لطفا انقد به ساکت ننازین. این همه ازش تعریف کردن بعد نتیجه این شد! باد هوا که نازیدن نداره!
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
لطفا انقد به ساکت ننازین. این همه ازش تعریف کردن بعد نتیجه این شد! باد هوا که نازیدن نداره!
كريمى: تماشاگران خوبى نداريم!
«محمودكريمى» مهاجم سپاهان گفت: خودمان را گول نزنيم، تماشاگران خوبى نداريم.محمود كريمى در رابطه با رأى كميته انضباطى و جريمه سنگين تيمش گفت: فكر مى كنم سلامتى سرباز مصدوم، مهمتر از اظهار نظر من و امثال من باشد. اينقدر از اين اتفاق ناراحت هستم كه نمى توانم نظرى بدهم.كريمى ادامه داد: بحث فوتبال به نظر من اصلاً مهم نيست. به قدرى اين حادثه تلخ بود كه از فوتبال بدم آمده وهيچ صحبتى در رابطه با كم وزياد يا به حق و ناحق بودن رأى كميته انضباطى ندارم. با اينكه درصد كمى احتمال دارد اما فقط اميدوارم سرباز مصدوم بينايى اش را باز يابد.وى در ادامه خاطرنشان كرد: خودمان را نبايد گول بزنيم، چون تماشاچيان خوبى نداريم. شايد اين رأى به ضرر سپاهان باشد اما بالاخره بايد از جايى شروع كرد تا جو ورزشگاه سالم شود
كاشانى: رأى كميته انضباطى در مورد پرسپوليس عادلانه نبود
«حبيب كاشانى» رأى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال در رابطه با پرسپوليس را ناعادلانه خواند. مديرعامل پرسپوليس با بيان اينكه اين نمى توانسته نظارتى بر عملكرد تماشاگران حاضر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان داشته باشد، افزود: به اعتقاد من راى كميته انضباطى در خصوص باشگاه پرسپوليس منصفانه نبود. باشگاه نمى توانست نظارتى بر جماعت حاضر در ورزشگاه داشته باشد و اصلا ما آنها را همراه خود به اصفهان نبرده بوديم كه اكنون بخواهيم در قبال كارى كه انجام داده اند پاسخگو باشيم. در مجموع ما نبايد جوابگوى بى انضباطى آن تعداد از هواداران باشيم كه هيچ نظارتى بر آنها نداشته ايم
نيك نفس: كميته انضباطى به جاى جريمه سپاهان به ريشه ها بپردازد
«حميد نيك نفس»، مدير عامل باشگاه مس در خصوص جرايمى كه كميته انضباطى براى باشگاه سپاهان در نظر گرفته است، گفت: اتفاقى كه در جريان بازى سپاهان با پرسپوليس در ورزشگاه فولاد شهر رخ داد، مورد غير منتظره اى نبود. دراغلب بازى ها بخصوص مسابقات دسته اول، هر آن احتمال اينكه يك نفر به سرنوشت آن سرباز بخت برگشته دچار شود، هست. با اين اوصاف جريمه كردن باشگاهى مثل سپاهان جاى بحث دارد. چرا كه بايد پرسيد، آيا باشگاه سپاهان مسئول ممانعت از ورود ترقه به ورزشگاه بوده يا نه؟! وى افزود: چنين برخوردهاى موردى، درمان زودگذرى است اما چاره كار نيست. اميدوارم كميته انضباطى به ريشه هاى اين اتفاق بپردازد و صرفاً اقدام به پاك كردن صورت مسأله نكند
مجيد بصيرت: هيچ كس نمى تواند از سپاهان امتياز كسر كند
حكم صادره عليه سپاهان توسط كميته انضباطى بسيار سختگيرانه بود و اين باشگاه اعتراض خود را به صورت كتبى به شوراى عالى استيناف ارائه خواهد داد. «مجيد بصيرت» سرپرست سپاهان ضمن بيان اين مطلب گفت: سپاهان قطعاً در خصوص راى صادره كه منجر به كم شدن ۵ امتياز از اين تيم و همچنين محروميت ۳ ماهه از ديدارهاى خانگى شده است به شوراى عالى استيناف اعتراض خواهد كرد.وى ادامه داد: سپاهان مقصر نيست چرا كه تيم ما فقط براى برگزارى بازى به ورزشگاه مى آيد و هيچ نقش ديگرى در ميزبانى و شرايط مربوط به ميزبانى ندارد . نظارت بر عملكرد هواداران و همچنين ورود و خروج آنها به عهده مسئولان برگزارى مسابقه و نيروى انتظامى است. حال نمى دانم چرا باشگاه سپاهان بايد متضرر اصلى باشد. بصيرت افزود: اتفاقات ناگوار تا به حال در ورزشگاه هاى ما زياد افتاده است اما تا به حال شاهد چنين تصميماتى نبوده ايم. زمانى كه براى بازى با پرسپوليس به تهران رفته بوديم، هواداران ما مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و مصدوم هم داشتيم اما هيچ اتفاقاتى نيفتاد. جالب اينكه براى نخستين بار است كه مسئولان فدراسيون درخصوص تيم هاى ورزشى چنين تصميمى مى گيرند. مجيد بصيرت در پايان خاطر نشان كرد: مطمئن باشيد كه راى صادره توسط كميته انضباطى برخواهد گشت و هيچ كس نمى تواند از سپاهان امتياز كسر كند.
كربكندى: جريمه سپاهان از نوآورى هاى كميته انضباطى است
«محمدرضا كربكندى» در خصوص حكم اخير كميته انضباطى اظهار داشت: تنبيه و جريمه اى با اين وسعت از نوآورى هاى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال محسوب مى شود.وى افزود : اين درست نيست كه در تصميم گيرى افراط شود و توپ و تانك و شمشير را به سوى يك تيم نشانه رفت. سرمربى شهردارى بندر عباس در ادامه تصريح كرد: البته جريمه نقدى و مسائل ميزبانى از نوع جريمه هاى قابل توجيه است اما كسر ۵ امتياز توسط آقاى شاه حسينى را مى توان يك جريمه تاريخى و سنگين ناميد.
شاه حسينى: اگر حكم من شكسته شود عدالت زير سؤال رفته است
رئيس كميته انضباطى گفت: اميدوارم با عدم رد راى صادره براى اتفاقات اصفهان، عدالت اجرا شود. «عبد الرحمن شاه حسينى» همچنين اظهار داشت: وظيفه اى در قبال اين پرونده داشتم كه آن را با بررسى همه جوانب انجام دادم. تا چه زمانى بايد اين فوتبال قربانى بدهد؟ شاه حسينى در خصوص احتمال تغيير راى از سوى شوراى عالى استنياف با توجه به اعتراض باشگاه سپاهان، بيان كرد: اين راى كاملا بررسى شده و نبايد تغيير كند. رد اين حكم دور از انصاف است و عدالت زير سوال مى رود و اگر شكسته شود، عواقب بدى دارد و اتفاقات بدترى در انتظار فوتبال ايران است. شاه حسينى تاكيد كرد: مى توانستيم محروميت سنگين ترى را براى سپاهان در نظر بگيريم اما بعضى از آقايان به گونه اى صحبت مى كنند كه گويى هيچ اتفاقى رخ نداده است.
احمدى: اين رأى پرسپوليس را خوشحال نكرد
«غلامرضا احمدى» سرپرست پرسپوليس در خصوص رأى اعلام شده از سوى كميته انضباطى گفت: اين رأى به نظر كامل بود و بايد به آن احترام گذاشت. شاه حسينى براى صدور اين حكم قطعاً دلايل زيادى داشته است و من در مقامى نيستم كه بخواهم از آن ايراد بگيرم. وى افزود: يك جلسه محروميت از بازى خانگى با حضور تماشاگر براى پرسپوليس، به عقيده من منصفانه بود. عده اى از بازيكنان ما بعد از اينكه تماشاگران سپاهانى اقدام به پرتاب ترقه كردند رفتار خوبى از خود نشان ندادند و اين محروميت در نظر گرفته شده نمى تواند براى پرسپوليس ناحق باشد. سرپرست سرخپوشان در خاتمه اظهار داشت: ما از اينكه سپاهانى ها ۵ امتيازشان كسر خواهد شد اصلاً خوشحال نيستيم بلكه دوست داريم اين ۵ امتياز را دوباره به رقيبمان برگردانند تا در صورت قهرمانى پرسپوليس حرف و حديثى پيش نيايد
من نمینازم میترسم![]()
مهاجم پاراگوئهای اولین خرید پرسپولیس در نیم فصل
کوستانتینو کوانا آراندا»، مهاجم 22 ساله پاراگوئهای، عصر امروز دوشنبه با حضور در هیئت فوتبال تهران، قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس ثبت کرد.
مدت قرارداد این مهاجم پاراگوئهای شش ماهه و تا پایان فصل 87 – 86 لیگ برتر فوتبال کشور جام خلیج فارس است.
آراندا طی روزهای اخیر و با حضور در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، نظر مساعد مربیان این تیم را به خود جلب کرد و بعنوان اولین خرید پرسپولیس در نیم فصل لیگ برتر قرارداد خود را ثبت کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)