دوستان میتوانید یک راهنمایی درباره خرید تلویزیون هم داشته باشید.
البته فکر کنم دو نوع Samsung سری T و LG سری Scarlet (اسکارلت) انتخابهای خوبی میتواند باشد؟
نظر شما چیست؟
دوستان میتوانید یک راهنمایی درباره خرید تلویزیون هم داشته باشید.
البته فکر کنم دو نوع Samsung سری T و LG سری Scarlet (اسکارلت) انتخابهای خوبی میتواند باشد؟
نظر شما چیست؟
سلام.
نمیدونم خبر دارید یا نه؟! دوستانی که دمو رو دارند:
یه اسلحه ی کالیبر بالا تو قسمت "Warehouse" (قسمت انباری) وجود داره ... اگه با همون اسلحه HeadShot کنین "سر مبارک" دشمنان کنده میشه!! یه دشمنی هست طبقه ی بالا قرار داره و با همون اسلحه بصورت تک تیرانداز وار به شما شلیک میکنه ... اول یه جای مناسب کاور بگیرین بعد موقعی که سمت لبه ها اومد سریع بکشینش که به سمت پایین پرتاب بشه بعد همون موقع اسلحشو بردارین! "سر ترکوندن چه حالی میده
عکس اون اسلحه:
![]()
هر چند اینجا تاپیک مشاوره خرید tv نیست ولی میگم.دوستان میتوانید یک راهنمایی درباره خرید تلویزیون هم داشته باشید.
البته فکر کنم دو نوع samsung سری t و lg سری scarlet (اسکارلت) انتخابهای خوبی میتواند باشد؟
نظر شما چیست؟
سری t سامسونگ مانیتوره نه tv.
برای جزئینات بیشتر به انجمن مربوطه مراجعه شود!!!!
-----------
جدیدا پست کپی برابر اصل تو این تاپیک می بینیم!
دوست عزیز سو تفاهم نشودهر چند اینجا تاپیک مشاوره خرید tv نیست ولی میگم.
سری t سامسونگ مانیتوره نه tv.
برای جزئینات بیشتر به انجمن مربوطه مراجعه شود!!!!
منظور من از خرید tv برای وصل کردن به دستگاه PS3 بود
شاید من کامل توضیح ندادم منظورم این بود که کدام مدل تلویزیون بهتر است برای بازی کردن با دستگاه PS3
Last edited by Jocker; 09-02-2009 at 15:12.
سلام
من یه ps3 و یک کامپیوتر دارم که مانیتورش crt هستش و میخام تصویر ps3 رو از روی مانبتور ببینم. به هر قیمتی که شده.
یه کابل dvi هم گرفتم ولی وقتی میزارم عقب کیس توی گرافیک، هیچ اتفاقی نمی افته .
میدو نم که باید اون رو به مانیتور وصل کنم !!!![]()
سلام , آقا اگر میشه این سوال من رو جواب بدید خیلی فوری . اگر ps3 رو به T1900 وصل کنیم صدا داره یا نه ؟ یا باید بدون صدا بازی کنیم ؟
برو اينجا شايد مشكلت حل شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حل نشد . اصلا چیزی راجع به این ننوشته بود .
تریلر HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه تایید شده این تریلر از گیمپلی بازی است و فقط HUD و orbs رو نداره.
نه صدا نداره.. چون مانیتورت بلندگو نداره.. باید از بلندگو خارجی براش استفاده کنی.. احتیاج به کابلی داری که صدا رو از کنسول به بلندگو خارجی وصل کنه...سلام , آقا اگر میشه این سوال من رو جواب بدید خیلی فوری . اگر ps3 رو به t1900 وصل کنیم صدا داره یا نه ؟ یا باید بدون صدا بازی کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)