كسي نيست يه HELP كنه؟؟؟
قیج قیج؟صدا میده یا سرعتش اذیت میکنه؟
بله امکان برگردوندنشون هست با برنامه recover my filesیا magic recovery
منم یه هارد دارم 8 ساله صر صداش کلافم کرده ولی هنوز سالمه!
از شوخی گذشته موقع کپی کردن یا خواندن اطلاعات یعنی وقتی که هارد ازش زیاد کار کشیده میشه اینطوریه یا کلا همیشه اینطوریه؟
استفاده از نرم افزار maxtor maxblast برای انجام فرمت سطح پایین
با نرم افزار paragon partition manager یه امتحان بکنید ببینید درایو ها و حجمشون رو به درستی شناسایی میکنه یا نه؟
در غیر این صورت استفاده از نرم افزار hdd regenerator
به شما هم استفاده از paragon partition managerنرم افزار رو توصیه میکنم احتمالا درایوتون hidden شده از طریق:
کلیک راست روی مای کامپیوتر وانتخاب گزینه manage >کلیک روی disk management >کلیک راست روی درایو مورد نظر وانتخاب change drive letter and path وانتخاب یکی از حروف ازاد برای نامگذاری پارتیشن
ممکنه که جدول فت دراو شما اسیب دیده باشه انشاالهه که اینطوری نشده اگه اینطور شده باشه استفاده از نرم افزار hdd regenerator
اگه پاورت ضعیف بود که یا خاذنهای پاورت دود میکرد یا اینکه خودبه خود خاموش میشد به احتمال زیاد اتصالی کرده بوده در اون لحضه
به شما هم استفاده از paragon partition managerنرم افزار رو توصیه میکنم و اینکه وقتی با نرم افزار اومدید بالا امتحان کنید ببینید میشه از درایو سی روی باقی درایو ها کپی کرد؟با استفاده از گزینه browse partition
دوستان یادشون باشه که حتما نرم افزار paragon partitionmanager شون نسخه های جدید باشه چون نسخه های قدیمی ترش یه سری امکانات رو نداره
ضمنا به همتون توصیه میکنم اگه کار با سخت افزار کامپیوترو تا حدودی اشنایی دارید حتما یه سی دی Hiren's BootCD تو خونه داشته باشید
متاسفانه من چیزی به ذهنم نمیرسه الا اینکه زنگ بزن از متخصصای شرکت بپرس اونها خیلی وارد ترن.
بهتر هارد رو عوض کنی چون تعمیرش خرج زیادی داره
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان سوالی داشتم
هاردی با وضعیت زرد رنگ یک پارچه که هیچ درایوی در ان دیده نمیشه و قابل فرمت نیست رو در محیط پارتیشن مجیک نشون میده چه بلایی سرش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در محیط پارتیشن مجیک (زرد رنگ یک پارچه که هیچ درایوی در ان دیده نمیشه و قابل فرمت هم نیست )
چه بلایی سرش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونو به یه سیستم که ویندوز داره متصلش کن بعد از طرق همین ویندوز پارتیشن ها شو پاک کن و بعد برو تو پارتیشن مجیک می بینی که درست شده
دوست عزیز من هارد رو به یه سیستم که ویندوز داره وصل میکنم که اون جوری که بالا گفتم میبینم
تازه وقتی هارد خراب رو به سیستم وصل میکنم نمیزاره سیستم بالا بیاد مجبور شدم بعد بالا امدن سیستم هاردم رو وصل کنم
نمیدونم کارم اشتباه بوده یا نه . به هر حال فقط اونجوری میشد محتوای هارد خراب رو دید
چه بلایی سرش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرچه طول مي كشه اما اگه صبر كني بعد از 20 الي 30 دقيقه سيستم بالا مياد
اونو با نرم افزار low level format فرمت كن يك كمي كه فرمت شد اجازه نده ادامه پيدا كنه چون خيلي طول مي كشه( البته اگه عجله اي نداري مانعي نداره بذاري ادامه پيدا كنه )
بعد سريع با hd partition manager قابل فرمت كردن مي شه
Last edited by فاطمه ذبيحي; 03-09-2009 at 09:20. دليل: تكميل
درود.
دوست عزیز اگه این شرایطی رو که میگم داشته باشید هارد شما bad sector داره و فقط کافی اونو شناسایی کنی (چون با chkdsk هم جواب نگرفتید با بقیه برنامه ها هم نمیتونید چون همگی به نوعی از همین دستور استفاده میکنن):
هارد رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کنید و روی درایو مورد نظر فایل های پر حجم کپی کنید تا درایو پر بشه، موقع کپی کردن روی درایو معمولا مشکلی نیست، اما بعدش همه اطلاعاتی رو که رو درایو کپی کردین از روی همون درایوی که بهش شک دارین کپی کنین، احتمال زیاد سیستم هنگ میکنه و چراغ هارد برای چند لحظه ای خاموش میشه، و یه صدای پریودیک (زمان بندی شده) میده.
برای اینکه این مشکل رو حل کنی باید با برنامه های پارتیشن مجیک یا آکرونیس دیسک دایرکتور درایو هارد روfull zero کنید، توجه داشته باشید با zero کردن اون درایو همه اطلاعات از بین میره... موقع zero کردن رو درصد خاصی گیر خواهد کرد و با داشتن حجم درایو و درصد و یه ضرب و تقسیم ساده محدوده بد سکتور بدست میاد و اونو از پارتیشن بندی خارج کنید.
در ضمن شما بهتره که درایور هاردت رو هم از سایت وسترن بگیری و روی ویندوز نصب کنی چون وسترن با درایور خودش بهتر کار میکنه.
امیدوارم بد سکتور سخت افزاری نداشته باشه و مشکلت حل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)