تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1081 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    ازدوستان عزيزخواهش ميكنم يك نگاهي به فولدرReport كاسپر اسكاي اينترنت سكيوريتي دراين آدرسD:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report بياندازندببينندحجم اين فايل چقدراست چون حجم فايل من به 5گيگابايت رسيده بود بعدازاينكه آنراپاك كردم وتنظيمات راتغييردادم باهرباركه به اينترنت وصل ميشوم چندمگابايت حجم اين فايل زياد ميشود مثلادردوبارحجمش به 500 مگابايت رسيد اينجوري حجم درايوده روزه پرميشودميخواهم ببينم مال شما هم اينجوراست يامن درتنظيمات اشتباهي كردم لطفا هركس نگاه كردزحمت كشيده ويك پاسخ كوتاه بدهد.
    متشكرم
    دوست عزیز نگفتی از چه نسخه ای استفاده می کنی حجم این فایل در نسخه های غیر بتا هیچ وقت آنقدر زیاد

نمی شود. مال من 137 مگابایت است .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

مشکل شما از تاریخ سیستمتان است تاریخ اشتباه است امروز 17 مارس است تاریخ سیستمتان را دو روز جلو بکشید

مشکلتان حل می شود.
    درست شد. تاريخ سيستم من 8 ماه و 2 روز جلو بود. و با درست كردن تاريخ همون كي كه از قبل داشتم كار داد و پيغام آپديدت برداشته شد.
    از راهنمايي شما هم ممنونم. خيلي كمك كردين.

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

قضيه اين helkern attack چيه كه هر يه ربع يبار ظاهر ميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز نگفتی از چه نسخه ای استفاده می کنی حجم این فایل در نسخه های غیر بتا هیچ وقت آنقدر زیاد

نمی شود. مال من 137 مگابایت است .

باتشكر
    من ازورژن6.0.1.411استفاده ميكنم چندوقت پيش متوجه شدم كه حجم درايو دي يكدفعه نصف شده گفتم من كه برنامه جديدي نصب نكردم وقتي كنترل كردم ديديم حجم اين فايل ريپورت به 4تا5گيگابايت رسيده كمش كردم ولي دوروزبعد 500مگابايت شده بودحالا مجبورم هردو سه روزيكبارحجم اين فايل راكم كنم نميدانم مشكل ازكجاست فقط دربخش تنظيمات اسكن بردمش روي زياد ممكن است ازآن باشد ولي قبل ازآن راچك نكرده بودم بدانم حجم اين فايل چقدربوده آخرمن چيزي توي كامپيوترم نيست كه اينقدربخواهدگزارش بدهد.
    متشكرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام.ببینم این حجم فایل روی سرعت سیستم هم اثر گذاشته یا نه ؟

داره خودمونی میشه ammeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام.ببین عزیزم ابتدا کامل امتحان کن که سرعت ویندوز هم تغییر کرده یا نه؟ویندوزت برای کی نصب شده است؟
    تازه ببین این آنتی ویروس آپدیت واقعی میشه؟چون یه سری کرک های این خراب هست.اول موقع آپدیت شدن سعی کن ریز لینک هاشو ببینی که به رنگ سبز آپدیت کامل میشه یا نه ؟اگر هر مورد اون قرمز باشد معلوم هست کرکی که انتخاب کردی خرابه؟من از هر نظر با این انتی ویروس مشکل دارم و همیشه با این کرک هایی که تا 2010 آپدیت میشه با نسخه 6.0.2 خدا را شکر مشکل ویروسی نداشتم.یک احتمال دیگه اینکه ویروسی روی فایل های این نسخه آنتی ویروس وارد شده باشد و با استفاده از حفره ها حجم فایل را افزایش می دهد.منتظرم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

باتشكر
    من ازورژن6.0.1.411استفاده ميكنم چندوقت پيش متوجه شدم كه حجم درايو دي يكدفعه نصف شده گفتم من كه برنامه جديدي نصب نكردم وقتي كنترل كردم ديديم حجم اين فايل ريپورت به 4تا5گيگابايت رسيده كمش كردم ولي دوروزبعد 500مگابايت شده بودحالا مجبورم هردو سه روزيكبارحجم اين فايل راكم كنم نميدانم مشكل ازكجاست فقط دربخش تنظيمات اسكن بردمش روي زياد ممكن است ازآن باشد ولي قبل ازآن راچك نكرده بودم بدانم حجم اين فايل چقدربوده آخرمن چيزي توي كامپيوترم نيست كه اينقدربخواهدگزارش بدهد.
    متشكرم
    سلام دوست عزیز

فایلهای Data آنتی ویروس کاسپرسکی حاوی سه قسمت است اول ببین حجم کدام قسمت بیشتر است برای این کار

مطابق شکل زیر به قسمت Data File برو و به سه قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده است نگاه کن ببین حجم کدام قسمت بیشتر است :

همانطور که می بینی با انتخاب گزینه Clear می توانی به راحتی هر قسمت را که بخواهی پاک کنی .اگر حجم

قسمت Reports زیاد بود با همان تنظیماتی که قبلا به شما گفته بودم حجم آن هیچوقت تا این حد بالا نمی رود مثلا

اگر آن را طوری تنظیم کنی که هر 3 روز خود به خود این فایل را پاک کند حجم آن هیچوقت به آن حدی که می گویی

افزایش نمی یابد البته همانطور که گفتی اگر سطح تنظیمات را بالاتر برده باشی ( به ویژه قسمت File Anti-Virus )

حجم این فایل بسیار بیشتر می شود چون هر حرکتی را در سیستمت چک کرده و در این فایل ثبت می کند ولی اگر

حجم دو قسمت دیگر زیاد بود ....
    Last edited by vtn54; 18-03-2007 at 11:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام.ببینم این حجم فایل روی سرعت سیستم هم اثر گذاشته یا نه ؟
    چرا باید روی سرعت سیستم اثر بگذارد ؟ آیا اگر شما یک فایل با حجم بالا روی هاردتان داشته باشید و درایوتان هم فضای

خالی کافی داشته باشد سرعت سیستمتان کم می شود ؟

داره خودمونی میشه vizy-vizy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من تو نصب این برنامه Kaspersky Anti-Virus 6.0 مشکل دارم هر کاری میکنم خود به خود ارور میده
    rollback میکنه نصب برنامرو چیکار کنم کمک کنید!!!!
    Version: 6.0.0.303 هم است.

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.6 Beta

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •