تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1126 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

كسي نيست يه HELP كنه؟؟؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

4 روز هارد خریدم.از دیروز بدون اینکه کار ازش بکشم تو محیط ویندوز هی قیج قیج میکنه.داره میره رو اعصابم.هاردم 1 ترابایت segate 7200.12
    قیج قیج؟صدا میده یا سرعتش اذیت میکنه؟

سلام دوستان من یه هارد اکسترنال دارم که بر اثر اشتباه زدم فایلهاش رو پاک کردم میخواستم بدونم میتونم فایلها رو بازیابی کنم؟ با توجه به اکسترنال بودنش؟لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    بله امکان برگردوندنشون هست با برنامه recover my filesیا magic recovery

سلام
    یه سوال داشتم درایو f من هر موقع میخوام باز کنم پیغام میده باید درایو رو فرمت کنید. اصلاَ باز نمیشه. از قسمتdisk management مشخصات درایو به این صورت است:capacity space=free space /heslthy/نوع فرمت همه درایوهام fat32 هست ولی جلوی این درایو خالی هست. یعنی واقعاَ اطلاعات درایو پاک شدند راهی برای بازگشتشون نیست این درایوم کلکسیون ترانه و آهنگ بود یه راهکار به من بگید در ضمن تازگی روزی 10-20 دفعه هنگ میکنه طوری که باید از روی کیس ریست کنم، چیزی که اصلاَ سابقه نداشته،سایتها اینترنتم اصلاَ باز نمیکنه روی دستگاه من nod32 ورژن 4 نصب بود پاک کردم دیگه تا حالا هنگ نکرده به اینترتم الان الحمد الله وصل شد اگر به انتی ویروس جدید نیازمندم لطف کنید لینک جدیدترین ورژن انتی ویروس رو برام بزارید ممنونم خیلی
    هم اکنون به یاری شما نیازمندم
    سلام
    من يه هارد 500 مكستور دارم ساتا هست....امروز صبح روشن كردم كامپيوتر رو كار ميكرد...خاموشش كردم رفتم 2 ساعت بعد اومدم روشن كه كردم ديگه بوت نشد همش مينويسه دتكتينگ....روي يه سيستم ديگه هم چكش كردم اما جواب نداد...

سلام
    من یه هارد 160 سامسونگ (ساتا) دارم
    چند روزیه هی صدای تق تق میده
    نمی دونم چیکارش کنم ؟
    حالا مال چی می تونه باشه ؟
    نسوزه یه وقت !؟
    منم یه هارد دارم 8 ساله صر صداش کلافم کرده ولی هنوز سالمه!
    از شوخی گذشته موقع کپی کردن یا خواندن اطلاعات یعنی وقتی که هارد ازش زیاد کار کشیده میشه اینطوریه یا کلا همیشه اینطوریه؟

سلام
    من یه هارد 160 (ساتا) دارم من بعد تغییراتی با پارتیشن مجیک ربوتش کردم ولی سیستم بالا نیومد هر گونه تلاش برای fdisk- format بیفایده بوده راه حل چیه؟؟؟؟؟
    استفاده از نرم افزار maxtor maxblast برای انجام فرمت سطح پایین

با سلام.

من یه هارد 250 گیگ ساتا دارم که 5 تا پارتیشن روش داره. چند روز پیش که سیستم ام رو روشن کردم بعد از عملیات بوت اولیه سیستم و قبل از شناسایی ویندوز روی هارد یه پیغامی شبیه NT Failed سریع نمایش داده شده و بلافاصله سیستمم ریستارت می شد و این عمل مکررا تکرار می شد.

وقتی هاردم رو باز کردم و به یه سیستم دیگه وصل کرده و هارد به هارد کردم، دیدم پارتیشن 1و 2 و 5 باز می شن و ویروسی اند که ویروس کشی کردم.

اما وقتی روی پارتیشن 3و 4 کلیک میکردم پیغام می داد که: "پارتیشن فرمت نشده" و سوال می کرد:" آیا می خواهید پارتیشن فرمت شود؟". که من یکی از پارتیشن ها رو فرمت کردم و تمام اطلاعات آن پاک شده.
    با نرم افزار recover my files هم سعی کردم اما چیزی پیدا نکرد.

هاردمن پر از عکسهای یادگاری خانوادگی بوده که همگی پاک شده اند و ازطرفی هم نمیتونم هاردم رو بدم جایی برام ریکاوری کنند.
    از کسی شنیدم که می گفت ویروس پارتیشن یا فت هارد رو مشکل دار کرده که با برنامه های ریکاوری قابل بازیابیه بدون اینکه اطلاعاتش هم پاک بشه، اما نگفت با چه برنامه ای فقط گفت یه برنامه تحت داس.

لطفا از همه حرفه ای هایی که تجربه خوبی در زمینه بازیابی اطلاعات دارند خواهشمندم کمکم کنن تا بتونم پارتیشن یا فت یا اطلاعاتم رو برگردونم. نرم افزاری که خوب جواب بده.
    با نرم افزار paragon partition manager یه امتحان بکنید ببینید درایو ها و حجمشون رو به درستی شناسایی میکنه یا نه؟
    در غیر این صورت استفاده از نرم افزار hdd regenerator

سلام
    سریع می رم سر اصل مطلب
    بنده با استفاده از برنامه norton partition magic در حال resizeکردن یکی از drive ها بودم که وسط کار یک دفعه کامپیوتر هنگ کرد ومن مجبور به reset کردن شدم .
    ولی!
    وقتی وارد my computer شدم یکی از drive هام به طور کامل غیب شد .
    و 10 گیگ از مهمترین اطلاعاتم پرید.
    ایا راهی برای حل مشکل من وجود داره؟
    لازم به ذکر است که در قسمت diskmanagement(local)درایو غیب شده وجود داره!
    به شما هم استفاده از paragon partition managerنرم افزار رو توصیه میکنم احتمالا درایوتون hidden شده از طریق:
    کلیک راست روی مای کامپیوتر وانتخاب گزینه manage >کلیک روی disk management >کلیک راست روی درایو مورد نظر وانتخاب change drive letter and path وانتخاب یکی از حروف ازاد برای نامگذاری پارتیشن
    ممکنه که جدول فت دراو شما اسیب دیده باشه انشاالهه که اینطوری نشده اگه اینطور شده باشه استفاده از نرم افزار hdd regenerator

با سلام دوستان . من هارد ساتا یکی از دوستام رو آوردم وصل کنم به سیستم خودم بعد از اینکه هارد رو وصل کردم و سیستم رو روشن کردم یک دفعه ازش دود بلند شد و من سریع کابل برق رو در آوردم . چند تا از دندونه های قسمت برق هارد آب شده بود . به نظر شما علت چیه ؟ پاور من 400 وات هست هاردم خودم 80 گیگmaxtro h و هارد دوستم 160 گیگ maxtro است امکان داره پاور من ضعیف باشه و توان کشش دوهارد رو نداشته باشه ؟
    اگه پاورت ضعیف بود که یا خاذنهای پاورت دود میکرد یا اینکه خودبه خود خاموش میشد به احتمال زیاد اتصالی کرده بوده در اون لحضه

سلام دوستان ، براي من يه مشكلي پيش اومده خواهشن اگه كسي چيزي بلده كمكم كنه . وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم تا به صفحه wellcome ويندوز بالا مياد بعدش يه ارور ميده كه كل فايل هاي api رو نميتونه پيدا كنه ، ميخوام repair كنم ارور ميده نميذاره ، در ضمن اطلاعات درايو C كه ويندوز روشه برام خيلي مهمه . وقتي به يه كامپيوتر ديگه وصل ميكنم كه اطلاعاتمو بردارم فقط درايو G رو ميشناسه كه اونم وقتي ميخوام برم داخلش ميگه كه بايد فرمت بشه . چيكار بايد بكنم ؟
    به شما هم استفاده از paragon partition managerنرم افزار رو توصیه میکنم و اینکه وقتی با نرم افزار اومدید بالا امتحان کنید ببینید میشه از درایو سی روی باقی درایو ها کپی کرد؟با استفاده از گزینه browse partition

دوستان یادشون باشه که حتما نرم افزار paragon partitionmanager شون نسخه های جدید باشه چون نسخه های قدیمی ترش یه سری امکانات رو نداره

ضمنا به همتون توصیه میکنم اگه کار با سخت افزار کامپیوترو تا حدودی اشنایی دارید حتما یه سی دی Hiren's BootCD تو خونه داشته باشید

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

يه هارد وسترن ديجيتال دارم كه هر برنامه يا اطلاعاتي ميخوام روي يكي از دريواهاي اون كپي كنم سيستم هنگ ميكنه حتي ويندوز هم روي يكي از اين درايوها بود كه به شدت كند بود و هنگ ميكرد! ويندوز روي يه هارد ديگه نصب كنم با سرعت بالا و عالي اما اون يكي هارد ديسكم (وسترن) اين مشكل رو داره و حتي وقتي ميخوام اطلاعاتي هم از روش بخونم با كندي ميخونه! به نظرتون مشكل اين هارد ديسك چيه؟ با چه نرم افزاري مشكل رو پيدا كنم تا بتونم در مرحله بعد براي رع مشكل اقدام كنم؟

نكهته جالبي كه بهش برخوردم اينكه هر وقت برنامه HD Tune رو اجرا ميكنم كامپيوتر ريسارت ميشه و نمي تونم يه گزارش از سلامتي هارد ديسكم بگيرم!

با برنامه HDD Regenerator هارد ديسك رو اسكن كرد و هيچ درايوي بد سكتور نداشت فقط يه D داشته كه تو توضيحات D زده بود Delay detect

تمامي درايوها رو هم chkdsk زدم فقط يكي از درايوها اين خطا رو ميده: اونم تو مرحله دوم كه ميخواد بررسي كنه يعني Stage 2 of 3

Deleting an index entry from index $O of file 25
    Index verification completed.
    Errors found. CHKDSK cannot countinue in read-only mode.
    متاسفانه من چیزی به ذهنم نمیرسه الا اینکه زنگ بزن از متخصصای شرکت بپرس اونها خیلی وارد ترن.

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

بهتر هارد رو عوض کنی چون تعمیرش خرج زیادی داره

داره خودمونی میشه haniehjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان سوالی داشتم
    هاردی با وضعیت زرد رنگ یک پارچه که هیچ درایوی در ان دیده نمیشه و قابل فرمت نیست رو در محیط پارتیشن مجیک نشون میده چه بلایی سرش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

در محیط پارتیشن مجیک (زرد رنگ یک پارچه که هیچ درایوی در ان دیده نمیشه و قابل فرمت هم نیست )
    چه بلایی سرش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اونو به یه سیستم که ویندوز داره متصلش کن بعد از طرق همین ویندوز پارتیشن ها شو پاک کن و بعد برو تو پارتیشن مجیک می بینی که درست شده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوست عزیز من هارد رو به یه سیستم که ویندوز داره وصل میکنم که اون جوری که بالا گفتم میبینم
    تازه وقتی هارد خراب رو به سیستم وصل میکنم نمیزاره سیستم بالا بیاد مجبور شدم بعد بالا امدن سیستم هاردم رو وصل کنم
    نمیدونم کارم اشتباه بوده یا نه . به هر حال فقط اونجوری میشد محتوای هارد خراب رو دید
    چه بلایی سرش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY LAND

پيش فرض

گرچه طول مي كشه اما اگه صبر كني بعد از 20 الي 30 دقيقه سيستم بالا مياد
    اونو با نرم افزار low level format فرمت كن يك كمي كه فرمت شد اجازه نده ادامه پيدا كنه چون خيلي طول مي كشه( البته اگه عجله اي نداري مانعي نداره بذاري ادامه پيدا كنه )
    بعد سريع با hd partition manager قابل فرمت كردن مي شه
    Last edited by فاطمه ذبيحي; 03-09-2009 at 09:20. دليل: تكميل

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يه هارد وسترن ديجيتال دارم كه هر برنامه يا اطلاعاتي ميخوام روي يكي از دريواهاي اون كپي كنم سيستم هنگ ميكنه حتي ويندوز هم روي يكي از اين درايوها بود كه به شدت كند بود و هنگ ميكرد! ويندوز روي يه هارد ديگه نصب كنم با سرعت بالا و عالي اما اون يكي هارد ديسكم (وسترن) اين مشكل رو داره و حتي وقتي ميخوام اطلاعاتي هم از روش بخونم با كندي ميخونه! به نظرتون مشكل اين هارد ديسك چيه؟ با چه نرم افزاري مشكل رو پيدا كنم تا بتونم در مرحله بعد براي رع مشكل اقدام كنم؟

نكهته جالبي كه بهش برخوردم اينكه هر وقت برنامه HD Tune رو اجرا ميكنم كامپيوتر ريسارت ميشه و نمي تونم يه گزارش از سلامتي هارد ديسكم بگيرم!

با برنامه HDD Regenerator هارد ديسك رو اسكن كرد و هيچ درايوي بد سكتور نداشت فقط يه D داشته كه تو توضيحات D زده بود Delay detect

تمامي درايوها رو هم chkdsk زدم فقط يكي از درايوها اين خطا رو ميده: اونم تو مرحله دوم كه ميخواد بررسي كنه يعني Stage 2 of 3

Deleting an index entry from index $O of file 25
    Index verification completed.
    Errors found. CHKDSK cannot countinue in read-only mode.
    درود.
    دوست عزیز اگه این شرایطی رو که میگم داشته باشید هارد شما bad sector داره و فقط کافی اونو شناسایی کنی (چون با chkdsk هم جواب نگرفتید با بقیه برنامه ها هم نمیتونید چون همگی به نوعی از همین دستور استفاده میکنن):
    هارد رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کنید و روی درایو مورد نظر فایل های پر حجم کپی کنید تا درایو پر بشه، موقع کپی کردن روی درایو معمولا مشکلی نیست، اما بعدش همه اطلاعاتی رو که رو درایو کپی کردین از روی همون درایوی که بهش شک دارین کپی کنین، احتمال زیاد سیستم هنگ میکنه و چراغ هارد برای چند لحظه ای خاموش میشه، و یه صدای پریودیک (زمان بندی شده) میده.
    برای اینکه این مشکل رو حل کنی باید با برنامه های پارتیشن مجیک یا آکرونیس دیسک دایرکتور درایو هارد روfull zero کنید، توجه داشته باشید با zero کردن اون درایو همه اطلاعات از بین میره... موقع zero کردن رو درصد خاصی گیر خواهد کرد و با داشتن حجم درایو و درصد و یه ضرب و تقسیم ساده محدوده بد سکتور بدست میاد و اونو از پارتیشن بندی خارج کنید.
    در ضمن شما بهتره که درایور هاردت رو هم از سایت وسترن بگیری و روی ویندوز نصب کنی چون وسترن با درایور خودش بهتر کار میکنه.
    امیدوارم بد سکتور سخت افزاری نداشته باشه و مشکلت حل بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •