تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 737 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

اما ايني كه تو يران هست چراغش اسپرته
    به نظر من مزدا رتبه دهمم مياورد بازم انتخاب ميكردم حالا بالاخره كدومو انتخاب كردي

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مزدا 3 سهمیه داره.
    احتمالا" مزدا 3 رو انتخاب میکنم،حالا یه چند روز دیگه میرم نمایشگاهه یکی از آشنایانمون..خداروچه دیدین یدفعه دیدین جو گرفتم یه بی ام دبلیو ورداشتم!!

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته توهین به دوستان نباشه! ولی من تا صفحه ی 6 خوندم! از همون اول یکی می گه 206 بهتره مدرک هم دارم! بعد یکی می آد می گه نه تندر بهتره مدرک هم دارم! بعد یکی می آد می گه آقا سمند بهتره بعد ده تا پست می آد که نه! یک نفر هم بن شده!
    دوست عزیز Hossein هم که از اون اول در مورد یک آقایی که هر دوشون رو داره و مدرکی که بعدا می گذاره صحبت می کنه!
    آحه عزیزان بحث چی می کنید؟! حالا گیریم تندر از سمند و 206 و ... بهتر که چی؟!!
    هر کسی برای خودش ملاکی داره!
    من خودم از نزدیک تندر رو ندیدم اینجایی هم که زندگی می کنم تندر ندارند ولی عکسش رو دیدم، بمیرم هم نمی گیرمش! حاضرم همون 405 که یکیش رو بابای خودم شش سال پیش رد کرد رو بخرم ولی وقتی سوار ماشین می شم از قیافه ی ماشینم لذت ببرم. حالا شما بیا اثبات کن با آیه و سوره که تندر بهتره من نخواهم خرید!
    آخه واقعا این موضوع بحث هم داره! یکی شاید عاشق سمند باشه! یکی تندر! یکی چیز دیگه!
    مجله ی ماشین هم برای همینه یک درخواست بفرستید برای مقایسه، بعد بشینید بخونید اون رو!
    .
    باتشکر
    این تاپیک برا اینه که دوستانی که میپرسن مثلا من از بین این ماشینا کدومو بخرم؟ تاپیک اضافی ایجاد نشه بلکه فقط همین باشه که تعداد رای دهنده ها بیشتر و مقایسه دقیق تر باشه. حالا دوستانی مثل شما که خودتون ماشین رو انتخاب میکنید بحثش جداس.بعد ببخشید شما مگه کجا زندگی میکنید که تندر نداره. من امروز
    از کردستان تا تهران تو جاده خدا میدونه شاید 1000 تا تندر دیدم.ولی در کل این تاپیک هنوز تعداد رای دهنده هاش کمه. در سایت phalls اگه اشتباه نکنم نزدیک به300 نفر شرکت کردن که 199 نفر فکر کنم به تندر رای دادن.پس ماشین بدی نیست.
    شما که عکسشو دیدین اتفاقا از تو عکس خیلی قشنگتره که!از نزدیک اونقدر بیریخت نیست و این بار 500 و44هزار 756 بار ه که میگم این ریختش جا میفته. به خدا شما یه ماشن نام ببرید من بگم اون اول که اومده بود مردم چی میگفتن. به 206 میگفتن کوزه به ریو میگفتن خر مگس. ولی دیگه جا افتاده. اینم قضیش همینه

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سگ زرد برادر شغاله.سایپا و ایرانخودرو نداره که.همشون از یه آخور می خورن.

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اگه لطف کنن نظرشون رو درباره ماشین های بالا از نظر ثیمت و کارایی به ترتیب از بهترین به کمترین نام ببرن ممنون میشم.
    من خودو نظر خودمو میگم:
    1-تندر
    2-206تیپ5
    3-گل
    4-ورنا
    5-ریو
    6-206 تیپ2
    7-405
    8-پارس
    9-سمند
    10-سمندlx

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

يعني مزدا 3 با اون عظمت 1300 سي سي است؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کی میگه 1300 سی سیه موتورش 2000 هست با 16 سوپاپ

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

.
    باتشکر
    این تاپیک برا اینه که دوستانی که میپرسن مثلا من از بین این ماشینا کدومو بخرم؟ تاپیک اضافی ایجاد نشه بلکه فقط همین باشه که تعداد رای دهنده ها بیشتر و مقایسه دقیق تر باشه. حالا دوستانی مثل شما که خودتون ماشین رو انتخاب میکنید بحثش جداس.بعد ببخشید شما مگه کجا زندگی میکنید که تندر نداره.

شما که عکسشو دیدین اتفاقا از تو عکس خیلی قشنگتره که!از نزدیک اونقدر بیریخت نیست و این بار 500 و44هزار 756 بار ه که میگم این ریختش جا میفته. به خدا شما یه ماشن نام ببرید من بگم اون اول که اومده بود مردم چی میگفتن. به 206 میگفتن کوزه به ریو میگفتن خر مگس. ولی دیگه جا افتاده. اینم قضیش همینه
    ببینید من هم همینو می گم!! اگه کسی بخواد ماشین بخره با توجه به این تاپیک که هیچی! هر صفحه هر کی یک چیزی می گه تو صفحه ی 5 پژو 206 بهتره، صفحه ی 6 تندر90 بهتره صفحه بعد ...
    اینطوری شما فقط دارید با خودتون بحث بیجهت انجام میدید! هیچکس هم اینوسط حرف دیگری رو قبول نداره! آخه این چطور کمکی هست به کسانی که می خواهند ماشین بخرند؟
    در مورد محل زندگی من (من خونه ی دزد عروسکها هستم) خوب شاید ایران نباشم دوست عزیز، من از کجا بدونم کردستان تا تهران چه خبره؟

در مورد جا افتادن هم ببینید البته حرف شما متین، ولی مثلا بی ام و و یا تویوتا فقط به خاطر امنیت و کیفیت (که اینطور که من فهمیدم از این بلبشو اینجا تندر خودرویی امن نسبت به دیگر خودرو ها هست) این نامها رو ندارند بلکه خوش تیپ و زیبایی هم دارند! خیلیها هنگام خرید یک تویوتا و بی ام و ، با اینکه تویوتا مثلا امکانات و امنیت بیشتری داره به خاطر فقط قیافه اون یکی رو می خرند!
    برای همین بحث جا افتادن نیست، بحث نگاه اول هست، که تندر ( با اون عکسی که من دیدم) برای همه جذاب نیست، ولی آیا شما می تونید بگید مثلا پرشیا جذاب نیست؟ از همون اول هم پرشیا یک خودروی لوکس بود! با اینکه امکاناتش با 405 در حد یک شیشه برقی عقب فرق می کرد!!
    برای همین اگر واقعا قصد کمک دارید، لطف کنند دوستان از یک منبع معتبر مقاله در مورد خودرو ها بگزارند و به سوالات جواب بدهند، اما نه اینکه هر صفحه یک ماشین خوب باشه! و همه هم مدرک دارند ولی رو نمی کنند!!
    موفق باشید

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

10

به نظر من روآ....
    1001 دلیل داره....که هیچکی نمیدونه....

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیزی که پیغام خصوصی داده بود،
    من که نمیتونم دلیلشو بگم، یعنی نمیشه دیگه
    ولی به من اطمینان کنید.
    در سالهای آینده معلوم میشه.... اینم راهنمایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •