سلام
من برنامه Demo Stand رو نصب كردم و دوباره پاكش كردم! اما اصلاً پاك نمي شه و هميشه در حال اجراست و پسورد مي خواد!!!! چيكار كنم؟
مرسي
سلام
من برنامه Demo Stand رو نصب كردم و دوباره پاكش كردم! اما اصلاً پاك نمي شه و هميشه در حال اجراست و پسورد مي خواد!!!! چيكار كنم؟
مرسي
كسي نيست بتونه مشكل منو حل كنه؟
با سلام
شما گوشی رو خاموش و مموری رو در بیار و گوشی رو روشن کن بعد در همون حال مموری رو جا بزن و بعد برو حذفش کن
با تشکر
دوست عزیز نا سلامتی تازه تاپیک از قفل درآمده هااااا, اگه اینجا اسپم نشه مطمعن باشید همه پست شما رو می خونن و اگه بلد باشن جواب میدن
بگزریم, چند تا نکته ی جالب از چند روزی که گذشت:
چند روز پیش یه سوتی خفن دادم:
اومدم محتویات فولدر cache رو در فون مموری با xplore پاک کنم, باز کردم و خالی بود, متوجه نشدم و همه رو مارک کردم و زدم پاک کنه, واه, یکمی رفت جلو یه دفعه دیدم خطا داد که نمی تونه فولدر سیستم رو پاک کنه!!! تازه دوزاریم افتاد که تمام درایو c رو مارک کردم, جاتون خالی 2.5 مگ فون مموری خالی کردم
خلاصه سریع گوشی رو ری استارت کردم و اومد بالا دیدم خدا رو شکر فقط save ها و تنظیمات بعضی از نرم افزارام پاک شده (یعنی فقط همین به چشم میومد)
دو مورد کوچیک برای خالی کردم فون مموری:
هر چند وقت یه بار اگه فولدر cache در درایو c دیدید پر شده خالیش کنین (البته نه مثل مال من!), مال من چند مگ الکی توش بود
کلیپ دمو ی خود گوشی 9مگ هست که بهتره به مموری کارت انتقالش بدید
حالا پیش نهاد می کنم همه ی نرم افزار ها و مخصوصا" تمهاتون رو توی فون مموری نصب کنین تا هم سرعت اجراشون بالا تر بره و هم اینکه وقتی در حالت data transfer گوشیتون رو به کامپیوتر یا دستگاه divX یا هرچی دیگه وصل میکنین گوشیتون دچار مشکل نشه و احیانا" بعدش مجبور به ری استارت نشین (در ضمن در بعضی از فریمور ها هم همونطور که می دونین اگه تم رو روی مموری کارت نصب کنین دیگه نمیشه پاکش کرد, برای همین می گم که توی فون مموری نصب کنید, اگه خواستین تمی رو که توی مموری نصب کردین پاک کنین یا به فون مموری انتقال بدید می تونین فایل sis تمتون رو دوباره نصب کنید و replace بزنید و ایندفعه فون مموری رو انتخاب کنین)
.
.
.
راستی می گم عجب حالت ماکروی تمیزی داره این دوربینش!!! توی کلاس هر وقت از بچه های جزوه می خوام سریع یه عکس از جزوش می گیرم با کیفیت توپ
چند روز پیش یکی از بچه ها یه جزوه ی 52 صفحه آورد واسش عکس بگیرم, 52 صفحه رو تو کمتر از 5 دقیقه گرفتم (خودش ن73 داره, از سرعت این کفش بریده بود)
نکته ی جالب:
زمانی که یه عکس می گیرید, پایین دست چپ صفحه می نویسه prossesing image که در این زمان هم که گوشی در حال ذخیره ی عکس هست شما می تونید دکمه ی دوربین رو فشار بدید و دوباره عکس بگیرید که سرعتش فوق العادست در مقایسه با بقیه گوشی ها![]()
جالب بود
ممنون از مطالب جالبتون
سلام به همگی.من نتونستم همه ی تاپیک رو بخونم و چند تا سوال دارم.
تم های n82 چه پسوندی داره وچه جوری باید تو گوشی بریزیم.
بازی و برنامه های جاوا رو چه جوری میشه تو گوشی ریخت.
تم ها با پسوند sis یا sisx هست .
برنامه هم میتونی بریزی رو مموری و بعد با گوشی بازش کنی اونوقت پروسه اجرا میشه ، یا اینکه با پی سی سوییت براحتی اینکارو بکنی که فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه ، بعد از وصل کردن گوشی به کامپویتر فقط ور فایل کلیک کن
قربانت
.
.
.
مقایسه ی دوربین ن82 با u900
مقایسه دوربین ن82 با ن95کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه چند روز پیش یکی از دوستان می خواستن بدونن چجوری عکس بگیرن که اگه پشت هدف آفتاب بود هدفمون تیره نیافته (البته من یکمی کاملتر گفتم ولی اینجا عکس هم برای مقایسه گزاشته) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pezhman32; 08-08-2008 at 21:27.
مقایسه دوربین 82 با 850 رو نداشتی؟
من تا حالا نوکیا نداشتم چیزی ازش سر در نمی آرم. تم رو چه جوری میشه ریخت اینجوری حساب کن که اطلاعات نوکیام در حد خنگاست.
اگه با هک بخوام ساین کنم واسه هر برنامه باید این کا رو بکنم.
در ضمن ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)