فقط نظر درباره درايور صدا يادتون نره مهمه
فقط نظر درباره درايور صدا يادتون نره مهمه
شما که اینقدر از نوکیا تعریف می کنین ، انصافا خودتون بگین پلتفرم جاوای سونی اریکسون قابل مقایسه با سیمبین هست ؟
از نظر سادگی کار سیمبین تعطیله .
اتفاقا کار با تنظیمات سونی خیلی از سیمبین راحت تره .
یه اسکرین سیور می خوای بندازی تو سیمبین کچل می شی .
اگه این تنظیمات و حذف ساعت و اینا نباشه دیگه به چیه نوکیا می نازید ؟
نمی خوام تعریف الکی بکنم ولی صفحه نمایش k850 رو با یه N95 اصل فنلاند مقایسه کردم ، باور کنید k850 سرتر بود . شاید ایراد داشته ولی فکر نمی کنم .
این تازه یه نمونه بود .
من نمیدونم کی بعضی از دوستان میخوان از بچه بازیشون دست بر دارن.
خوب هر گوشی که میبینید بهتره همون رو برین بگیرید کاری به بقیه نداشته باشید.
هرکس به تناسب سلیقه و استفادش گوشی میخره.
از شما بعیده این حرفها.
بنظرم این درایور صدا کمی خفه بود من از این C702_Luhcass_Acoustics استفاده می کنم ولی درایور های 850 زیاد فرق ندارن نمی دونم چرا
سلام ودرود دوست گرامي
خوب بود دوست من ولي يكمي تعصبي به قضيه نگاه ميكنيد مثلا كارايي سيمبين را با جاوا مقايسه كرديد اخه كجا اين ها بهم مربوطه شما كه هروز نمي خواهيد بكرواند و ... عوض كنيد همه را رها كرديد به دو سه چيز كم اهميت بها داديد از شما كاربران بعيده قبل از نظرات محكم شما مطالعه از سيستم هاي سيمبين داشته باشيد بد نيست من هم زياد با طراحي ان موافق نيستم ولي نه تا اين حد![]()
درست دوست من ولي من فكر كنم بهترين درايور همون Rayo_Power_v13.5_K850 كه عجيب كيفيت داره
و به نظر بنده بسيار عالي است![]()
کاملا تایید میشه
من خودم بعد از تست چند درایو RAYo رو ترجیح میدم!
واقعا عالیه البته نه در هندزفری ولی در اسپیکر با یک موزیک با بیت ریت 320 بزارید میرید فضا![]()
ببینید سیمبین و جاوا هردوشون مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند
در مورد ال سی دی همیشه ال سی دی های سونی اریکسون معمولا از روشنایی و شفافیت بیشتری برخورداد بودن من k800 رو با 5700 مقایسه کردم k800 خیلی بهتر بود در مقابل n81 8gig مثل هم بودند فرقه خاصی ندیدم ورژن گوئشی من 001 هست هیچ هکی هم روش انجام ندادم اگه بخوای میشه کیفیتش رو با هک و... افزایش داد
در ضمن به همتون تبریک میگم خوشحال شدم این گوشی مشکل دوربینش برطرف شد حالا دمتون گرم برید البوم عکس رو بتربکنید خیلی از نوکیا عقب هستنید
دوستان گل
امروز يه درايور دوربين ديگه راميخواهيم تست و بعد تجربه ها و نظرات خوشگل و محرمتون را بدهيد
در كل ميخواهيم در اين تايپيك ابروي رفته سوني كا850را بازگردونيم
خوب نام درايور هست CybershotT_v2.7_BestPicColorT_for_k850
براي دانلود
براي ديدن ويژگي هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by low 20; 17-01-2009 at 18:40.
اين درايور Rayo بزاريد من هم فيض ببرم فردا امتحان دارم نمي تونم الان بگردم اگه تونستيد ادرس يا اسم كاملشو بگيد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)