بچه ها قضیه این چاق و لاغری چیه؟
این ته ریش رو میدونم!!!
واقعا چاق و لاغر میشه؟
مگه سیمزه :دئ؟؟؟سلام دوستان
این صحبتهایی که اولها کپکام میکرد درست بود ؟ مثل اینکه در طی بازی ریش در میاره یا چاق و لاغر میشه و ... ؟
بچه ها قضیه این چاق و لاغری چیه؟
این ته ریش رو میدونم!!!
واقعا چاق و لاغر میشه؟
مگه سیمزه :دئ؟؟؟سلام دوستان
این صحبتهایی که اولها کپکام میکرد درست بود ؟ مثل اینکه در طی بازی ریش در میاره یا چاق و لاغر میشه و ... ؟
خوب در اون صورت خيلي سخته.بايد به هر صورتي كه ميتونيد و اكثرا با اسلحه هاي قوي مثل مگنوم يا شاتگان به پشتش شليك كنيد. (خوب ميتونيد قبل از مرحله چند تا چيزتونو بفروشيد تا پول rpg هم درآد.
)
حالا شما بگو دقيقا كدوم قسمتش گير كرديد؟
خب خود من الان قسمت 2-2 هستم.خیلی بازی جذاب شده اما یه ضد حال بدی خوردم.رسیدم به قسمت مرد ار دار خیلی ضایع بودحالم گرفته شد.آفرین به شینجی میکامی که تو نسخه 4 مرد اره دار رو واقعا ترسناک و عالی ساخته بود ولی تو این نسخه میخواد یه سر ببره ها ولی 1000 ساعت اول جلوت قر میده تا بلاخره ارشو ببره بالا.خیلی بد بود.اصلا ترس نداشت.راحت فرار میکردی 4 تا میزدی به سرش بعد هم میرفتی جلو فکشو پایین میوردی.
تو 4 سکته میزدم وقتی میومد.ولی الان خندم هم میگیره
واقعا نسخه4 یه چیز دیگست.
این بازی هم برای pc میاد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این بازی فوق العاده بود .
ولی منم با 4 یکم بیشتر حال کردم .
به سلامتی شما هم تموم کردی یا نه؟من الان رسیدم chapter 4-1.با 4 خیلی بیشتر حال میکردم.هنوزم اگه 4 رو بازی کنم یه جذابیت خاصی داره.تازه تو 5 اصلا صحنه ی ترسناک نیست.تو 4 حداقل 4 جایی میترسیدی ولی تو 5؟چه عرض کنم.......خدا کنه نسخه 6 ترسناک بشه دوباره.وقتی این بازی که باید ترسناک باشه رو با بازیهایی مثل fear2 و dead space مقایسه میکنم خندم میگیره.همشونم فکر کنم روشون زده +17.ولی ترس اون 2 تا کجا این کجا.....خیلی زیاد از حد اکشن شده.آخه شما ببینید اویل رو چیکار کردن که توش زامبی هایی وجود داره که تک چرخ میزنن!!!!!!!!آدم میخواد موهای سرشو بکنه با این کاراشون.فقط مونده زامبی های شنا کار فوتبالیست هم به بازی اضافه کنن.حد اقل اگه 4 ترسناک نبود ولی خب سعی کرده بود بازی رو ترسناک کنه.محیط بیشتر جاها تاریک بود خودت تنها بودی.و خیلی چیزهای دیگه.ولی تو 5 نه.سعی کردن بازی اکشن بشه.ولی بازم اویله و ارزش حداقل 2 3 بار بازی کردن رو داره.ولی همون 4 رو عشق است
خوبه که خودتون دارد کم کم به حرفایه من میرسید!
اولا رزیدنت اویل اصلا مشخصات یک بازیه ترسناک رو نداره بازیه ترسناک مهم ترین چیزش تنها بودن هست بعد تاریک بودن محیط و همینطور کوچیک بودن آن دقیقا مثل Dead Space یا F.E.A.R یا ...
دوما بازی گرافیک فوق العاده ای داره ولی ما کم تر جایی ترسیدیم در این بازی!!!!!
واقعا اکشن بازی فوق العاده ی ولی بی شک میتونم بگم که به GOW نمیرسه ( ببین به کجا رسیده که باید با GOW مقایسه کنیم!!!! )
جالب اینجاست که این زامبی ها از ارتش های قوی هم حرفه ای ترند به جایه این که یک دفعه بیان عینهو COD با بازوکا و جفتک وارو پا میشن میان جلوت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
دیگه اصلا نمی تونم بگم که بازی ترسناکه آخه اون چه مرده اره ای ( حالا اسمشو نمی دونم ولی اسمه خاصی داشت یادمه ) به این بازی دادن؟
بسیار مسخره از جلوت مثل اون کله کدویی های سام ماجراجو میان و تو هم بنگ بنگ!
توی اون روستایه داشتم میرفتم یکدفعه دیدم یک لشگر از این سربازای جنگی اومدن حالا بگو از میدان جنگ جهانی هم بدتر شد!
واقعا اسم این بازی نمی تونه رزیدنت اویل باشه !
از نسخه ی 4 ترسش از بین رفت 4شم کم ترس داشت من فقط تنها جایی که ترسیدم ( تازه اون زمان 14 سالم بود تازه RE4 برای PS2 اومده بود فکر کنم سال 2004 بود اگه اشتباه نکنم ) توی اون خونهه بود که یک اره برقی یکدفعه اومد مغزمو پاشوند!!!
یک جایه دیگه هم جایه اون مرده ها ترسیدم!!!
همونایی که از تخت بلند میشدند!!!!
واقعا مسخره ی الان واسم!!!!
اگر بهش ترسش مثل Dead Space یا فیر باشه.... دیگه فکر نمیکنم کسی رزیدنت اویل رو تا آخر میرفت از بس میترسید !!!!!!!
کپ کام داره ... میکنه تو بازی اصلا براش مهم نیست که بازی ترسناکه بلکه یک بازی کاملا اکشن و جنگی ساخته!
حالا جالب اینجاست که اکشن بازی هم در سطح فوق العاده ای نیست مثل GOW !
در هر صورت من از سبک بازی اصلا خوشم نیومده نمی دونم سبک بازی Survivor Horror هست یا Third Person Shooter یا شاید Action حالا هر چی هست![]()
ولی با اون قسمته ماشینش خیلی حال کردم داشتم از خنده میمردم پشت ماشین این زامبی ها هم ......![]()
![]()
اقا اصلا حرف شما قبول
میشه بگید قراره تا کی هی بیاید این ها رو بگید ؟
نمیدونم![]()
هر چند بار یکبار میام میگم بالاخره انتقاد هستش همچین بدمم نیومد از بازیش!
شما که اینقدر دست به نقد کردنت به راه است پیشنهاد می کنم برای هر بازی همه صحبت هارو یکی کنی و در یک پست بفرستی عزیزم ! بعد آگاه شدیم از اینکه شما تا حالا هیچ بازیو که این مدت اومده دوست نداشتی و حالت به هم خورد و .... ممنون به اطلاع رسید 779 جان. پس بی خیال !!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)