تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 413 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

الکساندر گلب جمعه صبح به تنهایی در لاماسیا تمرین کرد. این بازیکن بلاروسی هنوز بر روی بهبودی اش از مصدومیت کار می کند.

گلب، به همراه کمک مربی، تیتو ویلانوا، و دو مربی آمادگی جسمانی تیم اصلی، جمعه صبح در لاماسیا تمرین کرد، یکی از دو جلسه تمرینی که او دیروز در برنامه داشت. او قصد دارد که به سریعترین شکل ممکن از مصدومیت پیج خوردگی 2-3 درجه ای رباط زانوی چپش که در بازی برابر ریسینگ در 13 سپتامبر به آن دچار شده بود، بهبود یابد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قدرت و سختی

این هافبک، تمرینات مداری را انجام داد، و روی جنبه های قدرت و سختی کار کرد. گلب ترکیبی از دویدن های مختلف، پرش ها و حرکات عرضی را، در حالی که همیشه توپ در پایش بود، انجام داد.

پنج شنبه با گروه

با لحاظ کردن نهایت احتیاط، گلب در جلسه تمرینی پنج شنبه در سیوداد دپورتیوو خوان گمپر به همراه بارسا اتلتیک تمرین کرد. پیش از این بازیکن ملی پوش بلاروسی بارسا، به کشورش سفر کرده بود تا در ملاقات با هم تیمی های ملی اش، برگه پزشکی اش را ارائه دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مدير فني بارسلونا: مسي قيمت ندارد

یوفا: مدير فني باشگاه بارسلونا نسبت به حفظ "ليونل مسي" در اين باشگاه تاكيد كرد.

به گزارش یوفا: تكسيكي بگيريستين در گفت‌وگو با پايگاه اينترنتي Sport اسپانيا گفت: مسي قيمت ندارد. برخي از بازيكنان فوتبال جهان دست نيافتني هستند. به عنوان مثال منچستريونايتد به "كريستيانو رونالدو" اجازه پيوستن به رئال مادريد را نمي‌دهد. ميلان "كاكا" را نمي‌فروشد و اكنون بارسلونا مسي را در اختيار دارد كه بهترين بازيكن فوتبال سياره زمين است.

مدير فني بارسلونا با اشاره به اينكه مسيدونا توانايي رسيدن به قله‌هاي موفقيت را دارد، گفت: او در بدست آوردن مقام‌هاي گوناگون به بارسلونا كمك خواهد كرد و نه تنها يك بلكه چندين بار توپ طلاي فوتبال جهان را از آن خود مي‌كند. هيچ كس به ويژه در مصاف‌هاي تك به تك مانند او نيست.

بگيريستين در پاسخ به مقايسه‌هاي ميان مارادونا و مسي و اينكه آيا مسي بهتر از مارادونا است، گفت: ما كارنامه كامل مارادونا را ديده‌ايم، درمورد ليونل تنها سه سال از بازي او را شاهد بوده‌ايم اما، او پتانسيل بسيار زيادي براي عنوان‌هاي بيشتر دارد.

مدير فني با شگاه اسپانيايي در پايان خاطرنشان كرد: ما بايد از نظر جسماني به خوبي از او مراقبت به عمل آوريم چرا كه پيشينه آسيب ديدگي‌هاي فراوان او به اين معني است كه بايد از او مراقبت شود.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بابت اخبارت م م نون

آقا راسته که سس داره مياد

اگه بياد که غوغايي ميشه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بابت اخبارت م م نون

آقا راسته که سس داره مياد

اگه بياد که غوغايي ميشه
    من هم امشب شنیدم.
    فابرگاس فکر کنم از پایه های بارسا بود که به ارسنال رفت و از طرفداران بارسا هست!
    شاید امسال نیاد اما من مطمئنم بالاخره به بارسا میاد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من هم امشب شنیدم.
    فابرگاس فکر کنم از پایه های بارسا بود که به ارسنال رفت و از طرفداران بارسا هست!
    شاید امسال نیاد اما من مطمئنم بالاخره به بارسا میاد.

ولي اگه الان بياد بهتره

با بودنش خيلي راحتتر ميشه الکلاسيکو رو برد .

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

گفته سال دیگه هر اتفاقی ممکنه رخ بده.
    امسال میمونه /آرسنال.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فابرگاس خیلی بعید هست امسال به بارسا بیاد.
    ارسنال به این راحتی بهترین بازیکنش را از دست نمیده. بارسا هم تا حالا زیاد برای خریدش تلاش نکرده!
    اما مطمئنم سال دیگه بارساست

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در واكنش به تلاش من سيتي
    هانري: منظورم از انگليس شما نبوديد
    خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي تيم فوتبال بارسلونا تلاش منچستر سيتي را براي خريدش بيهوده دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، تيه ري هانري اظهار داشت: قبلا هم بر ترك بارسلونا در پايان نيم فصل تاكيد كرده بودم؛ اما بهتر است به مقامات منچستر سيتي بگوييد كه منظورم از انگليس شما نبوديد و بايد بدانيد كه در انگليس پيشنهادات بسيار بهتر و ارزشمندي در انتظار من است.
    وي افزود: مشكلي با بارسلونا ندارم؛ اما همانطور كه گفتم، به خاطر دخترم بايد به انگليس برگردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در آستانه هفته هفتم لاليگا
    پويول: بايد مراقب بيلبائو باشيم
    خبرگزاري فارس: مدافع متعصب بارسلونا در آستانه هفته هفتم لاليگا رقيب باسكي تيمش را بسيار مرموز و خطرناك توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، كارلس پويول، مدافع ملي پوش بارسلونا كه اين روزها در اردوي تيم ملي اسپانيا حضور داشته و پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش خود را براي بازي مقابل بلژيك آماده مي كند، عنوان كرد: اسپانيا مشكلي براي صعود به جام جهاني 2010 ندارد.
    وي اظهار داشت: به عنوان بازيكن قديمي بارسلونا، منطقي نيست كه نگران تيم ملي باشم. چيزي كه اين روزها فكر مرا به خود اشغال كرده، اين است كه بارسلونا بايد به صدر برسد.
    پويول افزود: از ديد من، بارسا بايد به شدت مراقب اتلتيك بيلبائو، حريف آينده خود باشد. اين تيم مي تواند ما را به دردسر بيندازد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خطاب به باشگاه يوونتوس يحيي توره: لطفا مرا به عضويت بگيريد

يحيي توره هافبك باشگاه بارسلوناي اسپانيا، از مسوولان باشگاه يوونتوس درخواست كرد وي را به عضويت بگيرند و در صورت امكان اين انتقال در ماه ژانويه انجام شود.
    باشگاه يوونتوس در مسابقه‌هاي فصل جاري باشگاههاي ايتاليا در خط مياني خود دچار مشكل است و حتي كريستيان پولسن هافبك جديد اين تيم كه در فصل تابستان خريداري شده، كمكي به حل مشكلات خط مياني نكرده است.
    به گزارش ايرنا به نقل از سايت فوتبال گل، اخبار مختلف حاكي از اين است كه يوونتوس هم توره را به عنوان گزينه‌اي مناسب براي رهبري خط مياني مدنظر دارد. علاوه بر اينكه كنار گذاشتن وي از تركيب اصلي تيم بارسلونا و ابراز علاقه آشكار او به يوونتوس، تحقق اين انتقال را تسهيل خواهد كرد.
    توره اظهار داشت: -مي خواهم به يووه بروم. حتي اگر رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را از دست بدهم، باز هم بازي در يوونتوس فرصت ارزشمندي است.>
    وي گفت: -چنين شانسي را نمي‌توان به راحتي از دست داد و نمي‌خواهم به هيچ دليلي اين اتفاق بيفتد.>
    هافبك تيم ملي فوتبال ساحل عاج تصريح كرد: ظرف يك ماه تا يك ماه و نيم آينده، تكليفش با باشگاه بارسلونا مشخص خواهد شد.
    توره در ديدارهاي تيم بارسلونا در مسابقه‌هاي فوتبال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا حضور يافته و بنابراين در صورت انتقال به تيم يوونتوس، چمپيونز ليگ را از دست خواهد داد.
    شنيده‌ها همچنين حاكي است كه باشگاه يوونتوس با پيشنهاد دستمزدي كه دو برابر حقوق فعلي اوست، با مدير برنامه هايش تماس گرفته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •