تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 506 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان تیپ 5 سوار به من بگن الان بیشتر بنزین سوپر میزنن یا معمولی و اینکه آیا از اکتان بوستر هم استفاده میکنن ؟
    تاثیری داره اکتان بوستر ؟ ضرر نمیرسونه؟ طریقه استفادش چطوریه؟
    فقط سوپر استفاده میکنم
    اکتان بوستر هم اگه پولش باشه چرا که نه!
    تاثیر خیلی چشمگیری داره و شتاب رو وحشتناک زیاد میکنه.
    در مورد ضررش هم قبلاً تحقیق کردم مشکلی نداره!
    طریقه استفاده هم در هر باک بنزین که پر میکنی یه قوطی میریزی.

2. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

طریقه آب بندی کردن 206 تیپ 5 صفر هم بگبن ممنون میشم میگن تا 5000 تا خیلی مراعات میخواد درسته؟
    بعد راجع به مصرف سوخت و شتابشم برام بگین . این که میگن صدی 12-13 راسته ؟ تو شهر رو کاغذ خیلی کمتر از اینه حدود 8.6 دیگه یه بنگاهی بهم گفت مصرفش مثل پرشیاست !!!!!!!!!! شاخ در آوردم
    راستی دوستان یه خبر بهم رسیده از منبعی موثق که 3 شنبه شرکت ایرانخودرو یه کمسیون داره برایه نهایی کردن قیمت محصولات و احتمال زیاد قرار افزایش قیمت داشته باشند ایشون
    Last edited by isbn; 15-05-2011 at 21:10.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مبارکه
    لاستیک هاش چه مارکیه ؟
    مرسی
    بارز

20 روز عالیه بابا ایران خودرو چه دقیق شده
    آره خیلی دقیق شد
    در رابطه با مصرف که خوب تا وقتی ال سی دی تایپ B نباشه خیلی دقیق نمیشه محاسبه کرد مگه اینکه یه باک بزنم که فعلا کارت سوخت نیومده نمیصرفه با این قیمت ها آزاد زد
    در رابطه با شتاب هم والا فعلا اونقدر باهاش کار نکردم که شتاب تست کنم ولی حتما چشم.

طریقه آب بندی کردن 206 تیپ 5 صفر هم بگبن ممنون میشم میگن تا 5000 تا خیلی مراعات میخواد درسته؟
    بعد راجع به مصرف سوخت و شتابشم برام بگین . این که میگن صدی 12-13 راسته ؟ تو شهر رو کاغذ خیلی کمتر از اینه حدود 8.6 دیگه یه بنگاهی بهم گفت مصرفش مثل پرشیاست !!!!!!!!!! شاخ در آوردم
    راستی دوستان یه خبر بهم رسیده از منبعی موثق که 3 شنبه شرکت ایرانخودرو یه کمسیون داره برایه نهایی کردن قیمت محصولات و احتمال زیاد قرار افزایش قیمت داشته باشند ایشون
    در رابطه با آب بندی کلا نباید به موتور فشار بیاری پر گاز نباید بری تا 2000 کیلومتر اول
    دور موتور بالای 3000 تا 3500 نره فعلا به این اعداد که رسید می تونی با دنده دادن دور موتور رو کم کنی
    دنده مرده نری که خطریه
    سرعتت هم بالای 100_110 نره فعلا
    با سرعت و دنده ثابت هم حرکت نکن
    سرعتت تغییر کنه و از دنده های مختلف استفاده کن.
    دستی نکش معکوس ناگهانی نده ردلاین نزن ترمز ناگهانی نکن
    یه سری دوستان هم پیشنهاد کردن که آب بندی تو جاده انجام بشه و از شهر فقط برای آب بندی گیر باکس استفاده بشه.
    در حالت کلی 206 ماشینیه که مثل خودرو های دیگه خیلی نیاز به آب بندی نداره ولی باید یه مقدار مراعاتش کنی.

اون صدی 12_13 ممکنه برای ماشین های جدید باشه و داخل شهر
    که به مرور زمان بهتر میشه و به صدی 7_8 داخل شهر میرسی
    و داخل جاده هم حدود 6
    من دیدم افرادی رو که مصرف ماشینشون توی جاده صدی 5 بوده (اگر مشکلی نداشته باشه ماشین)

5. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اینکه شنبه ها تا ساعت 1.5ه و انگار که یه روزت آزاده!
    والا من تا اونجا که می دونستم طرح ها اینطوری بود:

طرح ترافیک همه روز ها بجز 5 شنبه و جمعه
    از صبح ساعت 6 تا ساعت 17
    5 شنبه ها تا ساعت 1.5
    و جمعه آزاد

طرح زوج و فرد همه روزه بجز جمعه ها
    از صیح ساعت 6 تا ساعت 19

حالا تغییری کرده؟ یعنی بجای 5 شنبه ها ، شنبه ها ساعت 1.5 ؟ 5 شنبه ها چطوریه؟
    از شانس من ، دقیقا وسط طرح ترافیک و طرح زوج و فرد هستم.

=========
    این کارو نکن چون اکو مود رو گذاشتن برای اینکه باتریت تا اونجا که ممکنه مستهلک نشه! در هر حال قابل خنثی شدن هست ولی کار شما نیست!!
    خوب به نظرتون پس باید چکار کرد اینطوری پخش بعد یه ربع از کار میفته.
    ( من ماشینای زیادی دیدم مثلا تو همین 4 شنبه سوری یکی از بچه ها پخش ماشین رو روشن گذاشته بود 3_4 ساعتی داشتیم استفاده میکردیم!)

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب به نظرتون پس باید چکار کرد اینطوری پخش بعد یه ربع از کار میفته.
    ( من ماشینای زیادی دیدم مثلا تو همین 4 شنبه سوری یکی از بچه ها پخش ماشین رو روشن گذاشته بود 3_4 ساعتی داشتیم استفاده میکردیم!)
    راستش من وقتی ضبط رو میذارم ماشین بعد از چند دقیقه وارد ECO MOD میشه اما ضبط خاموش نمیشه! وقتی هم سوئیچ رو میزنم یه صدای خاصی میده (شبیه بوق هواپیما!!!) البته ضبط رو عوض کردم، نمیدونم شاید اگه ضبط فابریک باشه خاموش شه!
    ولی کلاً بهتره کاری به کار ECO نداشته باشی اگه میخوای باتری بیشتر عمر کنه.

8. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام ممنون از جواب ها
    ببخشید دیگه آدم که یه چیز جدید و تازه میخواد بگیره میافته تو تب و تاب سوال کردن
    ترمز عقبشم دیسکی هست درسته؟
    این آمپرش از نوع معمولی یا کروز دار؟ سفید یا مشکی؟
    به نظر دوستان ابتدا آدم بره کروز با پدال 5 سیمه و لیمیتر بکیره بذاره بهتره یا lcd type b به نظر خودم کروز کاربردی تره ولی حیف که پدال 5 سیمه قیمتش قد lcd type b هست و گرون کمی آدم رو دو دل میکنه !!
    حالا حتما آدم بخواد کروز ببنده باید پدال 5 سیمه هم باشه ؟ یا مختص لیمیتر هست؟
    کروز سرعت رو بدون فشردن پدال گاز رو یه محدوده ثابت خودش نگه میداره لیمیتر سرعت رو محدود میکنه درسته؟ لیمیتر زیاد فعلا مهم نیست میشه بعدنم راش انداخت دیگه؟
    بعد در مورد کروز خوب ماشین که اتومات نیست مثلا یه جا به سر بالایی بخوره میخواد چه کنه ؟ بر فرض ما رو 110 ثابت کردیم یهو میرسیم به سربالایی معکوس رو خودمون باید بدیم؟

در مورد اکو مد من که سیستم دارم و میخوام نصب کنم روش موردی پیش نمیاره این اکو مد ؟
    در مورد lcd type b هم پخشم 4250 هست مشکلی واسش پیش نمیاد ؟ دیگه فک نکنم ترک های در خال پخش رو بزنه رو lcd
    Last edited by isbn; 16-05-2011 at 10:19.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اول اینکه فرق lcd type b و type c چیه ؟؟ { گشتم چیزی ندیدم }
    در مورد lcd type b هم پخشم 4250 هست مشکلی واسش پیش نمیاد ؟ دیگه فک نکنم ترک های در خال پخش رو بزنه رو lcd
    تقریبا سوال منم هست و اینکه میشه gps رو به lcd type b وصل کرد ؟؟
    ..............
    و اینکه در مورد eco mode ببینید هیچ کدی نداره ضبط که از این حالت خارج بشه . فکر کنم یک کد هست که نمایندگی میزنه اخه دوستمم میگفت ضبطش خاموش شد رفتم نمایندگی کد زدن { یک چیز تو همین مایه ها }

11. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اول اینکه فرق lcd type b و type c چیه ؟؟ { گشتم چیزی ندیدم }

تقریبا سوال منم هست و اینکه میشه gps رو به lcd type b وصل کرد ؟؟
    ..............
    و اینکه در مورد eco mode ببینید هیچ کدی نداره ضبط که از این حالت خارج بشه . فکر کنم یک کد هست که نمایندگی میزنه اخه دوستمم میگفت ضبطش خاموش شد رفتم نمایندگی کد زدن { یک چیز تو همین مایه ها }

type c مثل اینکه یه gps اضافه تر داره و کل امکانات b رو هم داره

در مورد lcd و کروز فک کنم این بلاگ خوبی یاشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by isbn; 16-05-2011 at 13:25.

13. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ممنون از جواب ها
    ببخشید دیگه آدم که یه چیز جدید و تازه میخواد بگیره میافته تو تب و تاب سوال کردن
    ترمز عقبشم دیسکی هست درسته؟
    این آمپرش از نوع معمولی یا کروز دار؟ سفید یا مشکی؟
    به نظر دوستان ابتدا آدم بره کروز با پدال 5 سیمه و لیمیتر بکیره بذاره بهتره یا lcd type b به نظر خودم کروز کاربردی تره ولی حیف که پدال 5 سیمه قیمتش قد lcd type b هست و گرون کمی آدم رو دو دل میکنه !!
    حالا حتما آدم بخواد کروز ببنده باید پدال 5 سیمه هم باشه ؟ یا مختص لیمیتر هست؟
    کروز سرعت رو بدون فشردن پدال گاز رو یه محدوده ثابت خودش نگه میداره لیمیتر سرعت رو محدود میکنه درسته؟ لیمیتر زیاد فعلا مهم نیست میشه بعدنم راش انداخت دیگه؟
    بعد در مورد کروز خوب ماشین که اتومات نیست مثلا یه جا به سر بالایی بخوره میخواد چه کنه ؟ بر فرض ما رو 110 ثابت کردیم یهو میرسیم به سربالایی معکوس رو خودمون باید بدیم؟

در مورد اکو مد من که سیستم دارم و میخوام نصب کنم روش موردی پیش نمیاره این اکو مد ؟
    ترمز چهار چرخ دیسکی هست.
    آمپر چی منظورته؟
    من اگه باشم اول lcd میگیرم، lcd استفاده های زیادی داره، یکی از پراستفاده ترین مورداش اینه که مصرف لحظه ایه سوخت رو مینویسه، مثلاً گاهی اوقات میبنی که مصرفش داره مرتب زیاد میشه و میفهمی که باید دنده رو عوض کنی. کلاً استفاده های خیلی متنوعی میشه کرد ازش.
    اما کروز بیشتر به درد داخل جاده میخوره. 5 سیمه کردن هم اگه اتوماته تاثیرش خیلی چشمگیره، اما اگه اتومات نیست باید یه 10 هزارتایی کار کنه تا ماشین یه کم جون بگیره. اون موقع میشه تاثیرش رو دید.
    لیمیتر معین میکنه که تو چه سرعتی حرکت کنه. کروز لیمیت دار هم نیاز به پدال 5 سیمه داره، اگه پدال 5 سیمه نزاری کروز هم لیمیت دار نخواهد بود ولی بعداً که 5 سیمه شه لیمیت دار میشه.
    برای مدلای غیراتومات، وقتی سرعت تغییر میکنه باید خودت دنده رو عوض کنی!
    من از یه سیستم Kenwood استفاده میکنم، وقتی میره تو Eco Mod هیچوقت ضبط خاموش نمیشه.
    مورد آخر هم شاید نیاز به اینترفیس بشه. (با اینترفیس میتونی با دکمه زیر فرمون ضبط رو عقب جلو کنی)

15. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ترمز چهار چرخ دیسکی هست.
    آمپر چی منظورته؟
    من اگه باشم اول lcd میگیرم، lcd استفاده های زیادی داره، یکی از پراستفاده ترین مورداش اینه که مصرف لحظه ایه سوخت رو مینویسه، مثلاً گاهی اوقات میبنی که مصرفش داره مرتب زیاد میشه و میفهمی که باید دنده رو عوض کنی. کلاً استفاده های خیلی متنوعی میشه کرد ازش.
    اما کروز بیشتر به درد داخل جاده میخوره. 5 سیمه کردن هم اگه اتوماته تاثیرش خیلی چشمگیره، اما اگه اتومات نیست باید یه 10 هزارتایی کار کنه تا ماشین یه کم جون بگیره. اون موقع میشه تاثیرش رو دید.
    لیمیتر معین میکنه که تو چه سرعتی حرکت کنه. کروز لیمیت دار هم نیاز به پدال 5 سیمه داره، اگه پدال 5 سیمه نزاری کروز هم لیمیت دار نخواهد بود ولی بعداً که 5 سیمه شه لیمیت دار میشه.
    برای مدلای غیراتومات، وقتی سرعت تغییر میکنه باید خودت دنده رو عوض کنی!
    من از یه سیستم Kenwood استفاده میکنم، وقتی میره تو Eco Mod هیچوقت ضبط خاموش نمیشه.
    مورد آخر هم شاید نیاز به اینترفیس بشه. (با اینترفیس میتونی با دکمه زیر فرمون ضبط رو عقب جلو کنی)

آمپر منظورم همین کیلومتر هست آیا تیپ 5 از نوع کروز دار هست یا ساده چون بخوام کروز نصب کنم باید کیلومتر کروز رو ساپورت کنه در غیر این صورت باید کیلومتر تعویض شه با مدل کروز دار که 220000 تومان قیمتش هست
    نظر بر این شد که یه کروز بگیرم 75-95 لیمیتر نمیخوام پس 5 سیمه پیچ میخوره و بجاش LCD type b
    pحالا باید ببینم کیلومتر کروز ساپورت هست یا نه؟

میگن تولید 85 به اینور مثل اینکه کیلومترش ساپورت میکنه کروز رو و نیاز به تعویض نداره ولی من میخوام مطمئن شم باز !

دوستان اگه امکان داره به خصوص alex-pk عزیز مواردی که آدم باید هنگام تخویل خودرو چک کنه رو بگید ممنون میشم .
    مثلا از کجا بفهمم که ماشین جاییش رنگ داره یا نه یا مثلا کاپوت تعویض هست ؟ البته یه اهل فن هم با خودم خواهم برد اما باز خودمم بدونم خوبه برام .
    چون پرشیا برادم مدل 86 موقع فروش متوجه شدیم کاپوت تعویض بوده تازه مستقیم از کارخونه تحویل گرفته بودیم
    Last edited by isbn; 16-05-2011 at 23:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •