من هم دقیقا به این خاطر قدر مطلق گذاشتم
زیرا اگر x
بزرگتر مساوی 1- وکوچکتر از صفر باشد
داخل قدر مطلق منفی میشود
بنابراین یک منفی در ان ضرب میکنیم
من هم دقیقا به این خاطر قدر مطلق گذاشتم
زیرا اگر x
بزرگتر مساوی 1- وکوچکتر از صفر باشد
داخل قدر مطلق منفی میشود
بنابراین یک منفی در ان ضرب میکنیم
من ميخوام كتاب تست شيمي بگيرم انديشه سازان همون مبتكران الانه.يعني من مبتكران بگيرم در واقع همون انديشه سازانه؟؟؟؟؟؟؟
بله مبتکران باید بگیرین.... فقط حواستون باشه چاپ جدید باشه...(اگه چاپ قدیم هنوز مونده باشه..)
بچه ها یه سوال اگه یکی امتحانات اردیبهشت رو یعنی نوبت دومو بیوفته دیگه نمیتونه کنکور امتحان بده؟؟؟ منظورم کنکور سراسریه خیلی مهمه بعد باید چیکار کنیم؟؟؟
راست می گی !
خوب تو 1- قرار نده !
همون 3 رو بذار !
![]()
age ordibehesht bioftin ghable konkur avale tir dobare emtehan midin bazam age unam bioftin tu shahrivar bad az elame natayeje konkur emtehan midin belakhare har jur hast ghabuletun mikonan
من كتاب شيمي مبتكران گرفتم ولي تعداد تستهاش خيلي خيلي كمه و بيشتر سوالات تشريحي داره. همه كتابهاي مبتكران تست هاش كمه يا فقط اين اينجوريه.
عزیزم حتماً کتاب آموزشی رو گرفتی.
کتاب تستش رو بخر. همش تسته.
کدوم کتاب رو میگید؟ شیمی پیش یا 2 یا 3؟
در مورد کتابهای شیمی تالیف مهندس بهمن بازرگان باید بگم که در کل بد نیست اما خیلی خوب هم نیست. بسیاری از تستهای بخش تستهای خط به خط این کتاب هیچ ارزشی ندارند.
درست است که در چند سال گذشته، متاسفانه در کنکور سراسری سوالات با ارزش علمی کم یا بدون ارزش علمی ارائه میشوند ولی تستهای مطرح شده در این بخش کتاب حتی در کنکور آزاد هم سوال نخواهد بود چه برسه به کنکور سراسری (تستهای کنکور آزاد معمولاً یا غلط علمی دارند یا ابهام و یا بدون ارزش علمی. در واقع تستهای استاندارد کمی در آنها میتوان یافت. هر چند که همه تستهای کنکور سراسری استاندارد نیستند و هیچگونه ارزشی ندارند و فقط درجه طوطی بودن!!!! دانشآموزان را بررسی میکنند.)
به نظر من این آقا با دیدن 3 4 سوال بیارزش در کنکور، فکر کرده همیشه همین سوالات در کنکور خواهد آمد.
من کتابهای شیمی 2 و 3 همین آقا رو دارم. در کل بد نیست اما فکر کنم کانون بهتر باشه.
سوالات تلیفی آقای بازرگان معمولاً نیمی خوب و نیمی بد هستند.
اما در مورد کمبود سوال باید بگم که چون آقای بازرگان تستهای المپیاد رو جدا میکنه، بسیاری از تستهای جدا میشوند. چون با تغییر کتاب، بسیاری از مسائل گذشته قابل استفاده نیستند. (یکی به دبیر شیمی ما بگه که اگه ولش کنند، شیمی زمان ناصرالدین شاه رو هم برامون میگه!!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)