والله منم چيزي پيدا نكردم. Mod خيلي براش پيدا كردم. Modهايي كه نگاشون ميكردي حال ميكردي. ولي Patch 1.23 نديدم. ضمنا دوباره درخواستت رو تكرار نكن. اگه كسي داشته باشه حتما برات ميذاره.![]()
ايمان...
والله منم چيزي پيدا نكردم. Mod خيلي براش پيدا كردم. Modهايي كه نگاشون ميكردي حال ميكردي. ولي Patch 1.23 نديدم. ضمنا دوباره درخواستت رو تكرار نكن. اگه كسي داشته باشه حتما برات ميذاره.![]()
ايمان...
************************************************** *************************************
از پست من استفاده كن اگه مشكلي بود بگو تا خودم تست كنم.
************************************************** *************************************
نه بازم نشناختشون....دیگه دارم قاط میزنم.![]()
MOD ديگه چيه؟Mod خيلي براش پيدا كردم. Modهايي كه نگاشون ميكردي حال ميكردي
قضيه مربوط به Command & Conquer Generals Zero Hour بود ديگه. اين لينك مستقيم. خودم تستش كردم. ببين اگه بازم مشكلي داشتي بگو تا برات آپلود كنم.
COMMAND & CONQUER: GENERALS: ZERO HOUR v1.0 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE >> 4.85 Mbاگه با Browserـت دانلود كني فكر كنم بهتر باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايمان...
يه چيزي مثل Patchـه كه به بازي اضافه ميشه و بعضي از قسمتهاي بازي رو تغيير ميده. مثلا بعضي از قسمتهاي گرافيكي.
البته اينا مال Counter Strike Sourceـه. منم همين جوري بهشون برخوردم. اگه به دردت ميخورن از اين جا دانلودشون كن:
************************************************** ****************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
The Witcher
THE WITCHER v1.0 [RUSSIAN] FIXED EXE
THE WITCHER v1.1 & v1.1a [RUSSIAN] FIXED EXE
THE WITCHER v1.2 [RUSSIAN] FIXED EXEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
The Witcher [RUSSIAN] No-CD/Fixed Image #2
The Witcher [RUSSIAN] No-CD/Fixed Image #1
The Witcher v1.2 [RUSSIAN] Fixed EXE
The Witcher v1.2 [MULTI5] No-CD/Fixed Image/Easy Starter
The Witcher v1.1/v1.1a [RUSSIAN] Fixed EXE
The Witcher v1.0 [RUSSIAN] Fixed EXE
The Witcher [MULTI5] No-CD/Fixed Imageايمان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون. میخواستم بدون این کرکی که گذاشتید تغییری در بازی ایجاد نمیکنه؟![]()
کسی کرک یا شماره سریال این بازی رو نداشت؟؟؟
تغييري كه مضر باشه نه. من يه بازي داشتم كه وقتي Minimizeـش ميكردم از بازي ميومد بيرون. يه Crack از اين سايتا براش دانلود كردم. اين مشكلش حل شد.
اونايي كه نوشته Fixed EXE چنين مشكلهايي رو حل كرده. اگه منظورتدر جريان بازي يا Saveهات يا يه چنين چيزاييه بايد بگم اصلا؛ چون اينا اصلا ربطي به خود بازي ندارن. اگه منظورت چيز ديگهايه بگو.
ايمان...
آقا برای این alone in the dark کرک نیومد
بدجوری موندیم تو کف این بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)