ای بابا اینجا بحث در مورد موتور شده یا گواهینامه ، کارت سوخت و.... ؟؟؟؟؟
بهتر نیست برای اینا یه تایپیک جدا بزنید؟![]()
ای بابا اینجا بحث در مورد موتور شده یا گواهینامه ، کارت سوخت و.... ؟؟؟؟؟
بهتر نیست برای اینا یه تایپیک جدا بزنید؟![]()
امروز رفتم پمپ بنزین و از کارت سوخت نو رسیده باک رو پر از بنزین کردم
حدس بزنید چند لیتر؟
.
.
.
.
.
.
100 لیتر نه بیشتر از ایناای بابا کاش 100 لیتر بود 50 لیتر نه یه قطره کم و نه زیاد
رمزشم 4 رقم آخر شماره ملی
حالا اینجا رو داشته باشید
یه موتور بعد از من منتظر بود تا نوبتش بشه و میخواست آزاد بزنه که کمی ناراحت بود از این موضوع من 3.5 لیتر زدم گفتم بیا شما هم باکت رو پر کن بنده خدا به دوستش گفت هر وقت 4 لیتر زدم بگو
دوستش هم اصلا متوجه نبود یارو 0.5 لیتر زد که دوستش گفت شد 4 لیتر بنده خدا هم یه خورده تعجب کرد اما نازل رو گذاشت و پول منو هم به زور حساب کرد موبایل من هم همون موقع زنگ خورد و من حواسم پرت شد
(فکر کرد 4 لیتر رو زده)
در صورتیکه 0.5 لیتر بنزین زده بود 400 تومن داد
من هم بین راه متوجه این مسئله شدم که دیگه دیر شده بود
خوب عیب نداره لیتری 800 حساب کرده![]()
عزیزم موتور شما مصرفش خیلی کمه ولی شارژ بنزینتون با موتورای 250 سی.سی برابر . من تو کار این شرکت سوخت موندم !
دوستان شما چه تويوپي براي موتورتون ميندازيد؟
من هر تويوپي ميندازم نهايت عمرش 1 ماهه ..پنچر ميشه
موتور من 125 cg ايراني.و قيمت تویوپ هم 7 هزار تومن با نوار طوقه .
يه بار سر ظهر ساعت 3 تويه تهرانپارس پنچر شد تا خونمون 3 ساعت گرفتم دستم پياده اومدم تو گرما 2 كيلو آب بدنم كم شد.شانسم پول
هم اون موقع نداشتم پنچري بگيرم.واقعا دردسر شده موتور واسم .
Last edited by Saeed System; 06-09-2010 at 23:50.
احتمالا زيادي سير بادش ميكنيد لاستيك رو!
يه مقدار هم بد شانسيد
سلامدوستان شما چه تويوپي براي موتورتون ميندازيد؟
من هر تويوپي ميندازم نهايت عمرش 1 ماهه ..پنچر ميشه
موتور من 125 cg ايراني.و قيمت تویوپ هم 7 هزار تومن با نوار طوقه .
يه بار سر ظهر ساعت 3 تويه تهرانپارس پنچر شد تا خونمون 3 ساعت گرفتم دستم پياده اومدم تو گرما 2 كيلو آب بدنم كم شد.شانسم پول
هم اون موقع نداشتم پنچري بگيرم.واقعا دردسر شده موتور واسم .
تو 21000 کیلومتر یکبار تیوپ عوض کردیم (فعل جمع به دلایلی به کار رفته است)
شما چند نکته را مد نظر داشته باشید:
1: لاستیک یاسا بیندازید
2: پنچری از کدام ناحیه است؟ از ناحیه خارجی یا به سمت طوقه(رینگ)؟
3: باد لاستیک را حتما تنظیم کنید با فشار سنج.
خب شما هم برید موتور کم مصرف بخرید.عزیزم موتور شما مصرفش خیلی کمه ولی شارژ بنزینتون با موتورای 250 سی.سی برابر . من تو کار این شرکت سوخت موندم !
پاسخ از طرف مسولان شرکت سوخت!!
کارت سوخت ما نیز آمد. هیپ هیپ هورا
سلاما خونمون 3 ساعت گرفتم دستم پياده اومدم تو گرما 2 كيلو آب بدنم كم شد.شانسم پول
هم اون موقع نداشتم پنچري بگيرم
شما موتورو قفل می کردی می اومدی منزل بعد بر می گشتی پنچری می گرفتی . هم به کمرت فشار نمی آوردی و هم 2 ساعتم طول نمی کشید و با موتور سالم می رسیدی خونه بجای پنچر .
اگر تونستی لاستیک تیوبلس بخر . پنچریش کمه و با یه چسب ساده سطحی تمومه و کنترل موتورم بهتر می شه
سلام
شما اول ببین معمولا پنچری از کدون ناحیه تیوپ هست اگر از کنار والف پنجر میشه علت میتونه کم باد بودن تیوپ باشه که والف کش میاد اگه از سایر قسمتها دیگه هست یا لاستیک نخ نما شده (نخ زده) یا یکی از اسپوک های چرخ میشینه توی تیوپ
ضمن اینکه ایران یاسا فعلا خیلی خوبه اصلا هم خارجی مارجی نخر
منم حدسمیزنم یا از لاستیکتونه یا از طوقتون وقتی تیپ رو عوض میکنید یه دست تو لاستیک بکشید ببینید چیزی توش نیست؟
بعد شما هر ما هتیوپ میخرید کلی الان تیوپ دارید که خوب ببینید همه از یه جا پنچرن؟
نمیتونید پنچریشو بگیرید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)