تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1178 اولاول ... 541041441501511521531541551561571581642042546541154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

کی همچین حرفی زده ؟ من خودم 6400 inspiron داشتم 2 سال عین قاطر برام کار میکرد

خود تعمیراتی ها هم همچین حرفی نمی زنند که این مغازه دار نظر داده ... از بچه هایی که دل دارند بپرس ...

دوستانی که لپ تاپ دل دارید ... تا حالا مادربرد سوزوندید ؟!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

الان تو سایت دوبرال تکنولوژی با کانفیگ زیر با این قیمت دیدم
    T8300 2.4GHZ - 3MB cache
    3 GB ddr2 667
    250 GB+
    8600 GT
    بقیه مثل هم 1250000 بدون گارانتی
    این خوب بخرم
    گارانتی اش رو که واقعا مسخره است ... این روزا همه گارانتی زدند اما یه تعمیرگاه هم ندارند توی فروشگاه !!!

قیمتش خوبه

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا گرونه!!
    خوب شما اینو نگاه کن:
    فقط LCd 20
    قیافش هم یخورده فرق میکنه
    نمی ارزه واسعه انقدر فرق آدم 600000 تومن اضافه تر بده!!
    چرا تگ کد نداره ادیتو؟
    خب آره منم که گفتم منظورم نسبت به برندهای دیگه بود نه اچ پی!

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ واسه جایگزینی دسکتاپم میخوام و اصلا" وزن برام مهم نیست و اینم بگم که گاهی اوقاتم میخوام باهاش بازی کنم،و تا 1700 میتونم هزینه کنم.
    لطفا" پیشنهاداتونو بگید..
    البته خودم hp DV 6880 رو درنظر دارم از سری AR سونی ام خوشم میاد که نظراتتونو نسبت به اینا بگید.راستی سری HDX اچ پی ایران اومده؟ اگه اومده قیمتاشو بگید.اگرم لطف کنید درباره برندهای hp و sony یه توضیحاتی بدید منظورم کیفیت - دوام ... و اینکه ساخته کجا هستند و در کل کدوم بهتره ممنون میشم.
    منتظرم...
    بدرود
    آقایREGISTERED USER،جوابه این پسته مارو ندادیاااا؟!!

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بین 13.3 تا 14.1 اینچی فقط 400 گرم اختلافه اما سایز صفحه نمایش محسوسه و برای کارای گرافیکی و همچنین ابزارهای جانبی HP بسیار بهتره هرچند به نظرم من توشیبا U305 مقاومتر و ظریفتره

سری U توشیبا تقریبا جزو سری portrage حساب میشه و برای حمل و نقل مناسب تره اما قدرت HP در مولتی مدیا و گرافیک بسیار سرتره ....
    توشیبا مقاومتره؟ من فکر می کردم hp باید خیلی سرتر باشه! راستی توی یک پست دیگه گفتین دوستانی که تا 1.200.000 میخوان بگیرن vostro 1520 حالا اگه بخوان 14 اینچ باشه چی؟ همون 2855 hp؟ راستی CR چی؟ در ضمن درست که گرافیک u305 شیر شده است؟
    بد جوری بین اینها گیج شدم! می خوام بدونم بین این 3 مدل کدوم گرافیک و تصویر بهتری میدند؟ کلا کدوم رو بهتر میدونین برای کار من. (یه جورایی دلم با HP دوستانم میگن sony این توشیبا هم تازه کشف کردم)
    hp2855
    toshiba u305
    sony CR
    کارم هم گفتم گرافیک سنگین نیست. بیشتر صفحه بندی و طراحی وب اینجور چیزهاست لپ تاپ رو هم برای کار اصلیم نمی خوام چون desktop قوی دارم.
    Last edited by general_sorena; 30-06-2008 at 11:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جناب رجیستر من صفحات قبل را مرور کردم به نظرتون اچ پی 15 اینچی بگیرم از مثلا 6870 از دل وسترو بهتر نیست
    یا اچ پی 14 اینچی 2855 چطوره شما کدومو توصیه می کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

توشیبا مقاومتره؟ من فکر می کردم hp باید خیلی سرتر باشه! راستی توی یک پست دیگه گفتین دوستانی که تا 1.200.000 میخوان بگیرن vostro 1520 حالا اگه بخوان 14 اینچ باشه چی؟ همون 2855 hp؟ راستی CR چی؟ در ضمن درست که گرافیک u305 شیر شده است؟
    بد جوری بین اینها گیج شدم! می خوام بدونم بین این 3 مدل کدوم گرافیک و تصویر بهتری میدند؟ کلا کدوم رو بهتر میدونین برای کار من. (یه جورایی دلم با HP دوستانم میگن sony این توشیبا هم تازه کشف کردم)
    hp2855
    toshiba u305
    sony CR
    کارم هم گفتم گرافیک سنگین نیست. بیشتر صفحه بندی و طراحی وب اینجور چیزهاست لپ تاپ رو هم برای کار اصلیم نمی خوام چون desktop قوی دارم.

توشیبا از لحاظ مقاومت بدنه و عمر سری tecra عالی هست ... و از HP سرتر

بهترین قدرت رو از همه لحاظ HP 14 یانچی که با سری DV2XXX سروع میشوند داره ... قدرت اون توی Rate بندی ها مثل CR سونی است ولی CR سونی بهیچ وجه قدرت گرافیکی خوبی نداره ... اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری زیادی هم داره

گرافیک U305 هم share هست و ضعیف ... بجز سری Nvidia 8400M که خوب هستند اینتل X3100 هاش بدرد نمیخوره

HP گرافیکش از همه بهتره و بازده بیشتری داره و کیفیت صفحه نمایش سونی بهتره

اگر کارت گرافیک نیست میتونی سراغ سونی بری هرچند بازم میگم HP بهتره و انتخابت باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقایREGISTERED USER،جوابه این پسته مارو ندادیاااا؟!!
    فکر کنم دوستان جواب دادند ... سوالت کم تکراریه

بهتره شما DELL XPS M1530 با بالاترین کانفیگ رو بگردید و انتخاب کنید بهتر از همه ایناست

در مورد HDX هیچ اطلاعاتی ندارم چون دبی اصلا نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

جناب رجیستر من صفحات قبل را مرور کردم به نظرتون اچ پی 15 اینچی بگیرم از مثلا 6870 از دل وسترو بهتر نیست
    یا اچ پی 14 اینچی 2855 چطوره شما کدومو توصیه می کنید
    15 اینچی ها قوی ترند و 14 اینچی ظریفتر ... بستگی به کاربرد شما داره و همه اونها از دل ووسترو کامل ترند و با کیفیت تر و قابل اطمینان ولی از اون قوی تر نیستند ( گرافیک ووسترو بهتره)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ واسه جایگزینی دسکتاپم میخوام و اصلا" وزن برام مهم نیست و اینم بگم که گاهی اوقاتم میخوام باهاش بازی کنم،و تا 1700 میتونم هزینه کنم.
    لطفا" پیشنهاداتونو بگید..
    البته خودم hp DV 6880 رو درنظر دارم از سری AR سونی ام خوشم میاد که نظراتتونو نسبت به اینا بگید.راستی سری HDX اچ پی ایران اومده؟ اگه اومده قیمتاشو بگید.اگرم لطف کنید درباره برندهای hp و sony یه توضیحاتی بدید منظورم کیفیت - دوام ... و اینکه ساخته کجا هستند و در کل کدوم بهتره ممنون میشم.
    منتظرم...
    hp DV 6880 به نظر من خوبه
    HDX تو ایران هست با کانفیگ خیلی خوبی به قیمت 2700000 شما یک میلیون کم داری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •