[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز از راهنماييت ممنون
هنوز امتحان نكردم همين الان ميرم امتحان كنم خبرشم ميدم!
بازم ممنون.![]()
عالي
متوسط
ضعيف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز از راهنماييت ممنون
هنوز امتحان نكردم همين الان ميرم امتحان كنم خبرشم ميدم!
بازم ممنون.![]()
جواب نداد آخه پسوند فايل ها Png بود!
حالا هم تا آخر هفته كه مموريو دادم تعمير!
بعدا دوباره خبرت ميكنم
سلام:
من پچ مربوت به پسورد گذاشتن روي صفحه کليد رو روي K510 فيريمور R4ea031 نصب کردم ولي نميدونم چه جوري بايد رو گوشي فعالش کنم يعني چي کار کنم که وقتي صفحه قفل ميشه براي بازکردنش رمز بخواد.
ممنون ميشم اگه کمکم کنيد.
دوست عزیز نیاز به انجامار خاصی نداره،..
اگر پچ رو درست نصب کرده باشی، باید هر بار که میخوای صفحه کلید رو باز کنی ازت پسورد بخواد،..
اگر اینطور نیست مشکل از نصب پچ هستش.
موفق باشی.
سلام به همه دوستان آیا پچی برای رمز گذاری روی فیل منیجر و کانتکتk810-r8ba021 هست یا نه
سلام:
فکر نکنم اشکال از نصب باشه من همه مراحل رو مو به مو انجام میدم ولی هر پچی روش نصب میکنم کار نمیکنه .
اگه میشه یک سری پچ برای K510 فیریمور R4EA031و DB201X بزارین . شاید اشکال از پچهام باشه . ممنون
ايني كه توحيد تو صفحه اول گذاشته مگه به دردت نميخوره!!!
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام:
اتفاقا همین رو دانلود کردم ولی کار نمی کنه. روی گوشی نصب میشه ولی وقتی گوشی رو روشن میکنم انگار هیچی رو گوشی نصب نکردم و گشی هیچ تغییری نمیکنه. نمی فهمم اشکال از کجاست.
اومده؟؟؟؟
ترکونده!!!!
انقدر اومده که دیگه من از k800دم که به k810 تبدیلش کردم هیچی نمیخام!!
دوست عزيز شما كه همه پچها را نصب كرديد من 2 تا خواهش ازتون دارم:
1- مجموعه كامل را اگه ميشه برام بذاريد كه بگيرم!
2-من يك پچ رو گوشيم كه به k810_r8ba024 تبديل كردم ريختم يعني از مجموعه پچها را ريختم. حالا يه مشكلي دارم اونم اينك، تو ليست كاربردهام (apllications) همه برنامه هام 3-6 تا شده، و نميشه پاكشون كرد هيچ كي نمي دونه كدوم پچ اين كار را كرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)