدل کدوم گرافیک و تصویر بهتری میدند؟ کلا کدوم رو بهتر میدونین برای کار من. (یه جورایی دلم با HP دوستانم میگن sony این توشیبا هم تازه کشف کردم)
hp2855
toshiba u305
sony CR
کارم هم گفتم گرافیک سنگین نیست. بیشتر صفحه بندی و طراحی وب اینجور چیزهاست لپ تاپ رو هم برای کار اصلیم نمی خوام چون desktop قوی دارم.
Last edited by general_sorena; 30-06-2008 at 11:42.
جناب رجیستر من صفحات قبل را مرور کردم به نظرتون اچ پی 15 اینچی بگیرم از مثلا 6870 از دل وسترو بهتر نیست
یا اچ پی 14 اینچی 2855 چطوره شما کدومو توصیه می کنید
توشیبا از لحاظ مقاومت بدنه و عمر سری tecra عالی هست ... و از HP سرتر
بهترین قدرت رو از همه لحاظ HP 14 یانچی که با سری DV2XXX سروع میشوند داره ... قدرت اون توی Rate بندی ها مثل CR سونی است ولی CR سونی بهیچ وجه قدرت گرافیکی خوبی نداره ... اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری زیادی هم داره
گرافیک U305 هم share هست و ضعیف ... بجز سری Nvidia 8400M که خوب هستند اینتل X3100 هاش بدرد نمیخوره
HP گرافیکش از همه بهتره و بازده بیشتری داره و کیفیت صفحه نمایش سونی بهتره
اگر کارت گرافیک نیست میتونی سراغ سونی بری هرچند بازم میگم HP بهتره و انتخابت باشه
فکر کنم دوستان جواب دادند ... سوالت کم تکراریهنوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره شما DELL XPS M1530 با بالاترین کانفیگ رو بگردید و انتخاب کنید بهتر از همه ایناست
در مورد HDX هیچ اطلاعاتی ندارم چون دبی اصلا نیست
15 اینچی ها قوی ترند و 14 اینچی ظریفتر ... بستگی به کاربرد شما داره و همه اونها از دل ووسترو کامل ترند و با کیفیت تر و قابل اطمینان ولی از اون قوی تر نیستند ( گرافیک ووسترو بهتره)
hp DV 6880 به نظر من خوبهسلام
من یه لپ تاپ واسه جایگزینی دسکتاپم میخوام و اصلا" وزن برام مهم نیست و اینم بگم که گاهی اوقاتم میخوام باهاش بازی کنم،و تا 1700 میتونم هزینه کنم.
لطفا" پیشنهاداتونو بگید..
البته خودم hp DV 6880 رو درنظر دارم از سری AR سونی ام خوشم میاد که نظراتتونو نسبت به اینا بگید.راستی سری HDX اچ پی ایران اومده؟ اگه اومده قیمتاشو بگید.اگرم لطف کنید درباره برندهای hp و sony یه توضیحاتی بدید منظورم کیفیت - دوام ... و اینکه ساخته کجا هستند و در کل کدوم بهتره ممنون میشم.
منتظرم...
HDX تو ایران هست با کانفیگ خیلی خوبی به قیمت 2700000 شما یک میلیون کم داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)