کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اين زيرنويس Godfather II همه جاي نت به صورت sub/idx هست و من دنبال srtش ميگردم چون فريم ريتش با فيلم من يکي نيست! تازه تبديل sub/idx به srt رو هم هيچ جا درست توضيح نداده، پس خواهشا يکي زيرنويس srt اين فيلم رو بذاره!
سلام دوستان
تو تاپيك گشتم نبود...
خودم خيلي دنبالش ميگشتم.
اون دوست به شما دروغ گفت چرا که این زیرنویسی که شما از سایت farsisubtitle گرفتید از سایت بی نیاز گرفته شده است
ببین این نسخه هماهنگ است
Last edited by MR.MAHMOOD; 29-04-2008 at 02:08.
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [National_Treasure_2_Book_Of_Secrets_[2007 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : the godfather present
RAYMOND
آقا واقعا ممنونم
سینک بود
در مورد زیرنویس هم احتمالا طرف هم مثل من اطلاع نداشته والا دلیل نداره دروغ بگه
میدونم اینجا محل درخواست برای زیرنویس نیست اما زیرنویس فیلم Equilibrium هم من تنها از همین farsisubtitle(که احتمالا از بی نیاز گرفته شده) گرفتم متاسفانه سینک نبود اگه زیرنویس دیگه ای از فیلم داری بزارید ممنون میشم
یه چیزی هم من بزارم که فقط مصرف کننده نباشم:
زیرنویس فیلم The Golden Compass در اکثریت که من گرفتم با نسخه های DVDRip فیلم مسه KLAXXON , axxo و غیره ناهماهنگ بود
زیرنویس زیر از این فیلم کاملا سینک هست:
دوست عزیزلینک زیرمربوط به زیرنویس پدر خوانده 2 می باشد من تست نکردم
دوست عزیز شما وتمام دوستان دیگر فایل pdf زیر رو دانلود کرده وبه دقت بخونید به تمام سوالات شما دراین زمینه زیرنویس پاسخ داده شده . همچنین آموزش کامل زیر نویس به همراه تنظیمزمانی وتبدیل زیر نویس و کارهای دیگر می باشد .امیدوارم که موردپسند دوستان قرار بگیرد اگر هم نرم افزاری داخل فایل دیدید و نداشتید بگویید تا برایتان بگذارم.
کد:
اگر هم می خواهید که زیر نویس رو به srt تبدیل کنید از آموزش زیر هم می تونید استفاده کنید که از مورد قبلی کامل تر هست همچنین اگر بعد از استخراج زیرنویس فایل شما که تبدیل به sub/idx شده و از نظر زمانی مشکل داره به این ادرس برو توسط برنامه ای که گذاشتم به همراه اموزش اون خیلی راحت می تونی فیلم رو از نظر زمانی تنظیم کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک زیر مربوط به نرم افزار و آموزش sub rip می باشد
کد:
لینک زیر هم یک سری بزن آموزشی در رابطه برنامه sub2 sup رو هم حتما بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
زيرنويس Edward Scissorhands 1990 با بازي Johnny Depp
منبع: zirnevis.com
Last edited by sfariid; 02-05-2008 at 06:08.
Ali G Aiii - 2000 تک سی دی - sub/idx
Crooked تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Displaced - 2006 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ma Mere - 2004 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Passion of Anna - 1969 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Mexican - 2001 تک سی دی -srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rush Hour 3 - 2007 تک سی دی -srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا هیچکی زیرنویس فیلم Saw 4 البته ورژن DVDRip رو نداره ؟؟
از اون لیستی که امین گذاشته دانلود کردم
ولی هماهنگ نبود , Cam Version بود ..
ممنون میشم اگه کمک کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)