سلام
من الان 2هفته میشه که از اندیشه سرویس 128 گرفتم اینم سرعت دانلودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من الان 2هفته میشه که از اندیشه سرویس 128 گرفتم اینم سرعت دانلودم
Last edited by cleverchild; 20-11-2009 at 22:52.
دوست عزیز بهتره خودت جداگانه مودم بخرید.TP-Link8811 رو میتونید با قیمت 29تومن در تهران ودر بازار رشت زیر 32گیر بیارید از نماینده الفا
درضمن در اندیشه دوستانی خونگرم فعالیت میکنند ومطمن باشید سرتان کلاه نمیگذارند
شما اگر پلان 1گیگ بگیرید همون 1گیگ کل مصرفتون خواهد بود فرقی نمیکنه شما وقتی یه سایت باز میکنید در اصل دارید متن وعکس اون سایتو دانلود میکنید وبه اندازه همون1گیگ میتونید یوزیج داشته باشید وگرنه ساسپنت میشید
تو دورو بر باهنر من نمیدونم چون خودم رشتی نیستم اما اگر نزدیک مرکز مخابراتی باهنر باشید مشکلی عملا نخواهید داشت.قدرمسلم شما اگر تو دهات های رشت هم باشید الان سرعت بالایی خواهید داشت
Last edited by SoheilExtreme; 20-11-2009 at 09:31.
عجب سرعتی
کدوم پیش شماره هستین؟! 7؟
در باره سوال اولت: تا زمانی که مخابرات نفهمه، میتونی استفاده کنی![]()
دلیل صحبت اون دوست چی بود ؟؟؟
من سه ساله که Adsl دارم و مودم من هم ASUS AM602 هستش
در تمام این مدت هروقت کاری با وب نداشتم ، مودم رو از پشت خاموش میکنم
سلام.
من الآن دو ماهه که نمیتونم آپلود کنم، همه آپلود سنترای معروفو تو این دو ماه امتحان کردم، موقع آپلود یا از همون اول یا در بهترین حالت وسطاش error میزنه، جدیدا هم که دیگه اصلا شروع به آپلود هم نمیشه.
پارس آنلاین 128
کسی برنخورده به این مشکل؟ چیکار کنم؟![]()
Last edited by H a m e e d; 20-11-2009 at 19:45.
با سلام ...
ممنون .. پس فعلا همینجوری پیش میریم پول تلفن رو نمی دیم تا وقتی که مخابرات بو ببره !
اما در مورد خاموش کردن مودم ... خدمتتون گفتم بهترین کار اینه که هم دیسکانکت کنید هم مودم رو خاموش کنید تا خیالتون 100% از بابت هکرها و خرابکاریهای دیگه راحت باشه ! به قول یه توصیه معروف این روزا فقط کامپیوتری امنیت داره که هم خاموش باشه و هم حتی فیش اینترنت و تلفن رو ازش جدا کرده باشی ! ( چون از نظر تئوری و عملی این امکان وجود داره که یه هکر یه کامپیوتر خاموش رو هم که به خط اینترنت و تلفن وصله روشن کنه !!! ) اما این بد بینانه ترین حالته ( که البته واقعیت هم داره ! ) ...
اما منظورم این بود که لازم نیست مثلا اگه نیم ساعت می خواین کامپیوتر رو ترک کنید هر دفعه مودم رو روشن خاموش کنید ! همون دیسکانکت کردن کافیه ... هر وقت هم طولانی مدت ( مثلا تا روز بعد ) با اینترنت کاری ندارین کلا مودم رو خاموش کنین تا خیالتون بجای %99 %100 راحت باشه .. و از نظر امنیتی بهترین حالت 1) کامپیوتر خاموش و جدا از خط تلفن 2) کامپیوتر و مودم خاموش اما وصل به خط تلفن 3 ) کامپیوتر روشن در حالت دیسکانکت 4) کامپیوتر روشن در حالت کانکت با یه برنامه فایر وال قوی ( مثل اوت پوست یا زون آلارم ) و در بدترین حالت 5) کامپیوتر روشن با اینترنت فعال و فایر وال خاموش !!!
انتخاب با خودتونه . موفق باشین .
منم تلفنم قطعه اما دارم از نت استفاده میکنم
پیش شماره من 8 هستش
من معمولا شبها تو دانلودمنیجر لینک برا دانلود میذارم تا صبح(1 تا 6)
دیشب اتفاقی ساعت 4:30 بیدار شدم دیدم سرعت دانلودم اینه
Last edited by cleverchild; 21-11-2009 at 08:38.
اون دوستمون بخاطر خراب شدن کلید پشت مودم میگفت و اینکه میگفت کلا خاموش نکنی بهتره
بهرحال اینکه شما میگی خیلی وفته اینکارو میکنی پس فکر میکنم بهتر باشه خاموش کنیم
البته برای زیر یکساعت طبیعتا نیاز نیست
اما یه سوال دیگه هم دارم اینه که :حجم باقیمانده از یک ماه میمونه برای ماه بعد؟(اندیشه)یا حذف میشه
متاسفانه حجم باقیمونده فعلی با شارژ بعدی میسوزه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)