برو بچه ها کسی بازیو روی HARD بازی میکنه ؟
من رو HARD گذاشتم ، می خواستم ببینم یوقت از اون بازیا نباشه که هاردش اعصاب خورد میکنه !
برو بچه ها کسی بازیو روی HARD بازی میکنه ؟
من رو HARD گذاشتم ، می خواستم ببینم یوقت از اون بازیا نباشه که هاردش اعصاب خورد میکنه !
بابا گرافیکش خیلی خوبه که! انقدر گفتید دموش فلانه فلانه فکر کردم با چه فاجعه ای طرفم!
کلا رانندگی تو شهر خیلی لذت بخشه.
یه دو ساعتی بازی کردم خیلی خوشم اومد...
خوب من بازی رو ساعت 2 خریدم . تا 10 دقیقه پیش پاش بودم!! تنها بازی بود که یک ضرب بخاطرش 7 ساعت پشت 360 بودم !!
بنظر من داستان بازی بسیار بسیار فوق العادست . من تا اخر چپتر هشت رفتم بازی هم 14 چپتر داره( مطمئن نیستم لیست ایچیومنت ها اینجوری نوشته بود )
داستان بازی همون طور که گفته شده بود همون نویسنده نسخه اول نوشته که کلا با سبک مافیا گونه بیگانه نیست .
در مورد گرافیک روی PC بیشتر از کنسول هاست ولی روی کنسول ها هم بازی بسیار زیبا بنظر میرسه اما دو یا سه تا مشکل اساسی داره گرافیک بازی روی کنسول ها .
اولی رزولوشن پایین هست دومی انتی الایزینگ و انتی استروپیک بازی هم بسیار کمه سومی که از همه مهم تر هم هست فیزیکس در بازی احساس نمیشه .
در مورد موسیقی و صدا مطمئنن بین باز های برتر نسل قرار می گیره و مطمئنن شایسته نمره 10 هستش بخصوص صدای ویتو و جو عالی کار شدن .
گیم پلی بازی برای کسانی که بازی های سوم شخص شوترو انجام دادن کاملا اشناست .کاور گیری تیر اندازی و کتک کاری !!!
علیرضتا جان من روی درجه hard میرم شدیدا هم توصیه می کنم با این درجه برید . همیشه از یک نکته سری GTA بیزار بودم . اینکه یک تنه می تونی براحتی تا 30 یا حتی 40 نفرو بکشی!! (بعضی وقت ها یاد فیلمای هندی می افتادم!!) اگه مافیا رو روی درجه سخت برید با یکسری دشمن ابر نسان روبرو نمیشید اما رفتار اونها بسیار طبیعی تر میشه .سریع کاور عوض می کنن دقت تیر اندازیشون بیشتر میشه و ... مهم ترین چیز هم اینکه باعث میشه ویتو یک سوپر من نباشه و اگه بموقع عکس العمل نشون ندید براحتی شما رو دشمنان خواهند کشت .برو بچه ها کسی بازیو روی HARD بازی میکنه ؟
در کل به نظر من این همه انتظار ارزششو داشت .
کسایی که دوست دارن یک زندگی مافیا گونه رو در امریکای دهه 50 انجام بدن به هیچ وجه بازی رو از دست ندن .کسایی هم که با یک بازی خوش ساخت هر سبکی که باشه حال می کنن !!!بازم بازی رو از دس ندن.
نه امیر جان بازی در دو فصل تابستان و زمستان اتفاق میفته که فصل تابستان از نظر بصری بسیار زیباتر از زمستان بازی هستش .(نمیدونم همیشه هوا برفی هست یا نه؟!)
Last edited by amin 2010; 24-08-2010 at 20:28.
سلام
من امروز بازیشو گرفتم (نسخه کنسول) به نظر من که عالیه اگه بخوام به بازی نمره ای رو بدم از 10 بهش 20 میدم . بازیشو نمیشه با iv مقایسه کرد ولی باز به نظر من 100 برابر از iv بهتر و قشنگتر و جذابتره.
دوستانی که نسخه xbox رو بازی کردند خیلی ازش تعریف میکنند و میگن فوق العادست .. اما انگار نسخه پیسی تعریفی نداره با این حساب .. موضوع چیه ؟
نه دیگه همچین چیزی نیست.
چون این بازی روی کنسول پورت شده.
نسخه پی سی اگه بهتر هم نباشه دیگه بدتر نیست.
دوست عزیز طبق مقایسه ای که تو سایت های خارجی به عمل اومده نسخه PC از کیفیت بهتری برخوردار هست و بعد نسخه Xbox 360 هست که از لحاظ گرافیکی تغییر ان چنانی نسبت به پی سی نداره ولی نسخه PS3 از این دو نسخه هم پایین تر هسته و نتونسته انتظارات رو براورده کنه.
وحید جان خودم اینو میدونستم اینجا دوستان دارن همش تعریف میکنند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما پستهای این تاپیک و دوستانی که بازی کردند و نمره های اعلام شده تا حالا خیلی تعریفی نداشته
اگر گفته های دوستانی که xbox رو بازی کردند رو جدی بگیریم پس خیلی جای امیدواری وجود داره ....
اگه امتیاز سایتارو در نظر بگیریم هر سه نسخه با هم فرقی نداره.
اگه فرض بگیریم بازی خوب نباشه( که صد در صد اینجوری نیست) هر سه نسخه به این صورت هستن : دی
مثلا سایت معتبر گیم اسپات به هر سه نسخه امتیاز 8.5 داده. این خودش نشون دهنده همین موضوع هستش.
توی پی سی این بازی فقط از نظر گرافیکی یکمی قویتره.
امتیازها از اونی که خود منم انتظار داشتم پایینتر بوده. ولی این دلیل بر خوب نبودن بازی نیست.
همون امتیاز 8.5 گیم اسپات یعنی اینه که با یه شاهکار طرف هستیم. این سایت به غول هایی مثل Alan Wake و Heavy Rain هم همین امتیاز 8.5 رو داده بود!
میدونی چیه من سوتی دادم فکر کردم پست رو تو تاپیک نسخه pc دادم ..
حواسم نبود .. میخواستم بگم بچه ها تو همین تاپیکی که الان دارم پست میدم تعریف کردند اما تو تاپیک پیسی
زیاد خوب نمیگند
بهرجال بازی میکنیم ببینیم چی میشه ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)